- 27 Şubat 2015
- 308
- 137
-
- Konu Sahibi Tacsiz Prenses
Simdi bisi dicem. Bunu kayinvaliden solemis olsaydi ne dusunurdun bi de bu acidan dusun? Ben eminim ki surda kaynanam benim altinlaruma karisio die bi konu olurdu. Evlilikleede tek tarafli bakilmamasi gerektigini dusunuorum. Bu nedenle annene bu konuda yorum yapmamasini ve bileziklere karismamasini soylemelisin nitekim esinde bozulmakta hakli ben olsam kayinvalide evime karisio die dusunurdum. Kisinin annen olmasi hic fark etmez bence
Annecim bileIk yakmayi sevmiorum hem lohusalikta yuk olur onlar bana esimim kasasinda dursunlar lazim olursa elimizon altinda olur merak etme sen demen ueterlidir benceBen zatenn annemi hakli bulmuyorum.. Ne şekilde onu kırmadan karismamasini söylerim onun yolunu ariyorum. Kendince beni korumaya çalışıyor ama yanlış yaptığını görmüyor sanirim :/
bılezıklerımı takıp takmamam benım ıstegımle olur bebeklemı ugrasım sıkır sıkır bılezıklemı ıyıkı hazınemız yok deSelam kızlar.. Bir sıkıntım var benim. Artık stresten uyuyamiyorum. Zaten sicak ve hamilelik yetiyor. Bir de annemin tutumu beni germeye başladı. Ama doğru mu diyor bilmiyorum. Kisaca anlatayim. Eşim ile yaklaşık 1 yıllık evliyiz. Hamile olunca işten çıktım.. Eşim ne istersem alir, asla hayir demez. Kartının biri bende al harca der. Düğünde takilan bileziklerim eşimin is yerinde kasasındaydi. Bir ara sıkıştı bozdurmak zorunda kaldi. 5 tane yok şu an. Annem tutturdu düğünki bileziklerini getirsin doğumda tak. Sonra ben saklicam onlar senin güvencen. Eşimle aramizda sorun olmadi bisey olmadi. Annem boyle diyor dedim, şaşırdı ve bozuldu.. Eksikleri yerine koymali miyiz ki bu biraz zor, yoksa anneme uygun dille karışmamasi gerektiğini onu da inciltmeden nasil söyleyebilirimlütfen bi akıl verin banaa