M mbildi Guru Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2008 1.244 361 323 42 İstanbul 15 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzeeli #21 sizde çok kopukluklar var bence sadece annenin babanız arasında değil kardeşleriniz arasında da var
elmadilimi ❤️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2013 5.703 9.097 398 15 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzeeli #22 Karşınızda biri varmış da onunla konuşuyormuş gibi yazmayın lütfen yaa, başım ağrıdı cümleleri ayırmak için. Konunuza gelince de, hamile halinizle kimseyle uğraşmaya değmez. Kıymet bilmiyorlarmış madem, boşverdin gitsin. Anneniz bi süre sonra babanızla bozuşunca anlar kıymetinizi...
Karşınızda biri varmış da onunla konuşuyormuş gibi yazmayın lütfen yaa, başım ağrıdı cümleleri ayırmak için. Konunuza gelince de, hamile halinizle kimseyle uğraşmaya değmez. Kıymet bilmiyorlarmış madem, boşverdin gitsin. Anneniz bi süre sonra babanızla bozuşunca anlar kıymetinizi...
feliksfelisis Always Kayıtlı Üye 2 Mart 2014 420 857 303 15 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzeeli #23 Şimdi bi şey yazcam ama ban yerim diye yazmıyorum. Bırak ne halleri varsa görsünler. Sen elinden geleni yapmışsın.
Şimdi bi şey yazcam ama ban yerim diye yazmıyorum. Bırak ne halleri varsa görsünler. Sen elinden geleni yapmışsın.
Gamzeeli sueño de una mariposa tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2014 2.993 3.819 83 31 15 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzeeli #24 a elmadilimi .!.: Karşınızda biri varmış da onunla konuşuyormuş gibi yazmayın lütfen yaa, başım ağrıdı cümleleri ayırmak için. Konunuza gelince de, hamile halinizle kimseyle uğraşmaya değmez. Kıymet bilmiyorlarmış madem, boşverdin gitsin. Anneniz bi süre sonra babanızla bozuşunca anlar kıymetinizi... Genişletmek için tıkla... amac zaten dertlesmek kaldiki telefondan giriyorum zor oluyor
a elmadilimi .!.: Karşınızda biri varmış da onunla konuşuyormuş gibi yazmayın lütfen yaa, başım ağrıdı cümleleri ayırmak için. Konunuza gelince de, hamile halinizle kimseyle uğraşmaya değmez. Kıymet bilmiyorlarmış madem, boşverdin gitsin. Anneniz bi süre sonra babanızla bozuşunca anlar kıymetinizi... Genişletmek için tıkla... amac zaten dertlesmek kaldiki telefondan giriyorum zor oluyor
elmadilimi ❤️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2013 5.703 9.097 398 15 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzeeli #25 ABELLAA .!.: a amac zaten dertlesmek kaldiki telefondan giriyorum zor oluyor Genişletmek için tıkla... Anladım da, bizim için de okuması zor değil, işkence oluyor. Ben de telefondan giriyorum her zaman. Dikkat ediyorum uzun sürse de... Siz de biraz dikkat ederseniz daha çok kişi okuyup yardımcı olur belki...
ABELLAA .!.: a amac zaten dertlesmek kaldiki telefondan giriyorum zor oluyor Genişletmek için tıkla... Anladım da, bizim için de okuması zor değil, işkence oluyor. Ben de telefondan giriyorum her zaman. Dikkat ediyorum uzun sürse de... Siz de biraz dikkat ederseniz daha çok kişi okuyup yardımcı olur belki...
Belissima77 Amaca giden yolda herşey mübahtır Kayıtlı Üye 20 Şubat 2015 4.863 2.615 133 15 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzeeli #26 Sen ve eşin allah rızası için elinizden geleni ve fazlasını yapmışsınız bundan sonra sizden günah gitmiş işine nasıl geliyorsa öyle yap canım.
Sen ve eşin allah rızası için elinizden geleni ve fazlasını yapmışsınız bundan sonra sizden günah gitmiş işine nasıl geliyorsa öyle yap canım.