Annem sevmez dedi

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
609
439
Neyi sevmez dedim.
Çok yiyeni...
Gülmeyinnnn. gerçekten öyle dedii..
Hatta"şanslısın 30undan küçük birini buldun" demesinden bile daha da ağırdı bu..aaa "bakımlı ol " cümlesini de unutmayalım..tabi daha bir sürü ağır cümleler gururum incindi. söylediği lafları taşıyamadım..ayrıldım..ilişkimiz 1 ay sürmedi bile ..4 kez görüştük ama ben ona aşık olmuştum..belki de hayatımın ilki olduğundan..ama kendime yediremedim yaptıklarını..ayrılmadan bir gün önce eski sevgilisini resmini gösterdi bana ( ben eski defterlerini açmıştım isimlerini filan soruyordum da resim filan göster demedim. kızın abisi kendi facesinde.ordan gösterdi resmi. kız son derece alımlı bakımlı süslü..o an dedim bitti bu iş..aklı hala kızda..kızda zaten nişanlanmış.tamam dedim bu beni kullanıyor.ve ayrıldım..ama bizi tanıştıranlar 20 yıllık dostum ..onunda kuzeni..aslında ona da çok kırgınım da neyse. arkadaşım ondan hoşlanmadığımı o yüzden bittiğini sanıyor..gerçek hislerimi bilmiyor.söyleyemem..yani ilk başlarda kendime itiraf edemesemde kullanıldığımı düşünüyorum.hem o gerizekalı eski sevgilisine inat, hem de arkadaşımın kızkardeşi yaptı aramızı o da kardeşimle yakınlaşmak için sanırım. ben hep öyle hisstttim...içimde intikam almak isteyen bir canavar var...arkadaşımla hala görüşüyorum..konusu gelmiyor..sadece arkadaşımın eşiyle dertleşirken bazen annesinden konu açılıyor...kızlar ben ne yapmalıyım..toparlayamıyorum kendimi..sinirden yemek yiyorum daha da kilo almaya başladım..arkadaşımla görüşmesem mi diyorumm.ama 20 yıllık dostum..düşünün eşiyle ben tanıştırdım ve nikah şahidiyim .. ama içim hiç rahat değil..benden birşey gizlendii..emninimmm..resmen salak yerine kondummm.kendime bunu yediremiyorum sanırım..7 ay geçti..hala da yediremedim.. nolur akıl verin..çünkü bir şekilde benim yaptıklarım onun kulağına gidiyor..annesine gidiyor..ondan intikam almak işstiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm desemde yapamam biliyorum..onu geçtim artık kendim için ne yapmalıyımmmm.. tavsiyelerinize ihtiyacım var...

hiç birşey olmamış gibi davranın neşenizden ödün vermeyin ve yemeyi de kesin aldığınız kilolar ilerde sizin için sorun olacak

Evet sizden gizli birseyler dönmüs ama ne ? Ne yapun bence bu insanlarin hepsinden uzak durun eger dostunuzdan supheniz varsa acikca konusun baktiniz yatmiyor kafaniza ondan da uzak durun.

Arkadaşınızın ne suçu var? Sizden gizlenen bir şey varsa arkadaşınızdan da gizlenmiş olabilir.
Ha ayrılık sebebinizi de dişe dokunur bulmadım zaten ama madem bitmiş unutun gitsin.

Arkadaşınızın ne suçu var? Sizden gizlenen bir şey varsa arkadaşınızdan da gizlenmiş olabilir.
Ha ayrılık sebebinizi de dişe dokunur bulmadım zaten ama madem bitmiş unutun gitsin.

arkadaşıma sormuştum bak bu okulu yarıda bırakıp askere gitmiş.kız meselesi filan olmasın ..öyle bir şey varsa bana söyle dedim..yok dedi sadece teyzem evlendirmeye çalışıyor dedi...daha ilk başbaşa buluşmamızda elim tutmalar sırnaşmalar..hemen evlenelim demeler..sanki böyle aceleye getiriyormuş gibime geldi..ona bunu söylediğimde yok ben evliliğe hazırım dedi.mülakatım vardı sabahında sadece mesaj attı.sonuç için ne aradı ne sordu ben mesaj atana kadar.. sevgimden emin olana kadar elinden geleni yaptı..emin oluncada bi boşvermeler..çantada kekliğiz ya bizde artık. neyse allah kimseye kendini değersiz hissettirecek insanları nasip ettirmesin..

