Annem

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Hayırlı bayramlar kızlar .
Bayramınız mübarek olsun öncelikle .
derdim dert mi bu kadar problemi olan insan arasında bilmiyorum ama kafama çok taktım çok üzüldüm bu bayram . öncelikle 4 kardeşiz annem babam ayrı ve annem anneannemle iki kardesimle yasiyor suan ve babamla barisma ihtimali var . Her neyse kız kardesimle surtüsmeli olsada arami hep iyi tutmaya calistim. biliyorsunuz erkek kardesim bize gelip kaliyordu bir ay olmus en son anneme telde soyledim bayramdan bi hafta once anne dedim biliyosun teyzemin oglunu aliyoruz bu hafta sonu hamileyim yoruluyorum kosamam hepsinin pesinde dedim tamam dedi yine ses seda yok . en son kardesim esim ertesi gun anneme goturdu beni kiz kardesimle erkek kardesim kavga ederken bendr sessuz olun ayip herkes duyuyor ayrilin dedim . demez olaydim erkek kardesim " evde enistemle bana sesin cikmiyor buraya gelince annenden cesaretmi aldin " dedi . Dedim sen kimsin hayirdir ben sendenmi korkucam dedim . Esim 6 yildir bir kere anneme saygisizlik etmedi . babam annemi dovdu kredi cekti ev actik esyasini aldik iki ay sonra donup babama gitti . bunu evlendigimden beri senede iki kere tekrarladi en son 6 ay once yapti yine dedim artik bu sefer ellemeyelim . Kari koca ipek arasina giren kopek dedik oturduk .
annem surekli aradi gel kizim et kizim . ablamda tersine bildiginden hic karismaz . anne diyorum o bana gel al beni dediginde icim kiyamiyor . saolsun esim benden cok dusunuyor . ama artik bitti yine donuyor . neyse esim erkek kardesime en son patladi sen ablanla nasil konusuyorsun niye sesini cikaramiyormus bize dedi .
neymis ben onu istemisim ac birakmisim camasiriyla hep kirli gezmis vs vs . dedim seni istemedigim icin 25 gundur bizlesin ben misafir perver degilsem sende nankor ve yuzsuzssun istenmedigin evde kalacak kadar dedim ve ciktik .
bayramin 3 . gunu gitmeyelim artik dememize ragmen dedim yine anne tektor daha gelmez dinyaya kalktik gittik .
annem benimle hic muhatap olmadi . kardeslerimde oyle.
Anneannemle yarim saat oturup kalktik. Cikmadan ablam gelmisti
gezdik tozduk beraber eve donduk gece .
Yanimizdayken ablam daha annem ablami ariyor ve aynen sunlari dedi " beni kocaa ayirdi simdi birlesmemi istemiyor bacak kadar cocugami hesap vericem ben yok efendim cocugumu istemedi bakmadi doyurmadi ." Hepimiz duyduk ve ben sok oldum .İnsanin annesi bu kadar mi arkasindan konusur evladinin ? yok yani ben ona yardim etmekten baska ne yaptim ? beni aradi etti kendi annem dedim o dayak yerken ben burada uyuyamam dedim ben . kocanin koynundanmi aldim seni kadin ? Ablama demis dogursun beni cagirmasin bu son damla oldu herseyde . yazik dedim bu insanin evladi oldugum icin . 16 17 yasindaki cocugu basima saldi birakti 25 gun boyunca bebek gibi baktim .
kiz kardesim geldi kaldi cani ist3diginde yatagini bile toplamadi bi tabak kaldirmafi . hepsini rahat ettirmek adina canimizi disimize taktik.
artik aramicam kizlar .
Eşim , elin oglu bile anasina babasina bile bu kadar deger vermedi onlara verdigi deger kadar .
Sus diyorum kendime ama olmuyor yaptiklari nankorluk icime sigmiyor icim sogumuyor kizlar .
ben onlarin iki kredi borcunu odedim
geriye ne bes kurus para istedi esim ne verdigi paranin lafini etti.
Gorusmek bile istemiyorum
Uzun oldu simdiden affiniza siginiyorum kizlar
sadece icim cok doldu

siz yine aile bile olsa sizi uzuyorlarsa araniza mesafe koyun misafir gibi gidin gelin.
Eşim gitmemi görüşmemi istemiyor artik
bende oyle istiyorum .
6 yildir ne zaman destek olsam bi zaman yuzume gulup sonra hep beni bizi yerdiler .
esimde artik gidersen gidersin ama beni ne gotur nede birsey soyle dedi

Eşim gitmemi görüşmemi istemiyor artik
bende oyle istiyorum .
6 yildir ne zaman destek olsam bi zaman yuzume gulup sonra hep beni bizi yerdiler .
esimde artik gidersen gidersin ama beni ne gotur nede birsey soyle dedi
himm o zaman esin gitmesin sizde kendiniz bilirsiniz caniniz isterse gidersiniz.hayatini kolaylastirdiginiz herkes sizin hayatinizi zorlastirmis.yaptiklarini onlar gorev olarak bilmisler bi kez yapmadiginda dusman bilmisler.zamana birak cokta verici olma..

