- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sephora yanlış bilmiyorsam sen de 35 yaşlarında bir kadınsın. "Köylü" de hiçbir yanlış yok. Anneniz de "koca kadın oldu ama hala çocuk" derken tezatlik daha baskın olsun diye o sözcüğü seçmiş olabilir. Bilemiyorum, Türk toplumuna ters, konu sahibi rahatsız, ama açıklama gelmediği için dediğiniz gibi bilemiyoruz.
Hahahaha aynii benn bende sinirlenince oyle diyorum canim annelerimizz :))Bende anneme kadın diyorum hatta kızdığımda bana bak kadın demişliğim var canım annem:*
Kızım, yavrum diyeceği yerde kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın ilan etmiş, konu sahibi "en baştan beri böyle " diyor. Alt manada üstünden atmaya çalışıyor gibi.
Açılan konu farklı, gorumce - kaynana falan ....Kadın olunca kendi ayakları üzerinde durabilir sonucu Nasıl çıkar ki
Burada bir konu vardı evlendim görümcem bana kadın dedi diye
Çocuğuna rahat bırak kadını demiş eskiden demezdi şimdi evlenince beni kadın ilan etti diye
Koca kafon oldun lafında bir şey yok koca kız oldun ile arada fark da yok ki
Kadın kim peki? :)en nefret ettigim cümle kadın bu anca nusu cuzdanında cinsiyet belirlemek icin olur anne kız hala teyze vs dememesi lazım görümcemde bana diyo bazn uyuz oluyroum kadın kadın ne o oyle ben daha genc bi kızım evlendim diye kadın mı oldum yani bana göre 50 yasında biride kadın degildir olgun bi bayandır
en nefret ettigim cümle kadın bu anca nusu cuzdanında cinsiyet belirlemek icin olur anne kız hala teyze vs dememesi lazım görümcemde bana diyo bazn uyuz oluyroum kadın kadın ne o oyle ben daha genc bi kızım evlendim diye kadın mı oldum yani bana göre 50 yasında biride kadın degildir olgun bi bayandır
en nefret ettigim cümle kadın bu anca nusu cuzdanında cinsiyet belirlemek icin olur anne kız hala teyze vs dememesi lazım görümcemde bana diyo bazn uyuz oluyroum kadın kadın ne o oyle ben daha genc bi kızım evlendim diye kadın mı oldum yani bana göre 50 yasında biride kadın degildir olgun bi bayandır
Bayan ne demek sevgili limoncu?en nefret ettigim cümle kadın bu anca nusu cuzdanında cinsiyet belirlemek icin olur anne kız hala teyze vs dememesi lazım görümcemde bana diyo bazn uyuz oluyroum kadın kadın ne o oyle ben daha genc bi kızım evlendim diye kadın mı oldum yani bana göre 50 yasında biride kadın degildir olgun bi bayandır
27 yaş kabul olur mu?Bir de bunu normal bulanlara şunu sormak lazim:
Kacınızın annesi size "kadın, 23 yaşına gelmiş hala evde oturuyor"
"Ne kadar becerikli kadinsin, ne güzel sofra hazırlamışsin" türünden konuşuyor?
Yaşınız 23 civarı ise tabii ki.
Bakın hem olumlu hem olumsuz örnek verdim.