- 11 Eylül 2023
- 1.003
- 141
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Ay bende cok etkilenirdim. Allah annenize sağlıklı, uzun omurler nasip etsin.Annem bayramın birinci günü hastanelik oldu tansiyon yükselmiş üzüntüden göğüs ağrısı oldu çarpıntı vs doktora götürdük tahliller falan normal çıkmış kan tahlilleri ama tansiyonu 16 17 çıkmış kötüydü bayağı Ben gurbette olduğum için gidemedim yanına dün gece de Bir Rüya görmüş iki ay önce ölen teyzesi nerede kaldın demiş o kadar etkilendim ki annem de bayağı bir durgun çok korkuyorum
Rabbim şifa versin durumu düzelmezse bi gidin destek olursunuz derimAnnem bayramın birinci günü hastanelik oldu tansiyon yükselmiş üzüntüden göğüs ağrısı oldu çarpıntı vs doktora götürdük tahliller falan normal çıkmış kan tahlilleri ama tansiyonu 16 17 çıkmış kötüydü bayağı Ben gurbette olduğum için gidemedim yanına dün gece de Bir Rüya görmüş iki ay önce ölen teyzesi nerede kaldın demiş o kadar etkilendim ki annem de bayağı bir durgun çok korkuyorum
Rüyaları hayra yormak lazım. Annenjzin ömrü uzun olacak diye yorumlayın..Hastalandığı zaman insan kötü rüyalar görür çok normal. Endişe etmeyin. Allah acil şifalar versin.Annem bayramın birinci günü hastanelik oldu tansiyon yükselmiş üzüntüden göğüs ağrısı oldu çarpıntı vs doktora götürdük tahliller falan normal çıkmış kan tahlilleri ama tansiyonu 16 17 çıkmış kötüydü bayağı Ben gurbette olduğum için gidemedim yanına dün gece de Bir Rüya görmüş iki ay önce ölen teyzesi nerede kaldın demiş o kadar etkilendim ki annem de bayağı bir durgun çok korkuyorum
HaklısınızHastalanınca etkisinde kalmış.korona zamanı yakalanmıştır annemde öncesinde rüyamda seni cennete gördüm demişti.her rüyaya anlam yüklememek lazim
Allah razı olsunRüyaları hayra yormak lazım. Annenjzin ömrü uzun olacak diye yorumlayın..Hastalandığı zaman insan kötü rüyalar görür çok normal. Endişe etmeyin. Allah acil şifalar versin.
Teyzecim beni uzun bir süre bekleme deyip yola devamiki ay önce ölen teyzesi nerede kaldın demiş
Konu 'Kanser olma korkusu'Ben konuyu çok saçma buldum ya.
Amin kardeşim kendisi tansiyon hastası o beni korkutuyor zatenGündüz niyetine olsun. Hayırlara gelsin. Rüyayı görmekten çok yormak önemlidir. Allah uzun ömür versin annenize.
Füze atsaydin bari
saçma buldum. Hani bilinçaltı bence. Fikrimi yazdım. Bende kanser olmaktan korkuyorum, kontrol yaptırıyorum.
Ben rüyaya göre bişeyin olcağına inanılmasını saçma buldum. Ben de kanserden korkuyorum, kontrole gidiyorum. Genetik var çünkü. Yorumum saçma olabilir, o an öyle hisssedip yazdım. Pişman oldum zaten. Yorumda silinmiyor.
Rüyaların olumlu yorumlanması gerektiğini okumuştum. Güzel şekilde yorumlayın, güzel olsun inşallah, olumsuzluk düşünmeyin.Annem bayramın birinci günü hastanelik oldu tansiyon yükselmiş üzüntüden göğüs ağrısı oldu çarpıntı vs doktora götürdük tahliller falan normal çıkmış kan tahlilleri ama tansiyonu 16 17 çıkmış kötüydü bayağı Ben gurbette olduğum için gidemedim yanına dün gece de Bir Rüya görmüş iki ay önce ölen teyzesi nerede kaldın demiş o kadar etkilendim ki annem de bayağı bir durgun çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?