beni esime karsi ezip kucuk dusuren ailemin yaninda gercekten oyle ki hic kafama vurmuyoresiniz gercekten adam gibi adamlardanmis..
Eşim gitmemi görüşmemi istemiyor artiksiz yine aile bile olsa sizi uzuyorlarsa araniza mesafe koyun misafir gibi gidin gelin.
Hiç sanmiyoeum ki dilesin .İlginc bir anne vakası daha...uzak dur...özür dilerse konuşursun...
himm o zaman esin gitmesin sizde kendiniz bilirsiniz caniniz isterse gidersiniz.hayatini kolaylastirdiginiz herkes sizin hayatinizi zorlastirmis.yaptiklarini onlar gorev olarak bilmisler bi kez yapmadiginda dusman bilmisler.zamana birak cokta verici olma..Eşim gitmemi görüşmemi istemiyor artik
bende oyle istiyorum .
6 yildir ne zaman destek olsam bi zaman yuzume gulup sonra hep beni bizi yerdiler .
esimde artik gidersen gidersin ama beni ne gotur nede birsey soyle dedi
kiziyordum yaptiklarinahimm o zaman esin gitmesin sizde kendiniz bilirsiniz caniniz isterse gidersiniz.hayatini kolaylastirdiginiz herkes sizin hayatinizi zorlastirmis.yaptiklarini onlar gorev olarak bilmisler bi kez yapmadiginda dusman bilmisler.zamana birak cokta verici olma..
ben 25 gun boyunca ses etmedim kardesime . bir kusurda etmedim etmedik eminiz buna ama oraya gidip bakmadi etmedi demesi ... kaldiki 17 yasindaki cocugu pispislayacak degildim .Malesef üzülerek söylüyorum başta anneniz olmak üzere nankörlük yapmışlar. Ben sizi haklı gördüm açıkcası. Eşinizide tebrik ederim bundan sonra sizde aileniz olduğu için yine görüşün ama iyisine kötüsüne karışmayın mesafeli olun derim. Merhametli bir insan olduğunuz teyzenizin çocuğuna bakacak olmanızdan belli. O konunuzdada sizide eşinizide taktir etmiştim.
malesef anne deyince akan aular bende hep durdu .Ailenizde olsa arada mesafeniz olsun.
Siz yardim edersiniz beklenti hep artar tesekkurunude boyle eder.
teyzem kanser ve yurt dusina tedaviye gittiSiz hep verici taraf olmuşsunuz bu da üstünüze bir görev gibi yapışmış. O yüzden şimdi en ufak bir lafınız bile görevinixi yerinize getirmiyorsunuz hissi uyandırıyor.
Siz artık kendinizi çekin.
Onlar da uğraşsın ilişkiniz için.
Teyzenizin oğlu niye sizde kalıyor?
Bu iyi niyetinizde hoş sonuçlsnmayacak. Ayrıca ben eşinizin yerinde olsam depresyona girmiştim. Artık önceliğiniz eşiniz ve onun duyguları iyiliği olsun. O da evde başka biriyle 25 gün yaşamak zorunda değil. Size hissettirmese de bıkmıştır adam. Sizin taraf maddi manevi çökertiyor.
Eşinizin kıymetini bilin.
Sevgiler.
teyzem kanser ve yurt dusina tedaviye gitti
cocuguna kimse bakmiyor
4 yasinda daha ve daha once 3 aylik kadar bi fonem ben baktim .
bende anne adayiyim
benimde basima gelebilir
cocugu oncelikli olarak teklif ettiginde esim istedi zaten .
kardesime ise gitsin diye esimle konustugumda sabredelim diyen tarafta esim .
yani ben8m esim benden cok yakin ve yapici oldu aileme
annemin kas problemleri var o yuzden yegenime bakabilecek pesinde kosabilecek durumda degil malesef .öncelikle geçmiş olsun. inşallah bir an önce iyileşir.
aslında kuxeninize annenizin bakması daha uygun olurmuş, üstelik hamilesiniz küçük çocuk peşinden koşmak sizi extra yoracsk ama pek umurlarında değil.
gelinmesini kalınmasını eşiniz istemiştir ona bir şey demiyorum istemese kimse kalamaz zaten. ama madem görüyorsunuz ki iyilikten maraz doğuyor eşinixi ailenizden koruma zamanı gelmiş.
eşiniz de yapılanları her zaman yutmayacak bir gün dolacak. o zaman da "senin ailen şöyle yaptı böyle etti" kıvamına gelirse tek tutunduğunuz dal da kırılacak.
bence ikiniz biraz kabuğunuza çekilin. kendi çocuğunuzun sevincini yaşayın biraz.
bana bayram gunu yaptigi cok koydu herseyi gectim .Esiniz cok iyi bir insanmis ama sizin nankor ailenize bu kadar iyilik fazla. Demek ki sizi cok seviyor. Ben de boyle sevilmek isterdim. Bence bir daha asla muhattap olmayin annenizle. Cok istiyorsa gelir ozur diler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?