Kaç yasindasiniz? Cocuk cok anneci degilse sizin evliliginize yansimaz. Ama babasini ornek aldiysa ilerde problem cikartabilir. Ve anneler cogu zaman dogruyu hisseder.
23 yaşındayız. 1 yıldır birlikteyiz. işe ikimizde yeni başladık onun işi düzenli benim ise belli değil. Annesine düşkün evetKaç yaşındasınız? Sizin ve çocuğun düzenli bir işi var mı? Ve ne kadar süredir berabersiniz?
Elbette ailesinde ki sorunlar size de yansıyabilir. Bu durumlar onu üzdüğü için asabi olabilir, ya da annesine haklı olarak bakmak isteyebilir vs.
Önemli olan ne kadar soğuk kanlı, merhametli ve dengeyi sağlayabilecek olduğu. Aynı şeyler sizin için de geçerli.
Sen de küçüksün, 23 yaş bir erkek için zaten çok küçük. Bu kadar ailevi sorunun üzerine bir de bu genç yaşta evliliği kaldırabileceğini sanmıyorum. Teklif etti mi ki? Düşündüğünüz bir tarih var mı?23 yaşındayız. 1 yıldır birlikteyiz. işe ikimizde yeni başladık onun işi düzenli benim ise belli değil. Annesine düşkün evet
Bizimde 2 3 yıl bekleyip birikim yapma planımız var ama bunca hayaller bunca yıl sonrasında istendiğinde annemle babam vermezse beni çook büyük yıkım olur ikimiz için. o yüzden bitecekse şimdi bitsin istiyorum. Ama bırakamıyorum onuSen de küçüksün, 23 yaş bir erkek için zaten çok küçük. Bu kadar ailevi sorunun üzerine bir de bu genç yaşta evliliği kaldırabileceğini sanmıyorum. Teklif etti mi ki? Düşündüğünüz bir tarih var mı?
Zaten şu aşamada birikiminiz de yoktur. En mantıklısı en az 2 yıl beklemek. Bu süreçte birbirinizi de daha iyi tanırsınız.
Bilmiyorum, kimse ailesini seçemiyor. Aynı aileye siz de sahip olabilirdiniz.Bizimde 2 3 yıl bekleyip birikim yapma planımız var ama bunca hayaller bunca yıl sonrasında istendiğinde annemle babam vermezse beni çook büyük yıkım olur ikimiz için. o yüzden bitecekse şimdi bitsin istiyorum. Ama bırakamıyorum onu
Annen eften puften sebeplerle hayir demiyor anladigim kadariyla.. Maddiyat sebebiyle de aileyi begenmezlik etmiyor.. Oyle olsa ikna et, çabala derdim ama bence annen bosuna karşı değil..Kızlar annem o kişiyle evlenmemi istemiyor. Nedeni ise ailesi. Pek düzenli ailesi yok babsı annesini aldatıryor annesi hasta aynı evde iki yabancılar hatta geçen hafta babasının ayrı eve çıkacağını duydum. Sorumsuz insanlar kendi dertlerinin peşine düşmüşler çocukları umurlarında değil. Ailesiyle tanışmadım ama bunları bana erkek arkadaşım değil onları çok iyi tanıyan bir arkadaşım söyledi. Erkek arkadaşım bunları benden saklıyor. Annem bunları bilmiyor ama biliyormuş gibi gerçekten hissediyor ailesi pek düzenli insanlara benzemiyor diyor hiç tanımadan. Veee onunla evlenmemi istemiyor ama ben çok istiyorum. Evlenirsem annemi çok üzmüş olacam. Size sorum evlilikte eşimin ailesinin sorunları evliliğimize yansır mı?
Annen haklı üzme onu daha gençsin evlenip napacaksın23 yaşındayız. 1 yıldır birlikteyiz. işe ikimizde yeni başladık onun işi düzenli benim ise belli değil. Annesine düşkün evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?