• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Madmazell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
37
3
36
Selam arkadaslar
Anneme akciger kanseri tehsis edildi 2 evre ve Doktor tedavisi iyi gecer diye dedi bize
Annem aslinda cok direncli kadindir bu hastaligi yenecegini düsünüyorum Ama bir okadar da Cok düsünceli yani herseyi kafasina takan biri hastalik haric (2011 de baska bir tümoru yendi)
Gelelim konuya.. sigarayi birakmiyor her kücük seyde sigara icip „hep sizin yüzünüzden sigara iciyorum beni sinirlendirmeyin“ evimizde gecen aylarda büyük kavgalar olmadi tek benle kardesime hep kücük tartismalar olur. Benim üzüldügüm taraf artik kendisini düsünsün istiyorum Annem baskalari icin kendini feda eder Ama kendisine hic bakmaz..mesela demin hastaneye gittik( 2. günlük kontrolu vardi) onu Ziyaret etmeye bizi hastaneden kovdu rezil etti bagirdi cagirdi „biz odalarimizi toplamadigimiz icin , Ben nisanlimla hep gezdigim icin, kardesim dolabini düzeltmedigi icin böyle olmus ve degigim gibi bizi ordan kovdu..halbuki Biz onun icin kendimizi feda ederiz. Ben kac gündür ise nasil gittigimi bile hatirlamiyorum hersey Annem icin en iyisini Nasil yaparim diye düsünmekten Ama o bunu böyle görmüyor .. Ben neyapmaliyim bilmiyorum cünkü benimde piskolojim böyle darma duman. Annem benim herseyim onun icin dünyayi yikarim ama nasil olurda benim veya bizim yüzümüzden kanser oldum diyebiliyor ..bunun sebebi yüzde yüz sigara ve hala birakmiyor ve biraktiramiyoruz..Bana yardimci olim Lütfen neyapmaliyim nasil davranim kendime nasil davranim

Canim kanser tehsisi koyulunca insanin pskolojisi bozuluyor ablama 6 7 ay once meme ca tehsisi koyuldu cok sinirliydi herseye kiziyodu aldigi ilaclarda cok agir pskolojisi de aslinda sizinle hic bi alakasi yok.banada dün troid tehsisi koyuldu su zamana kadar hastane yuzu gormemis biri olarak onun pskolojisinden o an Anladim tüm gün agladim.sizinle ilgisi olmadığıni unutmayin.alttan alin her ne soylerse soylesin..morale ihtiyaci var bende ilk zamanlar herseye aliniyodum ben ona bakarken o bana kiziyo diyodum ama gercekler öyle degil en yakinlarina yakiniyorlar nazlaniyorlar öyle düşünün hepsi gecicek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back