Yazılanları okuyunca moralim bozuldu, benim bebeğim daha 2 aylık ve bu yazılanların nerdeyse hepsi onda var. Şimdilik doğum iznindeyim, bir şekilde idare ediyorum ama çalışmaya başlayınca ne yapacağım bilmiyorum. İdare ediyorum dediysem yemek, temizlik, bakım filan kalmadı gündüz uyuduğu zamanlarda ben de uyuyorum sadece. Büyüdükçe uyku düzeni oluşur diyordum ama yazılanlara bakınca değişmiyormuş. 2 gündür hasta, hastalıktan şöyle kesintisiz 1 saat uyuyamadı hala da uyumuyor. Nasıl dayanıyor anlamıyorum. Dün gece çok sinirlendim ne yaparsan yap sabah kadar ağla deyip beşiğine yatırdım ama yine dayanamadım ağlamasına o şekilde sabahı ettik. Eşimle de görüşemiyoruz zaten zor bir hamilelik geçirdim, hamilelik süresince uzaklaştık. Şimdi de bebeğimiz izin vermiyor 1 yıl olacak nerdeyse. Eşim de benden soğudu artık sanırım ya da bebeğin uyumasını beklemekten yoruldu. Erkenden yatıp uyuyor. Of ne yapacağım bilmiyorum
annelik gerçekten hiç kolay değil.büyük sabır ve emek gerektiriyor.benim oğlum 2 yaşında ve bebekliğinden daha çok sıkıntıları var.ben bile kendime zaman ayıramıyorum.evdeki elktirikli eşyaları bozdu.mutfakta kap kacak yerlerde,salonun ortasında.kitaplığımızda kitap kalmadı hepsini yırttı.babası bazı kitapları dolaba kilitledi.okuması gerekenleri kitaplığın en üstüne koydu.ama orayada bi şekilde uzandı.hergün o kitapları yere indiriyor.makyaj malzemelerimi kırdı,kremlerimi anım yaaayere sıktı.uzanamayacağı yererde ama sandalye çekip yapacağını yapıyor.bize akşamları yemek yemek işkence oluyor.masanın üstüne çıkıyor tabakları kurcalıyor.ellerini yemeklere sokuyor.wc yw gidemiyorum kapının önünde bas bas bağırıyor oda girecekmiş benle.mutfakta yemek yaparken içerisi savaş alanına dönüyor.bügün ben mutfaktayken banyoya girmiş ellerini kolozete sokmuş yüzüne,saçına sürmüş.haydaa bütün işi gücü bırak banyoya gir çocuğu yıka.yani dahaa çok şey anlatırımda benim pek vaktim yok.arkadaşlar bu çok çok iyi haliniz.büyüdükçe hiç bir sosyalliğiz kalmıyor asosyal oluyorsunuz.ben bazen çıldırıyorum oturup saatlerce ağlıyorum.hatta psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum.allah yardımcımız olsuunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?