Malesef üzülerek söylüyorum başta anneniz olmak üzere nankörlük yapmışlar. Ben sizi haklı gördüm açıkcası. Eşinizide tebrik ederim bundan sonra sizde aileniz olduğu için yine görüşün ama iyisine kötüsüne karışmayın mesafeli olun derim. Merhametli bir insan olduğunuz teyzenizin çocuğuna bakacak olmanızdan belli. O konunuzdada sizide eşinizide taktir etmiştim.

kiziyordum yaptiklarina
ama bana " aman " deyince annedir ya birdaha gelmez dunyaya mantigiyla ilerledim hep .
ama gordum ki hicbir ise yaramamis .
haklisiniz oyle olmak gerek tesekkur ederim

ben 25 gun boyunca ses etmedim kardesime . bir kusurda etmedim etmedik eminiz buna ama oraya gidip bakmadi etmedi demesi ... kaldiki 17 yasindaki cocugu pispislayacak degildim .
ozel hayatimdan herseyimden feragat ettim ben .
simdi teyzemin cocugunu aldik
cocuk ilgi istiyor
karnimda da bi tane var
17 yasindaki cocugun nazini niyazini cekemiyorum artik .
bi goturduk iste bizden kotusu olmadi

Ailenizde olsa arada mesafeniz olsun.
Siz yardim edersiniz beklenti hep artar tesekkurunude boyle eder.

Ailenizde olsa arada mesafeniz olsun.
Siz yardim edersiniz beklenti hep artar tesekkurunude boyle eder.
malesef anne deyince akan aular bende hep durdu .
esimde annesiz buyudu sevgisini hep anneme verdi
ama o hep hora kullandi

Siz hep verici taraf olmuşsunuz bu da üstünüze bir görev gibi yapışmış. O yüzden şimdi en ufak bir lafınız bile görevinixi yerinize getirmiyorsunuz hissi uyandırıyor.
Siz artık kendinizi çekin.
Onlar da uğraşsın ilişkiniz için.
Teyzenizin oğlu niye sizde kalıyor?
Bu iyi niyetinizde hoş sonuçlsnmayacak. Ayrıca ben eşinizin yerinde olsam depresyona girmiştim. Artık önceliğiniz eşiniz ve onun duyguları iyiliği olsun. O da evde başka biriyle 25 gün yaşamak zorunda değil. Size hissettirmese de bıkmıştır adam. Sizin taraf maddi manevi çökertiyor.
Eşinizin kıymetini bilin.
Sevgiler.

teyzem kanser ve yurt dusina tedaviye gitti
cocuguna kimse bakmiyor
4 yasinda daha ve daha once 3 aylik kadar bi fonem ben baktim .
bende anne adayiyim
benimde basima gelebilir
cocugu oncelikli olarak teklif ettiginde esim istedi zaten .
kardesime ise gitsin diye esimle konustugumda sabredelim diyen tarafta esim .
yani ben8m esim benden cok yakin ve yapici oldu aileme

Malesef biz ,aile soz konusubolunca hep fedakar oluyoruz saniyoruz ki ,anne ,baba ya da kardes olunca ,bizim kiymetimizi bilecek ,
Aksine evlat yada kardes olunca mecburmusuz gibi algiliyor karsimizdakiler ,
Allah goruyor yaptiginiz iyiligi ,insanlari bos verin,
Esinize ve bebeginize odaklanin ,kendi ailenizi saglam tutun
Saglikla,huzurla bebeginizi kucaginiza alin

öncelikle geçmiş olsun. inşallah bir an önce iyileşir.
aslında kuxeninize annenizin bakması daha uygun olurmuş, üstelik hamilesiniz küçük çocuk peşinden koşmak sizi extra yoracsk ama pek umurlarında değil.
gelinmesini kalınmasını eşiniz istemiştir ona bir şey demiyorum istemese kimse kalamaz zaten. ama madem görüyorsunuz ki iyilikten maraz doğuyor eşinixi ailenizden koruma zamanı gelmiş.
eşiniz de yapılanları her zaman yutmayacak bir gün dolacak. o zaman da "senin ailen şöyle yaptı böyle etti" kıvamına gelirse tek tutunduğunuz dal da kırılacak.
bence ikiniz biraz kabuğunuza çekilin. kendi çocuğunuzun sevincini yaşayın biraz.

annemin kas problemleri var o yuzden yegenime bakabilecek pesinde kosabilecek durumda degil malesef .
uslu bir cocuk biraz bi vakit gectiktwn bize alistiktan sonra krese vermeyi dusunuyoruz .
haklisiniz uzak lacahiz artik
tesekkurlwr amin 8nsallah

Esiniz cok iyi bir insanmis ama sizin nankor ailenize bu kadar iyilik fazla. Demek ki sizi cok seviyor. Ben de boyle sevilmek isterdim. Bence bir daha asla muhattap olmayin annenizle. Cok istiyorsa gelir ozur diler.

Esiniz cok iyi bir insanmis ama sizin nankor ailenize bu kadar iyilik fazla. Demek ki sizi cok seviyor. Ben de boyle sevilmek isterdim. Bence bir daha asla muhattap olmayin annenizle. Cok istiyorsa gelir ozur diler.
bana bayram gunu yaptigi cok koydu herseyi gectim .
ablamin esi anneme aldigi kolanin cikolatanin lafini ederken benim esim ne cektigi kredileri ne odedigi borclari nede yaptigi masraflari kafalarina kakti .
kafalarina kakmayi birakin bana bile lafini etmedi tartismalarimizda vs .

ama onlar dediginiz gibi benim yaptigim evlatlik vazifemi gorev gibi gorup yapmadigimda nankor ilan ettiler beni yillardir .
kendisi bilir gorusmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…