annem için

Vasfiyeteyzeniz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.093
16.571
448
34
Kızlar bir sıkıntım var annemde böbrek Taşı varmış çok şiddetli sancısı var. Ben birazdan kızım uyanınca gidip evini temizleyip, yemek yaparım çamaşır varsa onları yıkar asarım dedim. Ama sancısına hafifletecek bir şeyler de yapmak istiyorum. Bildiğiniz bir Yöntem var mı ?

Bira içirebilirseniz çok iyi geliyor taş ve kum dökmeye. Ağrısını geçirmez ama atmaya yardımcı olur. Alkol almam derse alkolsüz bira da aynı işi görüyor.
Bira idrara çıkartıyor diye iyi geliyormuş maydanoz suyu da aynı etkiyi yapıyormuş. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Sıcak suya otursun merdivenler den hızlı hızlı insin zıplaya zıplaya.Allah şifasını versin. Maydanoz suyununda iyi geldiğini duymuştum.Olmadı bi doktora götürün.

Doktora götürdünüz mü? Acilde serum takmışlardı bana, biraz rahatlatmıştı. Birde doktor bile ilaç vermişti, gece yatmadan suya katılıp içiliyor sabah kadar vucudunda kalıyor ilaç.Ben ertesi sabah yediğim serumlar ve o ilaçla düşürmüştüm taşımı. Sancısı için illaki ilaç kullanması lazım

Vucuttaki en şiddetli agriymis böbrek tasi ağrısı...
Rabbim şifalar versin, yalniz bu konuda doktoruna danışın bence, çünkü belki öneriler ters tepki yaratabilir, tekrardan geçmiş olsun.

Özel bir yöntem bilmiyorum böbrek taşı için sadece Rabbim şifa versin demek istedim, çevremden duyuyorum çok dayanılmaz bir ağrısı varmış, Ya Şafi esmasını okuyun bol bol, Şafi adıyla şifa versin Rabbim

Götürdük götürdük de bi hafta bekle düşmezse alalım demişler voltaren vermiş de yine de anneme Sancı girdikçe sanki bana geliyo ağrı

Teşekkürler doktora gitti dün de bi hafta beklicez acı çekince çok üzülüyorum
Bilirim onun cani yanarken senin icindeki yangını.. Benim su ana kadar dayanamadigim tek sahne annemin ağlaması olmuştu.. Rabbim şafi ismiyle acil şifalar versin annenize ve tüm hastalara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…