Annem..;

tozseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
42
0
86
İstanbul
Bugün ölümünüm 5.yılı bitti!Ağlamıyorum sadece çok hüzünlüyüm.Dualarımda saklısın sevgilerin en güzeli.sensizliği anlatmak istiyorum sana,5 yılda içimde dirhem dirhem büyüyen sensizliği...hangi cümle yetecekse...
hayatta ki en büyük yoksullukmuş annesizlik.en güzel günlerim sensiz geçti-geçiyor.ne seni yanıma alıp çarşı-pazar dolaşa bildim,ne de başımı göğsüne saklaya bildim.sen beni gelin edemedin annem.tam kendimi keşf etmeye başladığımda sen hastalandın.içimdeki kavgalarım,sana direnişlerim,kaçışlarım hep bu yüzdendi.o acı sonu ben hep biliyordum.bu yüzden hep isyankardım.sen benim gözlerimin önünde errken ben yaşlanıyrdum.korkuyordum anne ben çok korkuyordum.yanlız kalmaktan,güçsüzlükten ve sana benzemekten korkuyordum.hayatta seni üzen bu durumlara getiren ne varsa kaçtım ben onlardan.bambaşka dallara tutundum.sevmekten çok sevilmek istedim.vermekten çok almak istedim,evet demekten çok hayır demek istedim.olmadı annem.aynaya her baktığımda sana daha çok benzediğimi görüyorum.ama artık korkmuyorum,bundan gurur duyuyorum.
Annenin kaderi kıza dedikleri böyle birşeymiş.ölümün bana çok şey öğretti annem;kardeşime anne olmayı,meğer sen bana kızarken ne kadar da haklıymışsın.bende kardeşime kızarken seni daha iyi anlıyorum.arkası olmayan insanların hep boynunun bükü kaldığını öğretti.birde ölümün bana yetinmeyi öğretti.insanın kendi kendine yetmesi gerektiğini.
Ben büyüdüm anne,kocaman kadın oldum,evlendim!gelinlikle göremedin beni.düğün değilde,en acısı kına gecesi oldu.o gün bende öldüm anne!erken yuva kurdun.biliyorum sen böyle olsun istemezdin ama ben bir yuvam olsun istedim.sorumluluklarım olsun,huzurum olsun istedim.O da hayal ettiğim gibi olmadı.ne yapalım KADER be anne.şimdi anne olmaya bile cesaret edemiyorum;bende kanser olurum;senin beni bıraktığın gibi bende onu yanlız,savunmasız bırakırım diye.ne zaman bir anne kız görsembakıyorum hasretle,hele bir de kadın hafiften seni andırıyorsa...boşver değme sen benim acıyan,eksik yanıma!
Ah annem ahh öyle özledim ki seni.rahat uyu sen,melekler arkadaşlık etsin sana.arada bir de kelebek ol gel evime.hoşçakal annelerin en güzeli HOŞÇAKAL.

OKUYAN ARKADAŞLAR ANNEMİN YIL DÖNÜMÜNDE BİR FATİHA OKURSANIZ EĞER ÇOK MUTLU OLURUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Başınız sağolsun...
Allah rahmet eylesin...

konunuz Acısıyla-Tatlısıyla bölümüne taşınmıştır...
sevgiler......

Canim Allah sabirlar versin,bende uami okudum,yeri cennet olsun iyisallah:Saruboceq:

allah rahmet eylesin.. çok üzüldüm anlattıklarına nolur güçlü olmaya çalış.. fatihada okudum. allah mekanını cennet etsin.

Allah rahmet eylesin bende fatihamı okudum
okuyunca gözlerim doldu çok kötü oldum
Allah sabır versin

allah hepinizden razı olsun.daha anllatmak istediğim o kadar çok şey vardıki ama gerçekten yazmak çok zor...

Ah canım nasıl içim yandı nasıl üzüldüm bilemezsin.Benimde anneciğim şu an ölümle kalım arasında gidip geliyo.Ah işte yalan dünyadayız asıl annen gerçek mekanına göç etti.Kimbilir bizler ne olacağız.Allah annenin mekanını cennet eylesin.ınşallah Rabbim öteki dünyada yüzünü güldürür.ınan tüm kalbimle okudum duamı Allah rahmet eylesin tekrar.....

canım benim anneciğinin ruhu şad mekanı cennet olsun inşallah okuduğumuz fatihalar yerine ulaşır..

inşallah annen sağlığına kavuşur canım.çok güçlü ol ...

canım ne desem boş. allah sabır versin başın sağolsun. senin için 3 kulfu bir elham birde ayetel kürsi okudum. allah kabul eder inşallah. biliyormusun bende annemi kaybedeli 26 gün oldu beni düşünebiliyormusun şuan. seninki 5 yıl omuş. ve annem melekdi. daha 62 yaşındaydı. ne desem şuan boş yaaa.. anneyi kaybetmek tuhaf bir duygu her anım onunla her geçen gün dahada kötü oluyorum. bazen akşamları dışarı baktığımda anacım diyorum napıyosun karanlıklarda üşüyomusun gelsem yanına mezarını açsam sana sarılsam yırtsam o mezarlıkları bağırsam oralarda. dağlara çıkmak istiyorum diyordu evet dağlara çıkdı şuan karşıyaka mezarlığında 5.kapının en üstlerinde. halen inanmıyorum öldüğüne.ilk defa bu pazar gidemedim mezarına acaba bekledimi beni niye gelmedimi dedi.boğazım düğümleniyor o aklıma geldiğinde içim acıyor kavruluyor anlatamam duygularımı kimselere... canım sende anneme dua okursan sevinirim. emine koçyiğit'e dersen sevinirim. adını bile yazarken inanamıyorum. açıyorum karşıyaka mezarlığını internetten annemin mezarına bakıp bakıp ağlıyorum halen.annem hep derdiki hayatta en güzel şey sağlık diye. evet sağlık doğru ama anacım ben sana nasıl dayanırım. bayramlarda kime giderim benim annem nasıl yok derim. sen nasıl ölürsün sen ne gün gördünkü. ne yiyebildin nede gezebildin. herşeye hasret kaldın anam. inşallah orda huzurlusun inşallah orda mutlusundur. annem seni çok seviyoruuummmmmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…