Ben 18 im o da 40 ların başındaYaşlarınız kaç ? Anneniz zamanında yaşayamadığı hayatı (erken evlenmisse, okumamışsa) siz yaşıyorsunuz diye sizi kıskanıyor olabilir mi? Ya da içinde kalanları size yaşatmak istiyor?
İçinde kalanları bana yaşatmak istediğini sanmam. 18 oldum hala giydigime , makyajima karışır...Yaşlarınız kaç ? Anneniz zamanında yaşayamadığı hayatı (erken evlenmisse, okumamışsa) siz yaşıyorsunuz diye sizi kıskanıyor olabilir mi? Ya da içinde kalanları size yaşatmak
Yardım bekliyorsa insan olsun. Hayır hata etmiyorsun.Bazen işi düşüyor işte şurama krem sür diyor ama yapmıyorum. Kocan yapsın diyorum çıkıp gidiyorum. Bazen de düşünüyorum hata mı ediyorum diye çünkü annem sonuçta...
Annem yüzünden çok özgüvensizlestim. Bende kokuya karşı çok duyarlı oldum birisini bana sarılınca acaba terli mi kokuyorum diyorum kendi kendime . Veya da birisi yakından yüzüme bakınca annemin söyledikleri aklıma geliyor .Kendimi çirkin hissediyorum...Yardım bekliyorsa insan olsun. Hayır hata etmiyorsun.
Geçmişte böyle şeyler mi yaşadı acaba diye düşünmeden edemiyorum ama yine yanlış ben çektim o da çeksin gibi.
Bir anne evladını böyle yaralamamalı. Tepki gösterin. Gerekirse yaptığının yanlış olduğunu aynı şekilde davranarak göstermeye çalışın.
annenizin okb hastası olabilir bence yardım almasını sağlayınAnnem bedenim hakkında çok takıntılı. Her şeyime takar boyuma kilomu sivilcelerim saçıma gögüslerime .
Senin göğüslerin ne biçim olmuş kocakarı gibi yok bacakların tavuk gibi. Siyah noktalarına taktı bu aralar şu burnuna bak şu yanaklarına bak . Kilom ile kafayı bozdu zaten .Yok voyvoda yapamaz o kilolu onun üstüne çıkamaz o kilolu söyle böyle. Çok şükür elim ayağım tutuyor gayet rahat hareket edebiliyorum neden takıyor bu kadar bilmiyorum. Yüzün büyümüş yok popon şöyle olmuş. Sürekli böyle yapıyor . Kokuya karşı da bir takıntısı var. Kokuyor kelimesinden nefret ediyorum. Saçlarıma krem sürüyorum topla kokuyor diyor sürekli. Ona göre herşey kokuyor. O gün kuzenimle oturuyordum. Duş aldım geldim , saçlarımı da saldım kurusun diye hemen saçlarını topla kokuyor dedi milletin içinde . Allah aşkına ne kokabilir. Arkadaşlarımla foto cekildik onu gösteriyorum. Sen kokuyor muydun o yüzden mi uzak duruyorlar senden diyor. Daha niceleri... Bir çocuk sevdim o sana bakmaz senin şöylesin böylesin diye başladı saydırmayq. Ondan tiksiniyorum sevmiyorum . Sevmeye çalışıyorum ama gözüme çok pis geliyor artık yüzüne bakınca sinir oluyorum. Babamla kavga ediyor , ona dış geçiremeyen bütün hırsını benden çıkartıyor . Bana kötülük yapıyorsunuz ,babanla sen çok kötüsünüz, cehennemde yakacak Allah sizi....Sürekli böyle söyler. Bazen o kadar sinirlerim bozuluyor ki sac bas dövesim geliyor . Üstümde hakkı var diye ses çıkarmıyorum. Hiç sarılmaz ,öpmez ama babama tapar , her dediğini yapar. Benim için 1 bardak su getirmez . Bazen işi düşüyor işte şurama krem sür diyor ama yapmıyorum. Kocan yapsın diyorum çıkıp gidiyorum. Bazen de düşünüyorum hata mı ediyorum diye çünkü annem sonuçta...
