- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.672
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanser bedduasi eden konu sahibi degil, annesi.ay ya fena durumlar annenizin psikolojisi bozuk net. doktor yardımına ihtiyacı var, evlenmeye değil. evlense bile peşini bırakmaz yoksa.
ama şunu da söyleyeyim:lütfen kanser falan bedduaları etme. iyi değil...
Kanser bedduasi eden konu sahibi degil, annesi.
Çıksın o zaman cama başlasın bağırmaya" yok mu beni sevip evlenen" diyesanırım öyle olacak.. ya ben nişanlıma nasıl derim anneme birini bul diye
nişanlım dedi zaten biz yuvamızı kurduktan sonra annenne de münasip birine bakarz diye
anneme bunu diyorum haa be diyo daha onu mu bekliyecem bide diyo oofff oooff allahm benide alt üst etti onun yüznden suratım hep asık ben naapcam böyle
Konu 7 senelikmişÇıksın o zaman cama başlasın bağırmaya" yok mu ... sevip evlenen" diye
Ay dagilalim o zamanKonu 7 senelikmiş
Bayılıyorlar fi tarihinden konuları hortlatmaya.Ay dagilalim o zaman
Benim konum yeni ya boyle nette dolasirken denk geldim. Yazik benim şuan yasadiklarimin aynisini yasamis seneler onceBayılıyorlar fi tarihinden konuları hortlatmaya.
Yeni konu açın o zaman kendinizeBenim konum yeni ya boyle nette dolasirken denk geldim. Yazik benim şuan yasadiklarimin aynisini yasamis seneler once
Konu açabilirsiniz. Bu sayede güncel tavsiyeler alırsınız.Benim konum yeni ya boyle nette dolasirken denk geldim. Yazik benim şuan yasadiklarimin aynisini yasamis seneler once
Hic uzuntu hissetmeyin birakin ne hali varsa gorsungitmiyor ki hiç birşeyi kabul etmiyor onun psikolojisi bozuk diye o tek kalacak diye ben mutlu olamıyorum bıktım usandım artık onun yüznden kendi hayatımı yaşayamaz oldum