"Ara yapmak" meselesini hiçbir zaman sevemedim.

Birileri birilerini birilerine uygun görüyor ve tanıştırıyor. Ne bu ya...

bende en başlarda kabul etmemiştim zaten..ama olacağı varmış..zoruma giden 20 yıllık bir dostluk bitti içimde.

bende en başlarda kabul etmemiştim zaten..ama olacağı varmış..zoruma giden 20 yıllık bir dostluk bitti içimde.
Valla zamanla insanlar mi degisiyor yoksa biz onlari yenimi tanimaya basliyoruz bilmiyorum. Bende gecen hafta 25 senelik arkadasimla ipleri kopardim.

"Ara yapmak" meselesini hiçbir zaman sevemedim.

Birileri birilerini birilerine uygun görüyor ve tanıştırıyor. Ne bu ya...
bence de. annemin arkadası oğlu için kız sormus annem de baska bir arkadasının kızına sordu ister misin diye. birkaç kere bulusmuslar, sonuc : annemle görümüyor iki taraf da. anne dedim sakın karısma bir daha böyle bir seye. o da diyor ilk kezs basıma geldi ne yapayım sordular söyliim dedim ben de , ne suçum vardı diyor. öf böyle garip işte.

Bence arkadasınıza boşa yuklenmeyın....sızı sevmese nıye bırıyle aranızı yapmaya kalksın kı....bellı oğlanı evlendırmek ıstemışler....onunda sız aklına gelmışsınız...oğlanın gecmısını bılemez kı sonuçta....
ınan bana arkadaslar bu kadar dusuncelı olsa etrafta bekar kalmaz...oysa bak etrafına evlenen bekar arkadasını unutur bırıyle arasını yapmayı aklına bıle getırmez....senın arkadasın ıyıılığın ıcın ugrasmış ama olmamış

hiç birşey olmamış gibi davranın neşenizden ödün vermeyin ve yemeyi de kesin aldığınız kilolar ilerde sizin için sorun olacak
Valla zamanla insanlar mi degisiyor yoksa biz onlari yenimi tanimaya basliyoruz bilmiyorum. Bende gecen hafta 25 senelik arkadasimla ipleri kopardim.

bence her ikisi de etkili..insanlar malesef zamanla değişiyor ve biz sevdiğimiz için bazı yanlışları görmüyoruz taaa ki son noktaya kadar....sizi çok iyi anlıyorum..

çok riskli bir şey bu..bu zamanda insan kimseye kefil olamıyor..

kuzeni ama nasıl bilmesin..zaten geçmişindeki kızların sayısını ben bile unuttum..diğer kuzeniyle bile evlendirmek istemişler..ya bu çocuk bildiğin fırlamanın tekii..böyle aile kızı isterler ya beyfendiyi adam etsin diye ..kurban da ben oldum..ona üzülüyorum..

Iyi olursa Allahtan kötü olursa kuldan demişler
kimsenin işine karismamak lazım
intikam almak istiyorsan umrunda değil gibi davranacaksin

çok saol..yarın ilk iş b-fite yazılmak ..kafamı başka şeylerle meşgul edecem..Allahından bulsun inşallah.
Helal olsun be! Çok yiyen öyle mi? Demek çok yiyeni beğenmezmiş anası. Onlar kimmiş ya bu ne kepazelik. Biraz olsun kendine saygın varsa yuttur o lafı. Tığ gibi ol. Yüzlerine de bakma

bence kilo verin ve bakımlı olun ama kendiniz için . internetten bakın çok keyifli bir uğraşınız olur spor hem . inanın siz bakımlı ve spor yapan biri olsanız bu olay bu kadar büyümeyecek gözünüzde. kendiniz için yapın . spor insanı zihnen de rahatlatan bir şey . iradenizi koruyun hedefiniz olsun kilo vermek . gerçekten ilerde daha zor olur hem . siz önce kendinizle mutlu olun , onlar da bu yaptıkları karakterde ise zaten kaybeden taraf onlar . düşünsenize kim onlar gibi olmak ister ? kendime birisini ayarlamak için başka Kişilerin Arasını yapmak gibi bir durumda olmak istemem hiç . sonrasındaki olaylar bir de ... boşverin kendinize bakın sadece . sıkmayın canınızı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…