Neden yanlış anlayayım tam olarakta böyle zaten. Her ne kadar ben yakıştıramasamda.Yanlış anlamayın ama anneniz sizi kendisine benzetmeye çalışıyor sizin de yalnız kalmanızı istiyor gibi
Bu durumu yaşadığım kişinin ablam veya kardeşim olmasını çok isterdim. :)Ablamı gördüm sanki.
Böyle insanlarla geçinmek ne yazık ki çok zordur.
Maalesef maddi olarak hazır olamadığımız için, o yola şuanlık başvuramıyoruz.evlenin maddi olarak hazırsanız. sizı evden kovan bır anne var karsınızda
Amin çok teşekkür ederim. Gerçekten çok zor. Hele bir de etraftaki herkese iyi olup, size gelince ketum kesildiğini biliyorsunuz da etrafa yansıtamıyorsunuz ya. Düşmanımın başına gelmesin.Geçimsiz bir insanla yaşamak çok zor. Insanin annesi bile olsa tahammül edemiyor bazen. Allah yardımcınız olsun.
Koca kadının elindeki poşete karışılmaz evet ama sorunda zaten tam da burda.Güzelce sakince karşınıza alip konussaniz anlamaz mi hiç?
Koca kadının elindeki posete de karışılmaz ki. Bize anlattığınız gibi sakince anlatin belki anlar. YAni ben taktik maktik hic sevmem herkes konuşarak anlaşabilmeli bence. Bağırmak cagirmak bunlar hic geregi olmayan seyler
O zaman tek yol var konu sahibi, ayri evini kurana kadar kendinden cok taviz vermeden biraz sürtüşmeli etmeli sabretmelisin. Sen bi oyle bi boyle olmazsan karakterini net ortaya koyarsan eninde sonunda annen bile ufaktan kabullenecektir. Atıyorum hareketlerinle "çeyizime sana sormadan da esya alabilirim 24 yaşındayım " dedin mesela, bundan geri adim atma bir dahaki alışında da sorma. Kizmasin yine diye diğer alışverişi sorarsan annen yaptiklarinda kendini hakli görecek. ama inatla yaparsan bizim kiz da boyle napayim diyeek sürekli sinirlenemez ya.Koca kadının elindeki poşete karışılmaz evet ama sorunda zaten tam da burda.
Annem belli bir yaşa geldiğimi, artık kendi ayaklarımın üstünde durabileceğimi kabullenemiyor içten içe.
Konuştum, konuşmayı çok kez denedim ama inanın annemle konuşulmuyor.
Direk kavgaya dönüyor konu, onun istediği cevapları vermediğim veya hatalarını söylediğim için.
Ne gerek var ya böyle şeylere.bence annene yalnızlık psikolojisi çökmüş
bağımsız olmanı kabul edememiş, evlenip gidecek bana ihtiyacı yok hissi oluşmuş
yıllar yıllar önce görümcem bir gün -o zaman bu elyaf yorganlar yeni çıkmıştı, modaydı-
bir yorgan alıp gelmiş
annesi evin girişinde kapıda yorganı tekmelemiş
vay kendi başına iş yapıyorsun bilmem ne sen ne anlarsın yorgandan vs
anneniz de o modda sen ne bilir de kendine çeyiz alırsın vs fikrinde
bu arada gerçekten o çeyiz mağazalarında dolaşmayın
onlar her şey gerekli havasında
15 yıllık evliyim
kek kalıbım yok
bu evde kek pişmediği anlamına gelmez ki herkes de beğenir kekimi böreğimi
ya da paket paket nevresime gerek yok artık yıkamak kurutmak kolay iki tane rahat rahat yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?