Sınava hazırlanıyorum. Babam asla annem gibi değil. Hatta hayatımda danışmak gereken birsey olduğunda ilk babama koşarım onun yeri bende çok ayrı. Asla bedenim hakkında yorum yapmaz nasil olursan ol benim kızımsin derAnnen de olsa asla katlanma meslegin var mi ayri eve cikabiliyor musun ? Eger boyle bir imkanin varsa mutlaka evden ayril. Babanla iliskin nasil ? Anne ve cocugun arasindaki yas farki az olunca bazen anne cocugunu rakibi olarak gorebiliyor maalesef.
Artık muhattap olmamayı seçiyorum çünkü anlamiyorannene babamdan gördüğün sevgisizliğin öcünü benden alma de. sevgisiz saygısız ilgisiz kocan var diye bana düşman gibi davranamazsın de. sana yaptığı şeyleri sen de ona yap. yaşlı olduğundan bahset. ben gencim güzelleşirim ama sen hep yaşlı kalacaksın sevgisiz kalacaksın de. damarına damarına bas yani dinsizin hakkından imansız gelir. annen seni düşman olarak görüyor.
herkes anne olamaz bosver sen sinavina hazirlan guzelce ileride gerceklestirecegin guzel hayallerine odaklan eminim ki basaracaksin.Sınava hazırlanıyorum. Babam asla annem gibi değil. Hatta hayatımda danışmak gereken birsey olduğunda ilk babama koşarım onun yeri bende çok ayrı. Asla bedenim hakkında yorum yapmaz nasil olursan ol benim kızımsin der
Bence kesinlikle çok mutsuz. Kendisiyle sorunları var. İçindeki karanlığı bu şekilde dışa vuruyor. Hayata karşı olan hıncını sizden çıkarıyor bana göre. Müsaade etmeyin, sizi de hayata küstürür.Annem bedenim hakkında çok takıntılı. Her şeyime takar boyuma kilomu sivilcelerim saçıma gögüslerime .
Senin göğüslerin ne biçim olmuş kocakarı gibi yok bacakların tavuk gibi. Siyah noktalarına taktı bu aralar şu burnuna bak şu yanaklarına bak . Kilom ile kafayı bozdu zaten .Yok voyvoda yapamaz o kilolu onun üstüne çıkamaz o kilolu söyle böyle. Çok şükür elim ayağım tutuyor gayet rahat hareket edebiliyorum neden takıyor bu kadar bilmiyorum. Yüzün büyümüş yok popon şöyle olmuş. Sürekli böyle yapıyor . Kokuya karşı da bir takıntısı var. Kokuyor kelimesinden nefret ediyorum. Saçlarıma krem sürüyorum topla kokuyor diyor sürekli. Ona göre herşey kokuyor. O gün kuzenimle oturuyordum. Duş aldım geldim , saçlarımı da saldım kurusun diye hemen saçlarını topla kokuyor dedi milletin içinde . Allah aşkına ne kokabilir. Arkadaşlarımla foto cekildik onu gösteriyorum. Sen kokuyor muydun o yüzden mi uzak duruyorlar senden diyor. Daha niceleri... Bir çocuk sevdim o sana bakmaz senin şöylesin böylesin diye başladı saydırmayq. Ondan tiksiniyorum sevmiyorum . Sevmeye çalışıyorum ama gözüme çok pis geliyor artık yüzüne bakınca sinir oluyorum. Babamla kavga ediyor , ona dış geçiremeyen bütün hırsını benden çıkartıyor . Bana kötülük yapıyorsunuz ,babanla sen çok kötüsünüz, cehennemde yakacak Allah sizi....Sürekli böyle söyler. Bazen o kadar sinirlerim bozuluyor ki sac bas dövesim geliyor . Üstümde hakkı var diye ses çıkarmıyorum. Hiç sarılmaz ,öpmez ama babama tapar , her dediğini yapar. Benim için 1 bardak su getirmez . Bazen işi düşüyor işte şurama krem sür diyor ama yapmıyorum. Kocan yapsın diyorum çıkıp gidiyorum. Bazen de düşünüyorum hata mı ediyorum diye çünkü annem sonuçta...
Ooo buneydı AllahaşkınaBen 18 im o da 40 ların başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?