rabbim yardımcınız olsun
gercekten cok zor
helede anne ise mevzu
aldırmayın söylemlerine. her anne birileriyle evladını kıyasla maalesef.
sen kendine bak ve. hedefine ulaşmaya bak
amin evet çok zoraldırmıym diyorum ama bi süre sonra kafaya takıyorum hani insanın yabancısı değil annesi takmamak elde değil bir yerlere gelemezsem zaten vay benim halime
Oncelikle allah kolaylik versin.
Annrn babani sevmeden evlendiği için en azından eve para getiriyo diye düşünerek ses cikarmiyomus ama baban iflas edince annenin gözünde düşmüş iyice..
Para düşkünü ve kiyaslamaci olmasini anlarimda bir annenin evlatlarini kucuk düşürmesi ve şefkat gostermemesini anlayamadim pek sizi neden sevmiyo gibi davraniyo? Her zaman mi boyle? Cocukken de ki ilgisizdi acaba ?
encok kıyamadıklarımız kıyarki zaten bize...
üni bölüm ne okuyosun. yaşın kac?
Hmm... o zaman annen sevgisini gostermiyo icinde yasiyo. Cunku sevmeden ilgi olmaz fedakarlik olmaz. Bu hareketleriin hepsi babanla sevmedrn evlenmis olmasindan kaynaklaniyo olmasin? Bi dr gitmekte fayda var anneji goturemiyosan bile sen git anlat derdini.aslında bu zamana kadar sevgisini göstermedi ilgi evet ama sevgisi hiç zaman olmadı okumamız ,için hertürlü imkanı sağladı sorarsan benim gibi fedekar anne yok der niçin desen okutuyorum der onun dışında verebileceği bi sevgisi yok çocukkende çok dayak yerdik
Hmm... o zaman annen sevgisini gostermiyo icinde yasiyo. Cunku sevmeden ilgi olmaz fedakarlik olmaz. Bu hareketleriin hepsi babanla sevmedrn evlenmis olmasindan kaynaklaniyo olmasin? Bi dr gitmekte fayda var anneji goturemiyosan bile sen git anlat derdini.
benim derdim annem annemin sevgisizliği annem babamla severek evlenmedi ki hala bunu dile getirir babam 4 yıl önce esnafılığı bıraktı çok borcumuz çıktı herşeey burda başladı bulunduğumuz ilde güzel bi semtte otururken borç yüzünden daha düşük bi semtte taşındık dükkanımızı sattık bu dönemlerde annemin psikolojisi bayağı çöktü amcalardan yardım istedik yardım etmediler annem yediremedi hiç bişeyi kendine babamı ezmeye laf sokmaya küçük düşürmeye çalıştı her seferinde gerek tolumda gerek ev içinde babam da annemi çok sever çocuklarına çok baglıdır biraz dili durmaz ama onun dışında hiç bir kötülüğü yoktur ailesine annem hiç bi zaman bana sarılmamıştır öptüğünü okşadığını hiç hatırlamam ben böyle gördüm der her seferinde yüzünme vururum bunu ki ben de sessiz biri değilim haksızlığa gelemem abim 25 yaşına kadar işsizdi işsizken çocuğun başına etmediğini bırakmadı annemin dırdırı yüzünden oturup ağladığını bilirim ablamda üniversiteyi kazanamadı çok iyi bi yere kadrolu yerleşti evde olduğu dönemler çalışmadığı dönemler ablam annemin yüzünden intiharı düşünürdü annem kendi çocuklarını çok küçük düşürür psikolojik baskı yapar şimdi abimde ablamda iyi yerdeler bende üniversitedeyim 1 yılım kaldı okuduğum bölümü beğenmez eve para getirmediğim için laf söyler kpss yi girdim çalışmadım iyi bi sonuç beklmiyodum halamın kızı 83 almış onu anlatıyo bana beni küçük düşürüyo telefonu suratına kapattım evin içinde hiçhuzurumuzu bıraktı babam yeni bi iş aldı 100 milyar gibi bi para yatırdı abimin üstünden kredi çekti sağdan parça parça borç işi aldıktan sonra öğrendikki ortağımızın uçan kuşa borcu var işler iyi gitmiyo annem daha beter hale geldi annem fazlasıyla paraya düşkün biri çok şükür şimdi 2 evmz var çok fazlabi borcumuzda yok binlerce şükür bide annem kendi ailesine aşırı düşkün önceliği her zaman kendi ailesidir yaşadık gördük bizden çok çok üstün tutar az önce kardeşim le annemin telinden konuşuyoduk arkadan diyo kimle konuşuyosun kardeşim abla dedi annem kapat kapat dedi işim var böyle biri iyi bir yere gelmişsen senden iyisi değerlisi yok ama para kazanamıyosan zerre değerin olmaz annemin gözünde bu duruma kafayı çok takıyorum çünkü beni çok eziyo bu durum tak etti canıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?