• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve babamın konuşmaları?

selliingoktas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
22
17
3
herkese merhaba sizin görüşlerinizi merak ettiğim bir konu var artık dayanamayacağım
annemle babam sürekli cinsel içerikli muhabbetler yapıyorlar ve sanırım benim anlamadığımı sanıyorlar.babam anneme diyor ki olmasan olmaz mııı diyor ofluyor (reglden bahsediyor) bu gece 1 mi 2 mi diyor sonra yüksek sesle uyku saatimiz diyor gülüşüyorlar sürekli kapıyı kitliyorlar arka arkaya duşa giriyorlar hadi kızım sen uyu daha uykun gelmedi mi diyorlar annem babama görürsün bende senin istediklerini yapmayacağım diyor vs..bu küçük yaşlarımdan beri devam ediyor ortaokula giderken bir gece yine seslerini duymuştum sabaha kadar uyuyamamıştım bazen abarttığımı düşünüyorum bu bir ihtiyaç diyorum ama ben evde yokken yapabilirler bu kadarı artık fazla 1 değil 2 değil evde ben yokmuşum gibi davranıyorlar cidden soğudum yüzlerine bakmak istemiyorum annemle vs konuşamam bu konuları utanıyorum yarın bir gün evlenince ne yapacağım bilmiyorum cinsellikten tiksindim sizin başınıza geldi mi ne yaptınız ben nasıl bir yol izlemeliyim ? şimdiden teşekkür ederim :(

Of benim de küçükken odam annemlerin odasının yanındaydı. Benim uyuduğumu zannederlerdi ama ben yatak sesini, sonra ikisinin arka arkaya banyoya gittiğini duyardım. Sizin kadar büyük değildim tabii. Duymazdan geldim, bilmezden geldim. Öyle öyle geçti, zaten onlar da yaşlandı 😂
Evet, bu çok doğal bir şey ama Sizin yanınızda konuşmaları hiç hoş değil. Siz de annenizi çekin bir kenara, imalarınızdan hoşlanmıyorum deyin. Başka çözümü yok ki 🤷🏻‍♀️

Yani konuşmaları hoş değil ama ben yokken yapsalar derken neyi kastettiniz anlamadım konuşmaları mı? Banyoya girmeleri normal gibi geldi seslerini duymuyorsanız sevişmesin mı insanlar. Iste ebeveyn banyolu ev herkese lazım.
seslerini de genellikle duyuyorum maalesef o yüzden ben evde yokken de yapabilirler diye düşünüyorum

Of benim de küçükken odam annemlerin odasının yanındaydı. Benim uyuduğumu zannederlerdi ama ben yatak sesini, sonra ikisinin arka arkaya banyoya gittiğini duyardım. Sizin kadar büyük değildim tabii. Duymazdan geldim, bilmezden geldim. Öyle öyle geçti, zaten onlar da yaşlandı 😂
Evet, bu çok doğal bir şey ama Sizin yanınızda konuşmaları hiç hoş değil. Siz de annenizi çekin bir kenara, imalarınızdan hoşlanmıyorum deyin. Başka çözümü yok ki 🤷🏻‍♀️
annemle bu konuları hiç konuşmayız nasıl izah edeceğimi bilemiyorum ama başka çarem yok sanırım :(

annemle bu konuları hiç konuşmayız nasıl izah edeceğimi bilemiyorum ama başka çarem yok sanırım :KK43:
Konussanda bısey degısecegını sanmiyorum, hatta sana yanlıs anladın bile diyebilir.
Su hayatta en tanık olmak istemeyeceğim seydır bu, anne babanın cinsel sohbetleri ve sesleri. Olmadım da sukur. Dusuncesı bile bana kotu geliyor.

Birbirlerini sevmeleri ne hos, ama senin psikolojini bozmadan sevsinler.

seslerini de genellikle duyuyorum maalesef o yüzden ben evde yokken de yapabilirler diye düşünüyorum
Ya sessiz olacaklar ki dikkat ediyorlardır ama arada kaçıyordur belki duruma bağlı ses ya da hiç yapmayacaklar o zaman. Calismiyo mu babaniz falan. Hadi şimdi büyüdünuz küçükken çalışıyordur. Cok küçükken dikkatli olmaya başlamaları lazım zaten hep siz yokkeni bekleyemezler ki. O zaman 15 yıldır öyle yapmaları gerek. Evler kağıt gibi çoğu anne baba dikkat ediyordur ama ses duyan belki çok cocuk vardır. Ben hiç hatırlamıyorum mesela duyduğumu ama diyan çoktur. Sizinki başka bir olay konuşmaları absurd.

İnanamıyorum gerçekten senin adına çok üzüldüm, burada normal diyenler olmuş ki onlara da pes doğrusu! Yatak odası yatak odasında kalmalı, her şeyiyle hem de! Ben bu yaşıma kadar asla öyle bir şeye şahit olmadım ki babam evde bırakın böyle konuşmayı atletle bile gezmez, oturuşuna kalkışına dikkat eder keza annem desen yine aynı. Saygı denen bir şey var yahu, o zaman sizde ileri geri muhabbet edin bakalım nasıl oluyormuş, hem yakışıyor mu kaç yaşında insanlara Allah Allah ne kadar düşük muhabbetler mahalle insanı ağızları inanamıyorum gerçekten, insanda ne saygı kalır ne sevgi. Bak bende seninle aynı yaşta bir genç kızım ve ben bile bu konularda nasıl davranmam gerektiğini biliyorum, kesinlikle annenle konuşmalısın, ben olsam ikisiyle de konuşurum hatta kavga çıkartırım kendinize çeki düzen verin diye.

İnanamıyorum gerçekten senin adına çok üzüldüm, burada normal diyenler olmuş ki onlara da pes doğrusu! Yatak odası yatak odasında kalmalı, her şeyiyle hem de! Ben bu yaşıma kadar asla öyle bir şeye şahit olmadım ki babam evde bırakın böyle konuşmayı atletle bile gezmez, oturuşuna kalkışına dikkat eder keza annem desen yine aynı. Saygı denen bir şey var yahu, o zaman sizde ileri geri muhabbet edin bakalım nasıl oluyormuş, hem yakışıyor mu kaç yaşında insanlara Allah Allah ne kadar düşük muhabbetler mahalle insanı ağızları inanamıyorum gerçekten, insanda ne saygı kalır ne sevgi. Bak bende seninle aynı yaşta bir genç kızım ve ben bile bu konularda nasıl davranmam gerektiğini biliyorum, kesinlikle annenle konuşmalısın, ben olsam ikisiyle de konuşurum hatta kavga çıkartırım kendinize çeki düzen verin diye.
çok teşekkür ederim cevabın için.. babamı da bir görsen çok katı geri kafalı bir adamdır sevgilim olduğunu öğrenince her şeyimi elimden alıp dövmüştü kollarım her yerim mosmordu sözde ahlaksızlık ya (!)

Back