- 28 Mart 2017
- 16.514
- 68.153
- Konu Sahibi tinker bello
Bir tane kucukcuk yastigim vardi. Bebeklik yastigim. Ama onsuz asla uyuyamam. Illa sarilmam veya yanima almam lazim. Bir guneve geldim yastigim yok. Sordum anneme dediki 25 yasindasin ne bebeklik yastigi attim ben onu cope kokuyodu. Yikildim.
1 sene tam 1 sene dogru duzgun uyuyamadim. Gecelerce gezindim. Kac kere sordu ne geziniyosun diye yastiksiz uyuyamiyorum dedim. Öff dedi gecti. 1 sene sonra yuklukte baska bisey ararken yastigimi buldum. Guya beni aliskanligimdan vazgecirmek icin saklamis. Bunu bir sene uzatmasa belki mantikli olabilirdi. Ama o halimi gorupte vermemesi annemle aramdaki iliskinin kopusu benim icin. Herseyi bi sekilde affetim bunu affedemiyorum.
Konunuzla cok alakali degil ama aklima gelen bu oldu okuyunca neyse..
Not. Evlendim coluk cocuk sahibi oldum hala yastigimla yatiyorum.
1 sene tam 1 sene dogru duzgun uyuyamadim. Gecelerce gezindim. Kac kere sordu ne geziniyosun diye yastiksiz uyuyamiyorum dedim. Öff dedi gecti. 1 sene sonra yuklukte baska bisey ararken yastigimi buldum. Guya beni aliskanligimdan vazgecirmek icin saklamis. Bunu bir sene uzatmasa belki mantikli olabilirdi. Ama o halimi gorupte vermemesi annemle aramdaki iliskinin kopusu benim icin. Herseyi bi sekilde affetim bunu affedemiyorum.
Konunuzla cok alakali degil ama aklima gelen bu oldu okuyunca neyse..
Not. Evlendim coluk cocuk sahibi oldum hala yastigimla yatiyorum.