Arkadaşınızın ne suçu var? Sizden gizlenen bir şey varsa arkadaşınızdan da gizlenmiş olabilir.
Ha ayrılık sebebinizi de dişe dokunur bulmadım zaten ama madem bitmiş unutun gitsin.
"Ara yapmak" meselesini hiçbir zaman sevemedim.
Birileri birilerini birilerine uygun görüyor ve tanıştırıyor. Ne bu ya...
Valla zamanla insanlar mi degisiyor yoksa biz onlari yenimi tanimaya basliyoruz bilmiyorum. Bende gecen hafta 25 senelik arkadasimla ipleri kopardim.bende en başlarda kabul etmemiştim zaten..ama olacağı varmış..zoruma giden 20 yıllık bir dostluk bitti içimde.
bence de. annemin arkadası oğlu için kız sormus annem de baska bir arkadasının kızına sordu ister misin diye. birkaç kere bulusmuslar, sonuc : annemle görümüyor iki taraf da. anne dedim sakın karısma bir daha böyle bir seye. o da diyor ilk kezs basıma geldi ne yapayım sordular söyliim dedim ben de , ne suçum vardı diyor. öf böyle garip işte."Ara yapmak" meselesini hiçbir zaman sevemedim.
Birileri birilerini birilerine uygun görüyor ve tanıştırıyor. Ne bu ya...
bende en başlarda kabul etmemiştim zaten..ama olacağı varmış..zoruma giden 20 yıllık bir dostluk bitti içimde.
arkadaşıma sormuştum bak bu okulu yarıda bırakıp askere gitmiş.kız meselesi filan olmasın ..öyle bir şey varsa bana söyle dedim..yok dedi sadece teyzem evlendirmeye çalışıyor dedi...daha ilk başbaşa buluşmamızda elim tutmalar sırnaşmalar..hemen evlenelim demeler..sanki böyle aceleye getiriyormuş gibime geldi..ona bunu söylediğimde yok ben evliliğe hazırım dedi.mülakatım vardı sabahında sadece mesaj attı.sonuç için ne aradı ne sordu ben mesaj atana kadar.. sevgimden emin olana kadar elinden geleni yaptı..emin oluncada bi boşvermeler..çantada kekliğiz ya bizde artık. neyse allah kimseye kendini değersiz hissettirecek insanları nasip ettirmesin..
hiç birşey olmamış gibi davranın neşenizden ödün vermeyin ve yemeyi de kesin aldığınız kilolar ilerde sizin için sorun olacak
Valla zamanla insanlar mi degisiyor yoksa biz onlari yenimi tanimaya basliyoruz bilmiyorum. Bende gecen hafta 25 senelik arkadasimla ipleri kopardim.
bence de. annemin arkadası oğlu için kız sormus annem de baska bir arkadasının kızına sordu ister misin diye. birkaç kere bulusmuslar, sonuc : annemle görümüyor iki taraf da. anne dedim sakın karısma bir daha böyle bir seye. o da diyor ilk kezs basıma geldi ne yapayım sordular söyliim dedim ben de , ne suçum vardı diyor. öf böyle garip işte.
Bence arkadasınıza boşa yuklenmeyın....sızı sevmese nıye bırıyle aranızı yapmaya kalksın kı....bellı oğlanı evlendırmek ıstemışler....onunda sız aklına gelmışsınız...oğlanın gecmısını bılemez kı sonuçta....
ınan bana arkadaslar bu kadar dusuncelı olsa etrafta bekar kalmaz...oysa bak etrafına evlenen bekar arkadasını unutur bırıyle arasını yapmayı aklına bıle getırmez....senın arkadasın ıyıılığın ıcın ugrasmış ama olmamış
Iyi olursa Allahtan kötü olursa kuldan demişler
kimsenin işine karismamak lazım
intikam almak istiyorsan umrunda değil gibi davranacaksin
Helal olsun be! Çok yiyen öyle mi? Demek çok yiyeni beğenmezmiş anası. Onlar kimmiş ya bu ne kepazelik. Biraz olsun kendine saygın varsa yuttur o lafı. Tığ gibi ol. Yüzlerine de bakmaçok saol..yarın ilk iş b-fite yazılmak ..kafamı başka şeylerle meşgul edecem..Allahından bulsun inşallah.
Neyi sevmez dedim.
Çok yiyeni...
Gülmeyinnnn. gerçekten öyle dedii..
Hatta"şanslısın 30undan küçük birini buldun" demesinden bile daha da ağırdı bu..aaa "bakımlı ol " cümlesini de unutmayalım..tabi daha bir sürü ağır cümleler gururum incindi. söylediği lafları taşıyamadım..ayrıldım..ilişkimiz 1 ay sürmedi bile ..4 kez görüştük ama ben ona aşık olmuştum..belki de hayatımın ilki olduğundan..ama kendime yediremedim yaptıklarını..ayrılmadan bir gün önce eski sevgilisini resmini gösterdi bana ( ben eski defterlerini açmıştım isimlerini filan soruyordum da resim filan göster demedim. kızın abisi kendi facesinde.ordan gösterdi resmi. kız son derece alımlı bakımlı süslü..o an dedim bitti bu iş..aklı hala kızda..kızda zaten nişanlanmış.tamam dedim bu beni kullanıyor.ve ayrıldım..ama bizi tanıştıranlar 20 yıllık dostum ..onunda kuzeni..aslında ona da çok kırgınım da neyse. arkadaşım ondan hoşlanmadığımı o yüzden bittiğini sanıyor..gerçek hislerimi bilmiyor.söyleyemem..yani ilk başlarda kendime itiraf edemesemde kullanıldığımı düşünüyorum.hem o gerizekalı eski sevgilisine inat, hem de arkadaşımın kızkardeşi yaptı aramızı o da kardeşimle yakınlaşmak için sanırım. ben hep öyle hisstttim...içimde intikam almak isteyen bir canavar var...arkadaşımla hala görüşüyorum..konusu gelmiyor..sadece arkadaşımın eşiyle dertleşirken bazen annesinden konu açılıyor...kızlar ben ne yapmalıyım..toparlayamıyorum kendimi..sinirden yemek yiyorum daha da kilo almaya başladım..arkadaşımla görüşmesem mi diyorumm.ama 20 yıllık dostum..düşünün eşiyle ben tanıştırdım ve nikah şahidiyim .. ama içim hiç rahat değil..benden birşey gizlendii..emninimmm..resmen salak yerine kondummm.kendime bunu yediremiyorum sanırım..7 ay geçti..hala da yediremedim.. nolur akıl verin..çünkü bir şekilde benim yaptıklarım onun kulağına gidiyor..annesine gidiyor..ondan intikam almak işstiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm desemde yapamam biliyorum..onu geçtim artık kendim için ne yapmalıyımmmm.. tavsiyelerinize ihtiyacım var...