Cumlemizden kuzum,Allah korktugunuza uğratmasinAllah razı olsun Hemşommm
Aminnn inşallah birtanem Allah razı olsun kuzummmmInşallah canım üzüntun sevince dönsün
Rabbim hayirla sonuçlandırasın❣❣❣
Aminnnn inşallah HemşommmCumlemizden kuzum,Allah korktugunuza uğratmasin
Allah razı olsun ablammmmLna16 canım anneciğinin sevgi teyzemizin sonuçları tertemiz çıksın RABBİM kalıcı şifa versin aminnnnn
3.000 aldım
KALAN 54.000
1.500 aldım
KALAN 45.000
Allah razı olsun canım benim taze annemmmGeçmiş olsun canımın içi rabbim şifa versin anneciğine
Allah razı olsun tinnoşummm2000 bin aldımmm Linoşummm rabbiimm ya şafi ismiyle Şifa versin hayırlı sağlıklı sonuçları gelecek Allahın izniyle Sevgiii teyzemize çok geçmiş olsunnn
Allah razı olsunnn ElçommmmYaaaa selişimmmsevgi annemizin için tabi dua ederimm güzel bi teyzoş verdiği için
2.000 aldım kalan
52.000
Gelecek inşallah hemsomAminnnn inşallah Hemşommm
Umarım hayırlı haberler gelir
Aminmn inşallah HemşomGelecek inşallah hemsom
Allah razı olsun baharımSelinimmm cok gecmiş olsun Rabbim şifalar versin sonucları tertemiz cıkar insallah. Hayırlı mujdeli haberlerle don inşallah canım
1000 aldım
Kalan 59.000
Sende sendee iyiki varsin bitanemmAllah razı olsunnn Elçommmm
Canımsın sennn gözlerim dolu dolu yazıyorum şuan çiçeğim
Canımsın iyi ki varsınız
Rabbim Şafii ismi şerifiyle şifa versinRabbim sizlere bağışlasın, Rabbim tertemiz sonuçlar almayı nasip etsin kuzum
Allah razı olsun halleyimmmm3.000 alıyorum
Kalan:65.000
Allah razı olsun cemoşummmmHayırlısı sonuçları temiz çıksın,sağlıklı yaşasın anneciğin lenam
1000 alıyorum
kalan 64.000
Allah razı olsun ablacım2.000 aldım kalan 62.000
Rabbim şifa versin
Canımmmmmm inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız, kalıcı şifalar versin Allahım
Allah razı olsun kuzularımİnşallah temiz çıkar, 1.000 tane alıyorum. Çok geçmiş olsun.
Canımsın benimSende sendee iyiki varsin bitanemm
Olur perimmm Allah razı olsun kuzummmGeçmiş olsun canım benim inşallah güzel sonuçlar cıksın. Benim zikirmatiğim bozuk o yüzden sayı belirtmeden okusam olurmu ki anneni ismineLna16
Senden de Selinimm dualarimdasiniz sen ve annenAllah razı olsun Mervem