Sevmiyorum deyip boşanmak olmaz.20 s3ne nasil sürdürdü.baban haklı gençliğini annenle geçirmiş iki evladı var. Geleceğini de eşiyle çocuklarıyla tamamlamak istiyor. Annenizin bosanip hayattsn ne bekledigini anlamadim. Ergen genc iki çocuğu var onları hayata kazandırmak onun asıl görevi. Boşanma sürecinden sizde çok etkileneceksiniZ. Bunun bilincinde tam olmadığınız icin annenizi destekliyirsunuz.En başından beridir yanlış olan bir evlilik aslında. Annem inat etmiş babamı kabul etmiş ve evlenmişler. Annem hiç sevmemiş 22 yıldır evliler ve annem ayrılmak istiyor . Babam ise ayrılmak istemiyor ve hala çok sevdiğini söylüyor, bunu ispat etmek için yapmadığı şey kalmadı . Tüm sorumluluğu kardeşim ve bana yükledi . Kendine zarar vermeye başladı babam , annem onu bırakmasın diye . Biz de boşanmalarını istiyoruz . Babam tehditte ediyor aynı zamanda. Terapiye götürsem bir faydası olur mu ? Babamın gerçekten boşanacaklarını idrak etmesi lazım . Kabullenmeli artık .Bu süreçte gerçekten fazlasıyla yorulduk. Bu tarz bir durum yaşayan varsa sizce napmalıyız ? Nasıl tepki vermeliyiz ?
Benim babam kadar korkulması gereken başka bir adam daha yoktu çünkü şizofrendi annem boşandı belki yıllar sürdü ama karar verdiği andan itibaren onla aynı ortamda hiç bulunmadı 2 sene önce vefat etti babam ondan önce hastahanedeyken hepmiz gittiğimizde babam hala annemle barışmaya çalışıyordu taburcu olacak derken birden kalp krizi geçirdi 10 gün yoğun bakımda kaldı annem yanına girip hakkını helal ettikten yarım saat sonra vefat etti annemle babam çok severek evlendiler ama babamın hep gözü dışardaydı zengin bir ailenin şımarık çocuğu olmaktan hiç vazgeçemedi son nefesine kadar para içinde rahat bir hayat yaşadı ama biz çok zorluklar çektik çünkü annem boşandı ve onun tek kuruşunu kabul etmedi babam da ilk yıllar çok zorluk çıkardı sonra pasif direnişe geçti her cenaze ve düğünde fırsatları değerlendirip annemle barışmaya çalıştı ama annemin içindeki sevgiyi öldürmüştü yani merak etmeyin hiç bişey yapamazEn başından beridir yanlış olan bir evlilik aslında. Annem inat etmiş babamı kabul etmiş ve evlenmişler. Annem hiç sevmemiş 22 yıldır evliler ve annem ayrılmak istiyor . Babam ise ayrılmak istemiyor ve hala çok sevdiğini söylüyor, bunu ispat etmek için yapmadığı şey kalmadı . Tüm sorumluluğu kardeşim ve bana yükledi . Kendine zarar vermeye başladı babam , annem onu bırakmasın diye . Biz de boşanmalarını istiyoruz . Babam tehditte ediyor aynı zamanda. Terapiye götürsem bir faydası olur mu ? Babamın gerçekten boşanacaklarını idrak etmesi lazım . Kabullenmeli artık .Bu süreçte gerçekten fazlasıyla yorulduk. Bu tarz bir durum yaşayan varsa sizce napmalıyız ? Nasıl tepki vermeliyiz ?
