- 1 Ekim 2013
- 8.093
- 16.571
- 448
- 34
- Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz
-
Taşın düşmesi için bol maydanoz yesin
dayanabildiği sıcaklıktaki suya otursun ve ip atlar gibi zıplasın düşmeden çare yok dayanamazsa acilde iğnede yapıyorlar
Bira idrara çıkartıyor diye iyi geliyormuş maydanoz suyu da aynı etkiyi yapıyormuş. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinBira içirebilirseniz çok iyi geliyor taş ve kum dökmeye. Ağrısını geçirmez ama atmaya yardımcı olur. Alkol almam derse alkolsüz bira da aynı işi görüyor.
Kızlar bir sıkıntım varannemde böbrek Taşı varmış çok şiddetli sancısı var. Ben birazdan kızım uyanınca gidip evini temizleyip, yemek yaparım çamaşır varsa onları yıkar asarım dedim. Ama sancısına hafifletecek bir şeyler de yapmak istiyorum. Bildiğiniz bir Yöntem var mı ?
Doktora götürdük canım 1 hafta beklesin düşmezse alırız demiş ilaç vermişSıcak suya otursun merdivenler den hızlı hızlı insin zıplaya zıplaya.Allah şifasını versin. Maydanoz suyununda iyi geldiğini duymuştum.Olmadı bi doktora götürün.
Ilk defa duydum ya teseklir ederimYoğurdun suyu çıkıyor ya uste onu içirin
Teşekkürler doktora gitti dün de bi hafta beklicez acı çekince çok üzülüyorumVucuttaki en şiddetli agriymis böbrek tasi ağrısı...
Rabbim şifalar versin, yalniz bu konuda doktoruna danışın bence, çünkü belki öneriler ters tepki yaratabilir, tekrardan geçmiş olsun.
Götürdük götürdük de bi hafta bekle düşmezse alalım demişler voltaren vermiş de yine de anneme Sancı girdikçe sanki bana geliyo ağrıDoktora götürdünüz mü? Acilde serum takmışlardı bana, biraz rahatlatmıştı. Birde doktor bile ilaç vermişti, gece yatmadan suya katılıp içiliyor sabah kadar vucudunda kalıyor ilaç.Ben ertesi sabah yediğim serumlar ve o ilaçla düşürmüştüm taşımı. Sancısı için illaki ilaç kullanması lazım
Bilirim onun cani yanarken senin icindeki yangını.. Benim su ana kadar dayanamadigim tek sahne annemin ağlaması olmuştu.. Rabbim şafi ismiyle acil şifalar versin annenize ve tüm hastalara...Teşekkürler doktora gitti dün de bi hafta beklicez acı çekince çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?