arkadaşlar benımde 5 yaşında kızım var o kadar huysuzkı anlatamam yaşayan bılır bıde kızımda dıkkat eksıklıgı var bıde epılepsı bende artık dayanamıyom epılepsı ama nobet yok allah şukur kızım şu an egıtım alıyoruz ınşallah duzelır bıde konuşma terapısı alıyor bunun yanı sıra konuşma tembellıgı var
onun içinde terapı alıyoruz ogertmenı benım de destek alammın ıyı olucagını soyledı alsam ıyı olcak geralde bana yardımcı olun bu drtlerı olan arkadaşlar
malesef istıfa edılmeyecek tek meslek annelık canım..cocugun ıcın katlanacaksın..şuan senın yerınd eolmak ısteyen öyle cok ınsan varkı..cocuk sahıbı olmak tüm zorluklarına ragmen emınım cok guzeldır..sen kendını cok kasmıssın ve bunaltmıssın..mekan degıstır..gez toz cocugunla..onu kendıne bagımlı hale getırme..artık kocaman olmus sensız de yapabılır bazı seylerı..
arkadaşlar benımde 5 yaşında kızım var o kadar huysuzkı anlatamam yaşayan bılır bıde kızımda dıkkat eksıklıgı var bıde epılepsı bende artık dayanamıyom epılepsı ama nobet yok allah şukur kızım şu an egıtım alıyoruz ınşallah duzelır bıde konuşma terapısı alıyor bunun yanı sıra konuşma tembellıgı var
onun içinde terapı alıyoruz ogertmenı benım de destek alammın ıyı olucagını soyledı alsam ıyı olcak geralde bana yardımcı olun bu drtlerı olan arkadaşlar
oyle arkadasım gercekten sımdıkı cocuklar ılgı delısı.benımkıde gece aglayarak uyanıyor yatagında pıspıslıyorum susmuyor.kucagıma aldıgım anda uyuyor yıne uyudu bırakayım dıyorum daha kolumdan bırakmadan uyanıyor.gorenler pazu yapmıssın dıyor.Kericim ne desen haklısın..ilk defa anne oluyoruz ve daha önce tecrübe etmişliğimiz yok..haliyle anneliğe alışma sürecimiz de çok sıkıntılı oluyo..kolay değil bi insan dünyaya getirdik..benimde elim ayağıma dolaşıyo sürekli..ağlama nöbetleri geçiriyorum kaç zamandır..sağolsun eşim çok anlayışlı ve yardımcı..ama günde 12 saat çalışan bi memur..üstelik trafik polisi.eve gelince çok yorgun ve çok srtesli oluyo haliyle..onada pek yüklenmek istemiyorum..bak 10 dk önce uyudu (öyle sanmıştım) yine ağlamaya başladı şu anda(( hayır derdinin ne olduğunu da anlamıyoruzki..karnı tok,altı temiz,gazınıda çıkarmış..ama ağlıyo işte..kucağa alınca tak kesiyo sesini..gün geçtikçe ağarlaşıyo..sağ kolumda hasar olduğuna eminim..doğum yaptığımdan beri bi vakit bulsamda evde saçımı boyasam diyorum..(kuaförün anlamını unutmaya başladım) ama ne mümkün..ya uyanırsa,ya ağlarsa diye strese giriyorum....zor zanaat annelik..allah yardımcımız olsun canım
benim bebeğimde yanımda uyumak istiyor bende uykusuzluğa dayanamayıp bir kaç kere aldım o zaman deliksiz uyudum.Doğduğu anda öyleydi hastanede iki gün yanımda yattı kendi yatağına gidince başlıyordu ağlamaya hemşirede o senin kokunu almış senin durumun çok zor olacak dedi.Yatağa almıyorum çünkü o zaman alışacaktır ve yataktan ayırmak yıllar sürebiliyor 13 yaşına varana kadar annesiyle babasının arasında yatan 2 tane çocuk biliyorum biri erkek biri kız biri akrabam biri komşum ben almıyorum sabahın beşine kadarda otursam almıyorum.Birde benimki babayı yataktan gönderiyor öyle durumda tekmeliyor itiyor adamı baba gidince bana sarılıp uyuyor sarılmadan da uyumaz arkamı dönsem beni uyandırır ve kendine döndürür bende dedim bu işn sonu daha kötü olacak almadım artık.merhaba seni en iyi anlayanlardan biride benim sanirim..
Uyku problemimiz var 15 aylik kizim dogdugundan beri Tik sesine uyaniyor
gece kalkip su bile icemiyorum su sesini bile duyuor..
yeterki ses duysun..
Sabahlara kadar ayagimda salliyorum ikimizde o sekilde sabahlara kadar uyurduk
benim boynum duvarda ayaklarimda kizim o sekilde..
kizimin bebekliginden beir huyudur mama icerkensacimi eller yuzumu ellerdi..
iki gece once babasi ise gidince uyandi yanima aldim..5 dk daha uyuyum diye..
cunku bizim yaramaz ayaklanip gidiyor..sacimi ellemeye basladi ve 7 kalkan cocuk 12 kadar uyumussuz iki gecedir beraber yatiyoruz en azindan yeni bir eve cikana kadar ayri sesiz bir odasi olana kadar 15 aydir ilk defa dun gece ruya gordum cunku ilk defa uyanmadan derin bir uyku cekmistim :)
merhaba seni en iyi anlayanlardan biride benim sanirim..
Uyku problemimiz var 15 aylik kizim dogdugundan beri Tik sesine uyaniyor
gece kalkip su bile icemiyorum su sesini bile duyuor..
yeterki ses duysun..
Sabahlara kadar ayagimda salliyorum ikimizde o sekilde sabahlara kadar uyurduk
benim boynum duvarda ayaklarimda kizim o sekilde..
kizimin bebekliginden beir huyudur mama icerkensacimi eller yuzumu ellerdi..
iki gece once babasi ise gidince uyandi yanima aldim..5 dk daha uyuyum diye..
cunku bizim yaramaz ayaklanip gidiyor..sacimi ellemeye basladi ve 7 kalkan cocuk 12 kadar uyumussuz iki gecedir beraber yatiyoruz en azindan yeni bir eve cikana kadar ayri sesiz bir odasi olana kadar 15 aydir ilk defa dun gece ruya gordum cunku ilk defa uyanmadan derin bir uyku cekmistim :)
canım bende korktum şimdi acaba benim yumurcak nasıl olcakkk
bişey sorcam keri34 hamileyken stresli mi geçirdinn sakin geçirmedin mi gebeliğinii
İstifan kabul edilmedi.....
Öncelikle annesin, Rabbim sana bu duyguyu yaşatmış, bir de yaşayamayanları düşün....
Benim kızım 1 yaşında ve hala ne uyku ne de beslenme düzenimiz var....
O da büyüyecek annesi hangimiz çocuk kaldık ki?
Sabır ve sevgi herşeyi halleder....
Alah yardımcımız olsun....
evet canım streslıydım cunku hamılelıkte bebekle ılgılı sıkıntılarımız olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?