En başından beridir yanlış olan bir evlilik aslında. Annem inat etmiş babamı kabul etmiş ve evlenmişler. Annem hiç sevmemiş 22 yıldır evliler ve annem ayrılmak istiyor . Babam ise ayrılmak istemiyor ve hala çok sevdiğini söylüyor, bunu ispat etmek için yapmadığı şey kalmadı . Tüm sorumluluğu kardeşim ve bana yükledi . Kendine zarar vermeye başladı babam , annem onu bırakmasın diye . Biz de boşanmalarını istiyoruz . Babam tehditte ediyor aynı zamanda. Terapiye götürsem bir faydası olur mu ? Babamın gerçekten boşanacaklarını idrak etmesi lazım . Kabullenmeli artık .Bu süreçte gerçekten fazlasıyla yorulduk. Bu tarz bir durum yaşayan varsa sizce napmalıyız ? Nasıl tepki vermeliyiz ?
Evet çalışıyor , zaten öncesin de de başka birini sevdiği için evlenmiş ,babama da evlenmeden önce söylemiş bile bile kabul etmiş şimdi bunun pişmanlığını yaşıyorAnnenin aklında ne var? İnat uğruna demişsin, sevgilisine inat mı babanla evlenmiş. Yani aklıma gelen senaryo yıllar sonra ortaya çıkan yaşanmamışlıklar ve hevesi gibi. Annenin maddi bağımsızlığı var mı?
Zamanın birikimi olduğunu dile getiriyor annem . Her aile de olduğu gibi ufak tefek sorun yaşamışlar .Babanın annene yaptığı bir kötülük yoksa boşanmalılar mı boşanmamalılar mı diye müdahale etmenize gerek yok.
Tek suçlu bence annen. Yok inat etmiş hiç sevmemiş şimdi de boşanmak istiyor. 22 yıl yaşamış bu adamla? İnat için mi?
Bazen olur ya karşındaki seni çok sever, o kadar sever ki sen ben böyle sevmiyorum, daralıyorum diye kaçarsın. Annenin durumu öyle bence. Baban ilgilenmeyi kesse boşanmak bile istemez.
çok teşekkür ederimmBenim babam kadar korkulması gereken başka bir adam daha yoktu çünkü şizofrendi annem boşandı belki yıllar sürdü ama karar verdiği andan itibaren onla aynı ortamda hiç bulunmadı 2 sene önce vefat etti babam ondan önce hastahanedeyken hepmiz gittiğimizde babam hala annemle barışmaya çalışıyordu taburcu olacak derken birden kalp krizi geçirdi 10 gün yoğun bakımda kaldı annem yanına girip hakkını helal ettikten yarım saat sonra vefat etti annemle babam çok severek evlendiler ama babamın hep gözü dışardaydı zengin bir ailenin şımarık çocuğu olmaktan hiç vazgeçemedi son nefesine kadar para içinde rahat bir hayat yaşadı ama biz çok zorluklar çektik çünkü annem boşandı ve onun tek kuruşunu kabul etmedi babam da ilk yıllar çok zorluk çıkardı sonra pasif direnişe geçti her cenaze ve düğünde fırsatları değerlendirip annemle barışmaya çalıştı ama annemin içindeki sevgiyi öldürmüştü yani merak etmeyin hiç bişey yapamaz
O kısmı boş bırakmadan paylaşamadım mecburen oluşturdum . Tabii ki de değil bizde istemeyiz karışmak fakat kendileri dahil ediyorlar asıll doğru olmayan bu bir seferinde babam yanına çağırıp sen karar ver dedi ona istinaden bu şekilde yazdım. Kabul ediyor götüreceğim . Teşekkür ederim .Kusuruma bakmayın bir de boşansınlar mı boşanmasınlar mı diye anket oluşturmuşsunuz. Bu onların ilişkisi aslında kimsenin karışması doğru değil, sizin bile. Bu onların vereceği bir karar. Karı koca olan onlar. Elbette evlat olarak destek olun ama siz biraz daha dışarıda durun derim, ilişkilerine karışmayın.Bu arada babanızı psikoloğa götürmek istiyorsanız götürün tabi eğer kabul ediyorsa.
Evet çalışıyor , zaten öncesin de de başka birini sevdiği için evlenmiş ,babama da evlenmeden önce söylemiş bile bile kabul etmiş şimdi bunun pişmanlığını yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?