Benim anneannemde yıllarca Anneme umursamaz Davranmış Annemde Şimdi bana Öyle Davranıyor. Bunlarda Bir Erkek Çocuk Takıntısı Var, Sırf Bu Yüzden Erkek Çocuklarını Sevmiyorum. Kimse Üstüne Alınmasın. Geçen Ameliyat Olacaktım Gece Hastanede Kalırmısın Dedim. Ben Şişmanmışım Kaldıramazmış Beni. Ne Olcak Dedim Tut bir Hasta Bakıcı Baktır Kendine Dedi. Ama Gelinin Poposunda Sivilce Çıktı 3 Gün Hastanede Yattı Kaldı Yanında. Çalışmak Istiyorum Eve Gel Bak Çocuğa Işde Istemiyorum Kadın Tutacam Yeterki Çocuğa Göz Kulak Ol Diyorum. yok Gelmiyor Neymiş Evimde Rahat Edemezmiş. Yok Efendim Asıl mesele Gelini Çalışıyor Ya Ona Iş Yapamayacak. Gelinin Çama,ırı Var Ütüsü Var Bakılacak Çocuğu Var Var Da Var. O Çocuğuda Al Benim Kızın Okuluna Verelim yok Nuh diyor Peygamber Demiyor. Bazen Diyoruım Kızın Benim O Değil Diyorum. Kayınvalidrm De Kızlarını Kayırır. Eşim Der Bazen oğlunu Kayıran Annenin Kızı, Kızlarını Kayıran Kayınvalidenin Gelini Olmak Zor Zanaat. Bu Arada Gelini Kıskandığım Sakın düşünülmesin. Tamam Ona Yapsın Ama Da Biraz Değer Versin. Yaşım Kaç Olursa Olsun Bende Şefkatine Muhtacım. ben De Ilgilenilmek Istiyorum. Sevgi Istiyorum