Annem yanlış bisey mi demis

Şuan oyle yaptim zaten. Bakalim zaman ne göstercek

"SENIN ANNEN KIM KI BENIM ANNEMI KÜÇÜMSÜYOR " bu laftan sonra bu adamla baginizi kesin zaten arada kültür farkı var anladığım kadarıyla ben olsam hic düşünüp üzülmem bilene

Gezmeyentavuk tam olarak derdiniz nedir canınız sıkıldıda gezmeye mi ciktiniz bide gotunuzle ilgili konunun muhattabi burasi degil sanki yinede siz bilirsiniz

Evet biraz bulutların sesini dinleyeyim dedim de duyduğum sadece kendini bir h*lt sanan sineğin sesiydi

Evet biraz bulutların sesini dinleyeyim dedim de duyduğum sadece kendini bir h*lt sanan sineğin sesiydi
Dıdınt cok e yazsam diye cok düşünülmüş ama yine kendini rezil eden bi mesaj yanlis cevab oldu tavukcum üstelik duymak istemiyorsan yazma mesaj konuma zorla mi getirdik horozlardan kaçarken mi düştün yoksa bu konunun içine

Ben düşünen bir varlığım senin gibi değilim ki. Yazdığımı zaten hiç anlamamışsın hahaha horozlar seni kovaladı, beni değil, bastılar tekmeyi sana

Ben düşünen bir varlığım senin gibi değilim ki. Yazdığımı zaten hiç anlamamışsın hahaha horozlar seni kovaladı, beni değil, bastılar tekmeyi sana

Terbiyesiz kotu varlık seni insan bile demiyorum sana bu siteyi milletle uğraşmak icin mi kullaniyosun ozguvensiz bi aşağılık oldugun burdan belli saygısız mahluk sen okuduğunu anlayan biri olsan tekmeyi basanin ben olduğunu bilirsin neyse defol git konumdan muhattabım degilsin tavuk boku

Cevap vermeyeceğim zira zerre kadar seviyeme çıkamazsın. Ailen senide nasıl yetiştirmiş belli... edep yoksunu, terbiyesiz.

Saatlerce susmuş kadın birde dil bilmiyor heme oğluna bu lafı mı yetiştirmiş kompleksli kişilik yolları açık olsun hiç orali bile olma

Biz de amcama kız isteme tanısma diye sadece ailece gitmistik . Karsi taraf dogulu ve kurtce konuşan ve kalabalık da bi aileydi . Hep bir agizdan sanki biz yokmuşuz gibi aralarinda konusmuşlardı. Bende o zamanlar daha cok kucuk olmama ragmen. Yaptıgınız hiç guzel bir sey degil biz sizin dilinizi bilmiyoruz bizim hakkimizda konusup konuşmadıgınızı nerden bilelim ayıp . Toplum icinde kulaktan kulaga bile konuşulmazken fln diye 16 yasinda giydirmiştim. Tabj baya sorun oldu bu kiz bizi istemiyor cocuk boyle diyorsa aile ne demez kim bilir flb diye arkamızdan yenge kişisi. Bence annenizin soyledigi degil karşı tarafın yaptigi ayıp . Hic kafanizi yormayın adap bilmeyen insanlar daha basta boyle ise ilerde neler olurdu . Cocuk da istese ortayı bulurdu oda aynı kafadanmış . Hayirli ugurlu olsun rabbim kurtarmış . Daha daha iyisi çıkar karşınıza insallah .

Zararın neresinden dönersen kar demişler ya o misal olmuş sizin ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…