Annem neden böyle

Manyak ruh hastası oldugu için. Bence annenizden uzak durun bırakın anneliği insan degil kendi hayatınıza bakın. Bir kadın sizi doguruyor diye anne sayılmaz. Eğer böyle insanlar anneyse ben neyim. Çocugunun tacizine asıl duyarsız kalır. Nasıl şiddet gösterir. Tamam çok kızarsın bagırırsın yalandan tutamadın Bi tane vurdun sopa kırmak ne morartmak. Valla hiç gerek yok psikopat annen olacagını varsın olmasın

Allah yardımcın olsun arkadasım. Bu anne degıl ya annelık senın tacıze ugramanı umursamıcak bısey degıl arana mesafe koy yuz verme gerceklerı vur yuzune kımsenın yaptıgı yanına kar kalmasın herkes ettıgını bılsın

Inanmiyorum ya Rabbim Anneninde hayirlisini versin diyebiliyorum sadece .. demek ki 9 ay karninda tasimakla ve dogurmakla Ana olunmuyormus .. Annenizde o „Annelik“ merhametinin zerresi yokmus malesef ki bunlara gönlü el vermis ..
Ben yerinizde olsam böyle bi Kadina asla Anne demem önemli olan cocuk dünyaya getirmek degil ona bakmak büyütmek ve Annelik sefkatini vermektir .. cocugu herkes yapar ve dogurur bu marifet degil .. Allah islah etsin ne diyim..

Sizi anlıyorum,küçüklükten itibaren o size değil siz ona ebeveyn olmuşsunuz.evet yedirmek giydirmek de ihtiyaç ama bununla bitmiyor.siz onun ihtiyaçlarını isteklerini gözetmişsiniz,tersi olması gerekirken. Bilim diyor ki sırf bu bile sizi depreyyona daha yatkın yapar.hele bir de tacizde yalnız bırakılmak vs.
Bence de annenizi hayatınızdan uzaklaştırın.en fazla elaleme dedikodunuz yapar, diyecektim ki onu da zaten yapıyormuş. Biliyorum bundan başka anneniz yok ama şöyle düşünün annesi ölenler kaybolanlar var.demek ki annesiz hayat olabiliyor. Bakın siz bu anneyle büyüdüğünüz halde normal “anne” böyle bir şey olmamalı diye anlayabilmişsiniz,demek ki bağları koparmaya hazırsınız.belki terapiye de gitmek istersiniz bu süreçte hem de geçmişteki travmalarınızın izlerinden kurtulursunuz.
Size bu süreçte bol şans diliyor ve kocaman sarılıyorum hem size hem içinizdeki yarım bırakılmış çocuğa

Çok duygulandım gerçekten çok teşekkür ederim

hayatta görüşmem. annecilik oynamak istiyorsa bu saatten sonra kendini affettirmeye çalışır çok kötü kalpli olduğunu düşünüyorum annenizin. üzülmeyin görüşmeyin mümkünse kardeşiniz de sırt çevirsin belki anlar birşeyleri yanlış yaptığını

Öncelikle üzülmeyin. Biliyorum çok zor birşey ama degistiremiyorsunuz. Zor günler geçirmişsiniz ama evet anne bu kolay kolay sırtını dönemiyor insan. Muhtemelen çocukluğunda kendi ailesinde ya da babanızla ilişkisinde eksiklikler ve sıkıntılarla yaşamış psikolojisi ciddi derece de bozuk. Neden desen işin içinden çıkamadığı icin ben böyleyim bu yaştan sonra beni değiştiremezsin deyip siyrilirlar. Olan her yaşta çocuklara oluyor. Allah yardımcınız olsun. Arkanızı dönmek zor ama bazen olmuyorsa da bağları koparmak zorundayız evlatlarımız geleceğimiz için. Yine de basına bise gelse siz gidersiniz nasıl olsa. Hasta olduğunu unutmayın kabullenmeye çalışın böyle düşününce insan biraz olsun rahatlıyor hasta diyorsun hasta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…