- 15 Temmuz 2024
- 34
- 1
- 1
- Konu Sahibi melisa5555
-
Haklılar. Çünkü herkesten çok anneniz ve ablanız karışacak gibi duruyor. Sürekli sizi eşinize kvnize karşı dolduracaklar. Evliliginiz iyiye gitmeyecek.8 yıllık sevgilim var artık evlenmek istiyoruz annem ve ablam sevgilimi beğenmiyor sürekli bir şey diyorlar. Bir kaç gün önce sevgilimin annesi kardeşi ve sevgilim yazlığımıza tatile geldi herkes bir tuhaf davrandı sevgilim gittikten sonra bana: bu çocuk daha olgunlaşmamış, annesini çok dinliyor annesine çok düşkün annesi size çok karışır gibi duruyor, çocuk herkes hakkında çok konuşuyor, yanına yakışmıyor, annesi çok uyuşuk hiç bişey yapmadı yan gelip yattı, sen onlara karşı çok güler yüzlüydün bize karşı suratın beş karış, daha erken evliliği ağırdan alın daha evi yok çocuğun gibi bir çok şey söylediler. Ablamda her seferinde sen evlen ben seni görücem sen anlaşama kaynananla ben seni görücem gibi bir sürü laf işitiyorum. Ne yapmalıyım sizce böyle durumla karşılaşıp mutlu olan var mı aranızda nasıl bir tutum sergilemeliyim? Lütfen yardım edin
8 yıllık sevgilim var artık evlenmek istiyoruz annem ve ablam sevgilimi beğenmiyor sürekli bir şey diyorlar. Bir kaç gün önce sevgilimin annesi kardeşi ve sevgilim yazlığımıza tatile geldi herkes bir tuhaf davrandı sevgilim gittikten sonra bana: bu çocuk daha olgunlaşmamış, annesini çok dinliyor annesine çok düşkün annesi size çok karışır gibi duruyor, çocuk herkes hakkında çok konuşuyor, yanına yakışmıyor, annesi çok uyuşuk hiç bişey yapmadı yan gelip yattı, sen onlara karşı çok güler yüzlüydün bize karşı suratın beş karış, daha erken evliliği ağırdan alın daha evi yok çocuğun gibi bir çok şey söylediler. Ablamda her seferinde sen evlen ben seni görücem sen anlaşama kaynananla ben seni görücem gibi bir sürü laf işitiyorum. Ne yapmalıyım sizce böyle durumla karşılaşıp mutlu olan var mı aranızda nasıl bir tutum sergilemeliyim? Lütfen yardım edin
Misafir olunan evde hele ki bu bir yazlıksa bir işin ucundan tutar insan. Tatil köyü değil orası ayağına hizmet bekleyecek.Annesi yan gelip yattiya sinir oldum. Ne yapacaktı kadin eline hortumu fırçayı alıp tüm yazlığı mi yuğacakti.
Yalan söylediklerini düşünüyorum. İllaki bir şey yapmaya yeltenmistir yok sen otur dedilerse bir kere bir daha kalkmamış olabilir.Misafir olunan evde hele ki bu bir yazlıksa bir işin ucundan tutar insan. Tatil köyü değil orası ayağına hizmet bekleyecek.
Konu sahibi yaş kaç? 8 yıl fazla uzun bür süre birliktelik için.
Di mi ama? Tatili bedavaya getirirken ellerini sıcak sudan soğuk suya da sürmemişler.Misafir olunan evde hele ki bu bir yazlıksa bir işin ucundan tutar insan. Tatil köyü değil orası ayağına hizmet bekleyecek.
Konu sahibi yaş kaç? 8 yıl fazla uzun bür süre birliktelik için.
Anne ve abla haklı bence. Bir şeyler görüyorlar ki uyarıyorlar kızı. Ben sevgili ve ailesini iyi niyetli bulmadım. 8 sene sevgilik, ortada bir şey yokken cümbür cemaat yazlığa gelip kalmak falan. Asalak bir aile bence.Yalan söylediklerini düşünüyorum. İllaki bir şey yapmaya yeltenmistir yok sen otur dedilerse bir kere bir daha kalkmamış olabilir.
Abla sürekli kızı eleştiriyor iyi niyetli bulmadım. Anneyi de dolduruyormuhtemelen. Ortada durum yani. Görmek veya görmemek meselesi
Haklılar8 yıllık sevgilim var artık evlenmek istiyoruz annem ve ablam sevgilimi beğenmiyor sürekli bir şey diyorlar. Bir kaç gün önce sevgilimin annesi kardeşi ve sevgilim yazlığımıza tatile geldi herkes bir tuhaf davrandı sevgilim gittikten sonra bana: bu çocuk daha olgunlaşmamış, annesini çok dinliyor annesine çok düşkün annesi size çok karışır gibi duruyor, çocuk herkes hakkında çok konuşuyor, yanına yakışmıyor, annesi çok uyuşuk hiç bişey yapmadı yan gelip yattı, sen onlara karşı çok güler yüzlüydün bize karşı suratın beş karış, daha erken evliliği ağırdan alın daha evi yok çocuğun gibi bir çok şey söylediler. Ablamda her seferinde sen evlen ben seni görücem sen anlaşama kaynananla ben seni görücem gibi bir sürü laf işitiyorum. Ne yapmalıyım sizce böyle durumla karşılaşıp mutlu olan var mı aranızda nasıl bir tutum sergilemeliyim? Lütfen yardım edin
Ablayı hiç samimi bulmadım sevmedim. Kardeşini uyarma şekli buram buram kıskançlık kokuyor. 8 yıl boyunca ilk defa mı gitmisler? Öyleyse demek ki ciddi bir adım atılmış. Bedavacı olsalardı bu kadar yıl beklemeleri saçma olur ilk yıldan çökerler tepelerine.Anne ve abla haklı bence. Bir şeyler görüyorlar ki uyarıyorlar kızı. Ben sevgili ve ailesini iyi niyetli bulmadım. 8 sene sevgilik, ortada bir şey yokken cümbür cemaat yazlığa gelip kalmak falan. Asalak bir aile bence.
Ben bunu anlamıyorum. Erkek ailesi istemedi mi erkeklere demediğimizi bırakmıyoruz anacı bilmem ne diye. Ama kadın ailesi istemedi mi vardır bildikleri aileni dinle deniyor.Ailen istemiyorsa vardır bir bildikleri ben olsam arkama bakmadan ayrılırım (ailenle aranızdaki dinamiğe de bağlı bu bazı ailelerin görüşleri pek de önemli olmaz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?