Annemden nefret ediyorum

Zaten olan evlatlara oluyor
Aynen öyle bide ben anne babamdan tekim bazen diyorum kardeşim abim yada ablam olmayacaktı keşke bende olmasaydım tek olmak kadar zor hicbirsey yok ve ustune üstlük anne bukadar ahlaksizken

Annenizden çok şey beklemiyor musunuz? Kac yasinda insansiniz siz dogdugunuzdan beri bu kadin boyle muhtemelen. Evet baska annelerden cok farkli ama onuboldugu gibi kabul etmelisiniz. Bakın siz de anne olacaksınız. Ben de yeni anne oldum ve anne ile problemin varsa kendi anneliğini etkiler.

Babaniza sadik kalmasi sizin degil babanizin sorunu. Babanız aptal değilse annenizin bu hallerinin farkındadır.

Mesela babanız dükkanı kapatmış evdeymis artık kardeşinizi o hastaneye götürsün veya kahvaltıyı o hazırlasın. Bu tarz günlük problemlerle de sizi arayıp bunaltmasinlar.

Ozaman anne neden anne olmus eğer evarlar için birseyleri feda etmeyeckse anneliği ne anlami var hiçmi yüreği sizlamaz hiçmi canı acımaz bence sizin bu sekilde bakış aciniz çok yanlış ve son olarak eklemek isterim konu Sahibi annesini hangi huyuyla kabul etsin hiçbir güzel anısı olmamiski haksızlık değilmi bu

Şoooook oldum vallahı bunedır boyle ya Allah ıslah etsın o cocugada yazık ınsaallah babanız farkedıp onlem alır boylelerı gelecegı garantılemeden ayrılmaz

ya nasıl bole dusunuosunuz hayret hadı babasının sucu dıyelım acık fotolar atmak baska eekeklere o erkeklerın o fotoları durum yapması da mı babanın sucu .......dıyecek soz bulamıorum pes

Allah korusun ama abiniz bi farketse bi yakalasa.. gencecik çocuğun başı yanar. Bi hal çaresi bulmak lazım ama anneniz anlıycak bi kadın değil..babanıza söyleyip her aşamada yanında olmalısınız. Ki boşayıp kurtulsun bu kadından..

Baba bak 8 yaşında kardeşim var delikanlı oğlun var.. hele erkek kardeşim duyarsa hayatı kararır. Sessizce halledelim evlatların için sakin kal. Bırak Allah tan bulsun diye kontrol altında tutcaksınız. Diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum.

Tövbe bismillah, böyle anne olur mu? Babanı da aldatıyor. Buna aldatmak bile denmez. Bir kişi değil ki. İnanamıyorum. Şansa bak! Bu kadın senin annen olmuş. Çok üzüldüm. Bizimde böyle bir akrabamız var. Çapkınlık peşinde. 8 kez evlenip ayrıldı. 60 a merdiven dayadı hala arayış içinde. O da interneti ahlaksızlığına alet etmiş.

Benim şaştığım nokta, babanın nasıl haberi yok yaaa?!!! Eminmisin bilmediğine.

Bence annen hasta sağlıklı insan böyle anormal davranışlar sergilemez yaşlandıkça ortaya çıkacak psikolojide binbirtür hastalık var hangisi olduğunu ancak hekim bulur bizim yakınımızdada böyle garip davranışlar sergileyen kadım vardı küçükkene ateşli hastalık geçirmiş
Em sonda alzheimere yakalandı etrafına çok kötülük ve bencillik yaptı geçmişte anlatsam roman olur

Ben bu konunun aynısını bu üyeden biliyorum.ayni kisimisiniz acaba

yok bence kesin aynı kişi

Başlığı okuyunca yine bir ergen konusu sanmıştım başta ama Su an sok gecırıyorum. Okurken gözlerim büyüdü düşün. Insallah baban abın duymaz bunları ınsanları katıl etmez umarım. Ne arsız ahlaksız kadınmış hakkaten.

Sen hala bu kadından ne bekliyosun ? Annelikten reddet ,baban da bosasin, bi b.k alamaz korkma ..ahlaksızlığı kanitlaninca, millete fotoğraf attığı geceliği bile alır mahkeme elinden, babana verir ..iyyy midem nasıl bulandı ...baban da başının gözünün sadakası olsun diye annene geri verir , o da ahlaksizligina devam edip aç kalmaz ..

merhaba kardeşim tüm yazdıklarını okudum. Herkes anne olamaz evladına kucak açamaz kocasına can dostu olamaz sadakatli olamaz malesef annende bu tarz bi kadın. Kendimizi değiştirebiliyoruz fakat başkasını o istemediği müddetçe değiştiremiyoruz bu yüzden onu düzeltmeye çalışmayın paraya düşkün olduğu için o maldan asla feragat etmez ve bence sırf babamın emeklerinden faydalanmasın diye boşanmayı engellemek kendinize yaptığınız bi haksızlık olur diye düşünüyorum. Baban boşansın çocuklar olarak da görüşmeyin ve salın gitsin zaten o malıda bi çırpıda yok edecektir eminim baban çok vijdanlı bi adammış sizde çok gururlu. Boşansın gitsin çekmeye değmez...

Rabbim yardımcın olsun benim annemde aynı ama birde şöyle düşün annen eve erkek arkadaşlarını getirmiyor benim ki biri çıkardı 5 dakika sonra diğeri gelirdi eline 2 kilo elma bir paket sigara alan bizim evde soluğu alıyordu ve üstüne doğurup bakmadıgi çocuklar çabası 3 kardeşi 3 umuzunde babası başka başka adamlar

Anne sıfatına layık bir kadın değil malesef. Sadece doğurgan. Allah sabır versin size. İnş hayatınızdan kendiliğinden uzaklaşır

Sizi o kadar iyi anlayabiliyorum ki... malesef bir tanede bende vardı. Ama öldü benim için diyebiliyorum rahatlıkla. Bazı insanlar evlat sahibi olmayı haketmiyor ama rabbimin taktiri..

Imkanınız varsa babanızla konuşun kardeşinizide alsın elinden boşansın. Böyle biri ile muhattap dahi olmayın. Ve siz üzülmeyin anne olacaksınız. Bebeğiniz hisseder bu halinizi.

Allah islah etsin böylelerini. Kusura bakmayın ama zavallılar resmen acınacak durumdalar. Siz hiç düşünmeyin nefret bile çok bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…