Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Bebeklerimiz neşe, mutlulukla birlikte, çok büyük sorumluluk bindirdi omuzlarımıza. Çınar gibi birçok bebeğin senin bebeğinden farklı olmadığını bil ve sakin ol. Sana yemin ederim tam 1 haftadır kaşlarımı aldırmaya gideceğim, gideceğim yerde çok uzak bildiğin gibi değil yan apartmanın altında kuaför ama inan gidemedim. Kaşlarım kaş olduğu güne lanet etti bandana kıvamına geldi.:) Çınar uykusuz bir çocuk. Babam sallamaya alıştırdı. Sallamayı kestiğin an uyanıyor. Ayrıca çok şımarık bir çocuk. Ben tek çocuğum, eşim tek çocuk ve 8 senden sonra doğrunca ve sülalenin en ufağı olunca şımartan şımartana.. Ben ameliyat oluncaya kadar annemlerle kalmak zorundayım. Zaten 5 haftalık hamileliğimden bu yana annemlerde kalıyorum. Ev ev üstünde olamasının nasıl iğrenç birşey olduğunu bilemezsin. Herşey benim, ama hiçbirşey benim değil. Artık arkadaşlar iç güveysinden hallice deyimini kullanmak yerine Zeynep'ten hallice diyorlar.. Ben eski ben değilim. Duygularım allak bullak. Bazen oğluma kızasım geliyor sonra ne yapıyorum ben diyorum. Zaten ben demesem annem üstüme hücum ediyor kızma benim oğluma diye. Hal böyle oluncada kırılganlıklarım başlıyor. Eşimle bazen eş olduğumuzu unutuyorum koşturmaktan. Kankalık mertebesine eriştik. İşimi o yoğun çalışma temposunu özlüyorum zaman zaman ama oğlum bir gülünce herşey değişiyor. Boşver be güzelim evi, saçı, başı.. Nasılsa bunlar geçici. Allah başka dert vermesin. Çocuklarımız sağlıklı, onların ihtiyaçlarını karşılamak için çırpınıyoruz, ya o hasta çocukların anacıkları ne yapsın. Bir arkadaşım ben çirkin oldum deyince bana, kızım mihrap yerinde çalışmaya başla bak nasıl toparlayacaksın demişti. Toparlayacağız elbet. Toparlanmayacak, sıkılacak ne var. Herşey zamanla düzelecek. Cennet kokulularımız herşeye değer.