• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem apandis ameliyati olacak cok korkuyorum

gunesingolgesi1

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
18
0
6
Afyon
Herkes basit bir ameliyat diyor ama ben cok korkuyorum hep duaediyorum ama kucuklugumden beri hastaneden hep korktum bole bi ameliyat olayida nni korkutuyo sabaha kadar nasil dayancam hic bilmiyorum icimde skntıtı hafifletin nolur

Herkes basit bir ameliyat diyor ama ben cok korkuyorum hep duaediyorum ama kucuklugumden beri hastaneden hep korktum bole bi ameliyat olayida nni korkutuyo sabaha kadar nasil dayancam hic bilmiyorum icimde skntıtı hafifletin nolur

Ben de ameliyattan acayip tırsan biriydim. Ta ki doğum yapana kadar. Sandığım kadar korkutucu falan değildi. Herhangi bir sorun da olmadı. Zaten tıbbın geldiği nokta ortada. Ameliyatın ters gitme ihtimali çok düşük. Sen duanı et gerisini düşünme. Gerçekten basit bir ameliyat.

anneyin ameliyat olmama gibi bi $ansi yok biliyorsun
dermansiz dert vermesin rabbim, annecigine çok geçmi$ olsun..
seni dogurbaildiyse yeteri kadar gulu demekdir , anneyin yaninda guler yuzlu ol onunda morali yuksek olsun ..

Ben de ameliyattan acayip tırsan biriydim. Ta ki doğum yapana kadar. Sandığım kadar korkutucu falan değildi. Herhangi bir sorun da olmadı. Zaten tıbbın geldiği nokta ortada. Ameliyatın ters gitme ihtimali çok düşük. Sen duanı et gerisini düşünme. Gerçekten basit bir ameliyat.

Valla cok korkuyorum dogum fln bnaa uzak yasm 17 ama allah yardmcimiz olsun beklemek cok kötü yaaa

anneyin ameliyat olmama gibi bi $ansi yok biliyorsun
dermansiz dert vermesin rabbim, annecigine çok geçmi$ olsun..
seni dogurbaildiyse yeteri kadar gulu demekdir , anneyin yaninda guler yuzlu ol onunda morali yuksek olsun ..

Cok saolun elimden geldigince guler yuzlu olcam ama dayanamiyorum onu oyle gorunce hemen aglayan biriyim nasl geccek zaman bilemiyorum

Back