ahhh be güzeli ahhhh yarayan yarama parmağın deydi anacığımı kaybedli 3 ay oldu kendimi yaşadım sende tek fark anacığım düğünümü gördü diğer yaşadığın herşey aynıı kanser dednen ilet ayırdı bizi banada yadigar kalan bir kerdeş...... bi kader bukadarmı birbirine benzerr içim acıyoo yüreğim daralıyoooo anamı ÇOK ÖZLEDİM. son kez üztünde olan ceket ve saçları döküldüğü için taktığı bandanasına sinen kokularla avutuyorum kendimiii mekanları cennet kabirleri nur olsun evet arada kelebek olup gelsinler.... şimdi rüyalarım nasıl uykusuz BİLEMEZSİN seni taşıyorum (anacığım) sol tarafımda..... kader arkadaşım benimm senağlama senağlama :çok üzgünüm:
Hem senin hem benim annem için okudum canım.
Allah sabır versin, Mekanları cennet olsun.
Annen eminim senin düğününü görmüştür. melekler herşeyi görür.
Canım benim.Ne zamandır acısıyla tatlısıyla bölümüne girmiyordum.Şimdi ölüm haberlerini aldıkça iyice kötü oldum.Allah anneciğinin yerini cennet eylesin.Ne kadar da geçse unutulmaz.Allah rahmet eylesin canım.Yeşilim'in babasına,Eyylül'ün annesine ve senin annene, ayrı ayrı dua okudum ruhlarına.Allah kabul etsin hepimizinkini.
Hıçkıra hıçkıra ağlatınız benii
Anaya özlemi bilmez miyim? Her gece rüyalarıma girsin diye dua ederim.
O güzel yüzü melek gibi yufka yüreği doyamadımki hiç birine..Kader diyip bende geçerim..
Sığınacak başka liman yokki onun sevgisi hangi aşka denkki?
Tüm annelerimizin mekanı cennet olsun..Ölmekten korkmuyorum artık....Nede olsa beni herşeyden koruyan kollayan güzel anacığım var orda..
Başınız sağolsun. Anne acısının nasıl birşey olduğunu bilirim, henüz onaltı yaşındayken kaybettim ben de annemi. On sene oluyor ama zaman acısından, yokluğunun hissettirdiği boşluktan azıcık bile alıp götürmüyor.
Allahtan rahmet diliyorum. Bİliyorumki gün geçtikçe özlemin arttıkça daha çok acı çekiyorsun. Allah sabır ve dayanma gücü versin. Kaderin inşallah bundan sonra güzel olur.