Annem rüya görmüş?

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.005
141
43
Annem bayramın birinci günü hastanelik oldu tansiyon yükselmiş üzüntüden göğüs ağrısı oldu çarpıntı vs doktora götürdük tahliller falan normal çıkmış kan tahlilleri ama tansiyonu 16 17 çıkmış kötüydü bayağı Ben gurbette olduğum için gidemedim yanına dün gece de Bir Rüya görmüş iki ay önce ölen teyzesi nerede kaldın demiş o kadar etkilendim ki annem de bayağı bir durgun çok korkuyorum

Hastalanınca etkisinde kalmış.korona zamanı yakalanmıştır annemde öncesinde rüyamda seni cennete gördüm demişti.her rüyaya anlam yüklememek lazim

Annem bayramın birinci günü hastanelik oldu tansiyon yükselmiş üzüntüden göğüs ağrısı oldu çarpıntı vs doktora götürdük tahliller falan normal çıkmış kan tahlilleri ama tansiyonu 16 17 çıkmış kötüydü bayağı Ben gurbette olduğum için gidemedim yanına dün gece de Bir Rüya görmüş iki ay önce ölen teyzesi nerede kaldın demiş o kadar etkilendim ki annem de bayağı bir durgun çok korkuyorum
Ay bende cok etkilenirdim. Allah annenize sağlıklı, uzun omurler nasip etsin.

Rabbim şifa versin durumu düzelmezse bi gidin destek olursunuz derim

Rüyaları hayra yormak lazım. Annenjzin ömrü uzun olacak diye yorumlayın..Hastalandığı zaman insan kötü rüyalar görür çok normal. Endişe etmeyin. Allah acil şifalar versin.

Gündüz niyetine olsun. Hayırlara gelsin. Rüyayı görmekten çok yormak önemlidir. Allah uzun ömür versin annenize.

Bilinç altı.babam yoğun bakımda iken türlü rüyalar gördük ailecek olumlu olumsuz. düşünceler den dolayı oluyor

Çok abartıyorsunuz bu hesapla ben çoktan ölüyüm sürekli tansiyonum fırlar annen drama queenlik yapıyor bence herkes hastalanır hemen ölmez tahlilleri iyiymiş ekg vs çekilmiştir. Oruç tutuyorsa o yapmıştır.

Konu 'Kanser olma korkusu'
Kanser olma korkusu

İnsan döner de ben de bu tarz konu açmıştım der 😀

saçma buldum. Hani bilinçaltı bence. Fikrimi yazdım. Bende kanser olmaktan korkuyorum, kontrol yaptırıyorum.
Konu 'Kanser olma korkusu'
Kanser olma korkusu

İnsan döner de ben de bu tarz konu açmıştım der 😀
Ben rüyaya göre bişeyin olcağına inanılmasını saçma buldum. Ben de kanserden korkuyorum, kontrole gidiyorum. Genetik var çünkü. Yorumum saçma olabilir, o an öyle hisssedip yazdım. Pişman oldum zaten. Yorumda silinmiyor.

Rüyaların olumlu yorumlanması gerektiğini okumuştum. Güzel şekilde yorumlayın, güzel olsun inşallah, olumsuzluk düşünmeyin.

Rüyaya anlam yüklemeyin hastalanınca böyle şeyler düşünmüştür ondan görmüştür. Benim babaannem de hastalanınca hep rahmetli çocuklarını görür.

İlla yorum yapacaksanız rüyaya, ölü diriyi getirir derler bizde.
Yani olumsuz değil, olumlu olarak düşünün derim.
Geçmiş olsun annenize, Allah sağlık versin de siz de gereksiz yere endişelere kapılmayın.

ben kotu ruya gordugum zmn hayır yaparim ve kurandan bi ayet okurum icinizde kotu his varsa sizde bi hayir yapin yapilan hayir kotu olaylarin onune gecer derler bizde

Back
X