• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem koronavirus oldu

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.619
2.535
133
Iyi günler. Dikkat etmeelrime rağmen Annem koronavirus oldu. Geçen haftasonundan beri halsizlik eklem ağrısı var diyordu. test yaptırdı positif. Aradım evdeyim ilaçları aldım çok halsizim dedi. Durumu daha kötüye giderse diye korkuyorum.
Annemi kaybetmekten korkuyorum evde çok tedirginim sanki kötü bir şey olacakmış gibi. Verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Nasıl atlatabilir

Iyi günler. Dikkat etmeelrime rağmen Annem koronavirus oldu. Geçen haftasonundan beri halsizlik eklem ağrısı var diyordu. test yaptırdı positif. Aradım evdeyim ilaçları aldım çok halsizim dedi. Durumu daha kötüye giderse diye korkuyorum.
Annemi kaybetmekten korkuyorum evde çok tedirginim sanki kötü bir şey olacakmış gibi. Verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Nasıl atlatabilir
Bol bol c vitamini alsin, limonlu su özellikle çok içsin. Istahı azalmıştır mutlaka ama yemesine dikkat edin. Çok geçmiş olsun

geçmiş olsun , nasıl geçiriyor?
geçen hafta çalıştığımız firmalardan birinin sahibi corona atlatmış yaşı 62-66 civarında
kronik hastalıkları var
konuştuk biraz nasıl geçirdiniz diye , adam maşallah benimle aynı şekilde geçirmiş
yani moralini bozma, bu durumda moral çok önemli
inşallah hiççç bi şey olmaz atlatır
ben limonu sıkıp suyunu içmiştim , bal + zencefil yapmıştım. mandalina filan ne bulduysam yedim. şükür baş ağrısı + vücut ağrısı, ateş atlattım.

Annemde oldu hic disari çıkmamasına rağmen 62 yasinda yuksek tansiyon hastası. Ama cok iyi atlattı asiri terleme oldu annemde ve maalesef cok zayıfladı hala yemek yiyemiyor doğru düzgün. Öksürüğü yoktu anında ilaçlarını aldi belki bu yuzden. Kan sulandırıcı içmesini öneririm ve d vitamini. Biz d c ve balikyagi takviyesi yapmıştık. Cok gecmis olsun

Geçmiş olsun. Korkarak, panik yaparak kendinizi boş yere yıpratıyorsunuz. Böyle kötü duygular için enerjinizi boş yere harcamayın. Onun yerine enerjinizi anneciğinizin moralini yüksek tutması için kullanmanız daha iyi olur.

Çok geçmiş olsun allah şifa versin tez zamanda inşallah.moralinizi bozmayın atlatan çok insan var.meyve ve et tüketimini artırın,aspirin günde 1 adet mutlaka kullansın,kekik çayı de her gün 1 bardak içsin atlatır inşallah bol dinlensin

60 yaşindaki önceden meme kanseri atlatmış kilo problemi olan teyzem atlattı koronavirusu çok sükur. Ağir atlattı atesı cok yükseldi yataktan kalkamadı ama atlatti. cok uzunda surmedi en agir oldugu dönem 5 6 gun surdu. simdi cok iyi eski haline döndu isinde gücünde.

İnşallah sizin annenizde atlatır. Güçlü durun annenize psikolojik olarak destek olun. anneniz yemesine icmesine dikkat etsin. Bol meyve yesin su tuketsin. filyasyon ekibinin uygun gordugu ilacları kullansın. Çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun , nasıl geçiriyor?
geçen hafta çalıştığımız firmalardan birinin sahibi corona atlatmış yaşı 62-66 civarında
kronik hastalıkları var
konuştuk biraz nasıl geçirdiniz diye , adam maşallah benimle aynı şekilde geçirmiş
yani moralini bozma, bu durumda moral çok önemli
inşallah hiççç bi şey olmaz atlatır
ben limonu sıkıp suyunu içmiştim , bal + zencefil yapmıştım. mandalina filan ne bulduysam yedim. şükür baş ağrısı + vücut ağrısı, ateş atlattım.
doktorların verdiği ilaçları mı kulandınız kendi kendinize mi geçirdiniz

Canım ben de seninle aynı durumdayım annem şu an hastanede, senin ki inşallah hafif atlatır, ama sana şunu öneriyorum Bi oksijen ölçen aletle oksijen miktarını sık sık kontrol edin. Medikalcilerde bulabilirsiniz bu cihazı, oksijen miktarı önemli çünkü.Allah şifa versin.

Canım ben de seninle aynı durumdayım annem şu an hastanede, senin ki inşallah hafif atlatır, ama sana şunu öneriyorum Bi oksijen ölçen aletle oksijen miktarını sık sık kontrol edin. Medikalcilerde bulabilirsiniz bu cihazı, oksijen miktarı önemli çünkü.Allah şifa versin.
Çok gecmis olsun hemen ıyilessin insallah

doktorların verdiği ilaçları mı kulandınız kendi kendinize mi geçirdiniz
bana favimol verdiler , ben içmedim, benden sonra eşimde pozitif oldu oda kullanmadı.
şükür atlattık
bizde sadece geçmeyen baş ağrısı, sırt ağrısı, göz çukurlarında ağrı, burun akıntısı, hapşırma oldu. (sigara kullanmıyoruz )

Annemde oldu hic disari çıkmamasına rağmen 62 yasinda yuksek tansiyon hastası. Ama cok iyi atlattı asiri terleme oldu annemde ve maalesef cok zayıfladı hala yemek yiyemiyor doğru düzgün. Öksürüğü yoktu anında ilaçlarını aldi belki bu yuzden. Kan sulandırıcı içmesini öneririm ve d vitamini. Biz d c ve balikyagi takviyesi yapmıştık. Cok gecmis olsun
Kan sulandırıcı icmesini siz öneremezsiniz
Doktoru önerebilir.

Lütfen nitelikli bilgi için doktorunuza danışın konu sahibi.
Leblebi gibi vitamin takviye tüketmeyin.
Doktorunuz yakınlıktan cevap veremiyorsa (ki şu ortamda cok mumkun)
annenizin kan tahlillerini başka bir tanidik hekime gösterip ona gore tavsiye alin.

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin turşu suyu içsin mandalina yesin birde soğan suyu etkili İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürünü uygulayın tabi midesi sağlamsa annen öyle çok yaşlı değil panik yapma atlatır inşallah

Geçmiş olsun
Tavsiye olarak geçirmedim fikrim yok o yüzden ama çok farklı hikayeler okuyoruz duyuyoruz korona geçirenlerle ilgili
Çok riskli grupta olup atlatan çok kişi duydum
Moralinizi yüksek tutub

Geçmiş olsun öncelikle.
Panik yapmayın desekte yapacaksınız.
Bol su içsin içmemezlik yapmasın. Düzenli yemeğini yesin, ilaçlarını alsın, meyve yesin, dinlensin.
Moralinizi yüksek tutun oksa o sayılı günler geçmez. İnşaAllah hafif atlatıyordur.

Tomografi çekilmediyse çektirin mutlaka sinsi ilerliyor ciğerde oksijen seviyesi düşmeye başlıyor hasta farketmeden.

Ben de bunu söyleyecektim.
Doktora gitmeli gitmemeli mi ikileminde de bırakmaz.

Back