Bugün annemin evden çıkmasını fırsat bilerek yatak odasına gidip 2 kişilik bazanın altını açtım.
Cüzdan tarzı bir şeyi vardı, içini açtım ve içi benim kaybettiğimi zannettiğim eşyalarla doluydu.(ve kendi paraları, kardeşime doğumda takılan altınlar vs.)2 yıldır kayıp olduğunu zannettiğim maskara bile vardı aralarında.Bunların nerede olduğunu sorduğumda bana bilmediğini söyledi hep.Ve 1 sefer 2 sefer değil sürekli olarak sordum.Benimle dalga geçercesine bilmediğini söylemişti.Flash belleğimi sen aldın değil mi demiştim.Şaşırdı, en son sendeydi ya dedi.Defalarca kez sormuştum.Resmen aklımla dalga geçti.
Gözlüğümü hiçbir yerde bulamamıştım.6 aydan uzun süredir kayıptı.Bana nerede olduklarını asla bilmediğini söyledi hep.Hatta o gözlüğü ikimiz birlikte almıştık optikten.(Ona da almıştık) Bulduğunda haber ver optikten birlikte değiştirelim dedi bana.(onun çerçevesiyle benimkini değiştirmiştik ve çerçeve değiştikten sonra görüşünün bozulduğunu ve tekrar çerçeveleri değiştireceğimizi söylemişti.)
Odamın anahtarını bile almış.
Sizce bunları benden neden alıp saklıyor olabilir?Ve neden sorduğumda ısrarla nerede olduklarını bilmediğini söyledi?
Belki size basit gelebilir ama odamın anahtarını bile alıp benden saklaması gerçekten çok garip.(bunun da nerde olduğunu en az 3 kez sordum.eski odamın anahtarı da ordaydi,ama onu sakladığı yerden almadım.eski anahtarı da sormuştum zamanında, onu da söylememişti)
Ayrıca belirtmem gereken başka bir şey daha var.Hiçbir yerde bulamadığım aydınlatıcım odamdan çıktığım ve geri döndüğüm bir esnada başka eşyalarımdan birinin üstünde ne hikmetse beliriverdi.Yine sordum sen aldın ve geri buraya koydun di mi diyerek, bazen gözünün önündeki şeyi arar ama bulamazsın fln dedi.Gözleri kocaman açık habersiz gibi suçlanmış yüz ifadesiyle yaptı bunu.Ama ben o eşyamın orada olmadığına %100 eminim.Çünkü haftada 2 kez kullandığım başka bir kremin üstündeydi.Daha önce orada olsa fark ederdim.
Çok uzun oldu ama detayları belirtmek istedim.Bu eşyaları sakladığım yere koymalı mıyım?Ve annem bunu bana niye yapıyor sizce ?Lütfen düşüncelerinizi belirtin.