• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden nefret ediyorum

Bence babanızla konuşun. Annenizden ayrılmalı. Çocuğun psikolojisi için hiç iyi değil hele ergenlik döneminde.

Evi iyi kötü idare ederler. Kahvaltilik yerler, hazır pratik şeyler yaparlar. Zaten Anneniz de pek evde bir şey yapmıyormuş. Lütfen en azından kardeşiniz için bir adım atın.

baban bosansa daha iyi hem namus bekçiliğinide yapmanız gerek kalmaz ne hali varsa görür.

babana biraz bahsetsen sadakatsizlikten ama bilerek buna katlanıyorsa hakediyor demektir .o yokmus gibi yasayın beklentiye girmeyin .

ya nasıl bole dusunuosunuz hayret hadı babasının sucu dıyelım acık fotolar atmak baska eekeklere o erkeklerın o fotoları durum yapması da mı babanın sucu .......dıyecek soz bulamıorum pes

Babasinin suçu nasıl olarabilir. Yanlış okumuşsunuz babasının sorunu dedim.

Boyle bir konu dahs acilmisti gecelikle fotolar falan.O siz miydiniz ki.

Dogrudur bir aile evladini yuceltedebilir yeri gelir sonunuda getirebilir bence siz duzeniniE bakip kiz kardesinize de sahip cikmaya calisin Allah yardimciniz olsun...

Valla malları paylaşıp ayrlsnlar en sagliklisi bu bırakın mali mulku anneniz ne istiosa alsin kendine yeni bi hayat kursun size uzak olsn

Nasil anne demeyecegim basil oldugu ortada yanliz benim annem de boyle bi kadin olsaydi kahrolurdum uzuntuden siz nasil dayandiniz bunca seye

Bu gece 3 gibi annemin fotografini durum olarak paylasmis adam.

Affınıza sığınıyorum..
Karşı tarafın durumlarını görebilmeniz için öncelikle onun rehberinde kayıtlı olmanız gerek. Siz nasıl gördünüz durumunu? Numaranız adamda kayıtlı mı

Affınıza sığınıyorum..
Karşı tarafın durumlarını görebilmeniz için öncelikle onun rehberinde kayıtlı olmanız gerek. Siz nasıl gördünüz durumunu? Numaranız adamda kayıtlı mı
Adam herkese açık yapmıştır profilini

Back