Onun cevabını siz daha iyi verirsiniz. 23 yaşındayken de (yillardir) diyor muydu size? Ve bunu normal karşılıyor muydunuz?27 yaş kabul olur mu?
23 yaş civarı dediğiniz için sordum :)Onun cevabını siz daha iyi verirsiniz. 23 yaşındayken de (yillardir) diyor muydu size? Ve bunu normal karşılıyor muydunuz?
Siz kendinize dedikçe, o da normal bulmuştur.23 yaş civarı dediğiniz için sordum :)
Şu anda gayet diyor. O zaman diyor muydu hatırlamıyorum ama benim kendime "kadın" demeye başladığım zamanlardı, dediyse bile batmamıştır muhtemelen.
Konu sahibi somut örnek vermeden konuştuğumuz her şey havada kalacak. Ancak ben konuyu bu kadar sahiplenmenizi anlayamadım açıkçası :)
Aynen oyle. Sonra biz burada oyle dediyse normal boyle dediyse degil, peki ya soyle kullandiysa diye yazip ciziyoruz kendi kendimize :)Yahu tamam atıyorum yeni tanıştığı birisi ya da kayınvalidesi kadın dese de konu sahibi bundan alınsa da biz de burda kadın mı kız mı bilemeyelim, konu anne. İnsan annesinin bin yıldır söylediği bir şeye alışır. Hatta normali o gelmeye başlar yani. Bu kadar neden taktı konu sahibi anlamadım. Sonra örnek falan vermiştir dedim ama konusunu açan gidiyor.
Bayan bir kadına yapılan en büyük hakarettir ve cinsiyetçi bir söylemdir..Bu Benim fikrim değil biraz araitırırsan kadın ve bayan arasındaki farkı öğrenirsin..az yıkarıda da yazdım Kadın:18 yaşını geçmiş hergenç kıza denilen tanımdır...Yani bakire de olsan olmasanda sen 18 yaşından büyüksen bir kadınsın "Bayan " kadar iğrenç bir tabiri bir bayanın söylemesi kadar aşağılayıcı bir durum yoktur...en nefret ettigim cümle kadın bu anca nusu cuzdanında cinsiyet belirlemek icin olur anne kız hala teyze vs dememesi lazım görümcemde bana diyo bazn uyuz oluyroum kadın kadın ne o oyle ben daha genc bi kızım evlendim diye kadın mı oldum yani bana göre 50 yasında biride kadın degildir olgun bi bayandır
Gerekirse yapılmalı bunun ayrımını yapamayan kadınlar varmış onu görmüş olduk"KADINLAR KULÜBÜ" sitesinde 'bayan,kız,kadın' tartışması yapmak
2017 yılındayız,bu tartışmalar bana artık uçuk geliyor.Gerekirse yapılmalı bunun ayrımını yapamayan kadınlar varmış onu görmüş olduk
Kesinlikle haklısın bu zamanda bu tartışmayı yapmak...Ama inanamadım "en nefret ettiğim cümle kadın" demiş gerçi kelime yerine cümle dediğini gördükten sonra yutkunup ordan uzaklaşmalıydım2017 yılındayız,bu tartışmalar bana artık uçuk geliyor.
Bir kadın kadın olduğunun farkına varamıyorsa ve kadın yeni bireyler doğurup yetiştirecekse daha da bu ülkeden birşey beklememek lazım
bunu anlamayan man kafalı zaten ama konuyu maksat baska yere cekip polimik yaratmakCinsiyet olarak bayan kullanılması nasıl yanlışsa, hitap olarak kadın kullanılması da öyle yanlıştır. Hoş değil. Konu sahibi zaten hitap olarak kullanmasından rahatsiz anladığım kadarıyla. Yoksa elbette ki kadın.
bunu anlamayan man kafalı zaten ama konuyu maksat baska yere cekip polimik yaratmak
hiccc sanki burdakilerin hepsi yolla heyyyy kadın dense cok hosuna gidicekmis gibiKatılıyorum, kadın kız hitap tartışması değil ki konu,oyle olsa en ateşli savunucusu ben olurdum kadına bayan denmesine falan sinir olurum ama konu bu değil, bir anne yavrusuna kadın diye hitap eder mi yaa, kızım der hadi cok sevgisizse ismiyle çağırır hadi hadi siz der yahu, kadın ne demek
hiccc sanki burdakilerin hepsi yolla heyyyy kadın dense cok hosuna gidicekmis gibi
bunu anlamayan man kafalı zaten ama konuyu maksat baska yere cekip polimik yaratmak
Bu cinsiyet tartışmasını yaratan sensin bi dönde yazdıklarına bak böyle..birinin senden korkusu olsa yorumundan alıntı yapmaz...bence birinin altına yorum yapmadan seçeceğin kelimeleri öğrenip yorum yap..Bilgisizce yorum yazıp insanlar seni düzeltiyorsa asıl sen polemik yaratmak istediğindendirhiccc sanki burdakilerin hepsi yolla heyyyy kadın dense cok hosuna gidicekmis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?