- 25 Aralık 2010
- 3.906
- 5.264
- 358
- 32
- Konu Sahibi 528mucizemmm
-
2.000 y safi70 bin tane ya şafi ve 41 kere yasini serif okur musunuz kızlar lutfenn duanizi eksik etmeyin
Annemin adi saniye
"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."
Ben sayıyı toplamıyorum canım kendi okuduklarımı yazdimevTik canım ben 5000 (beş bin) ya Şafii yazmıştım.
Canım kusura bakma ben sen topluyorsun diye yazdım özür dilerim hakkını helal et.Ben sayıyı toplamıyorum canım kendi okuduklarımı yazdim
Allah senden razi olsun rabbim senin yar ve yardimcin olsunÇok geçmiş olsun allah Şafii ismiyle şifalar nasip etsin. Ben 5000 ya Şafii okurum inşallah kalan sayıyı siz düşersiniz.
Allah senden razi olsun rabbim ne muradin varsa en kisa zamanda versin hersey gönlünce olsun canım2.000 y safi
1 Yasin
Bir de yukarıdaki dua
7 Insirah
7 ayet-el kursi
11 tuncina
41 tefriciye
Allah kabul etsin inşallah canım. Tez elden şifasını versin annenin.
Amin canim benim2.000 y safi
1 Yasin
Bir de yukarıdaki dua
7 Insirah
7 ayet-el kursi
11 tuncina
41 tefriciye
Allah kabul etsin inşallah canım. Tez elden şifasını versin annenin.
Amin inşaallah canim Allah senden razı olsunCanım allah şifa versin 2 yasin 100 safide ben okurum rabbim Bian önce iylestirsin
Amin inşaallah canim Allah senden razi olsuncanım benim Rabbim şifa versin inşallah şifa Rabbimdenbende şimdilik 2.000 ya şafi okuyacam okuyabildikçe yazarım inşallah
Bende şimdilik 1000 ya safi aldım Rabbim sıfa versin inşallah cümlesi ile birlikteAmin inşaallah canim Allah senden razi olsun
Allah razi olsun canim1000 ya safi aldim Rabbim safi ismi hurmetine kalici sifalar nasip etsin
İnşaallah canim benim Allah razi olsunAllah şafi ismiyle şifasini verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?