• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem için krem markaları arıyorum

filtrekahve

kötü söz, kötü göz ırak olsun.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
1.416
38
88
merhabalar,

annem bakımlı bir bayandır, yıllardır cilt bakımını eksik etmez, düzenli olarak kullandığı ürünler vardı ama artık cildinin ihtiyaçlarını karşılamıyor.

sizlerden 50 yaş üstü için bir kaç marka ismi istiyorum.

aslında yoğunlaştığım isimler var ama fazla ayrıntı olmadığı için açıklamalar kısmında, hangi ürünü hangi yaşa yöneliktir bilemiyorum.

hadi bayanlar kimimiz annelerimize soralım, kimimiz kendi kullandıklarını yazsın :126: :126: yoksa annem "niye ilgilenmiyorsun" diye konuya girer, nereden çıkar bilmiyorum :1:

Loreal paris- Vichy markalarının büyük ilgi odagı olduğunu ve işe yaradığını duymuştum bir araştır derim canım :)

çok teşekkürler cevap için.

daha önce vichy ürünlerinden kullandı, memnun kalmadı. açıkçası loreali de ben kullanmasını istemiyorum çünkü fazla kanserojen madde içeriyor.

annem loreal'in gençlik kodu diye bir serisini kullanıyordu. bitince, anneler gününde hediye olarak l'occitane serisini aldım ben de ona. araştırdığımda en aklıma yatkın o gelmişti. tabi çok zaman geçmedi kullanmaya başlayalı, sonucu tam göremedik. ama immortelle divine serisine bir bak derim.

annem loreal'in gençlik kodu diye bir serisini kullanıyordu. bitince, anneler gününde hediye olarak l'occitane serisini aldım ben de ona. araştırdığımda en aklıma yatkın o gelmişti. tabi çok zaman geçmedi kullanmaya başlayalı, sonucu tam göremedik. ama immortelle divine serisine bir bak derim.

canım üstte yazdım, loreal çok fazla kanserojen içeriyor, ne olur sen de annene kullandırma, kendin de kullanma.

Back
X