Annelik..

Öneri yapmaya da gelmiyor arkadas, bız de kullandık, bebek caresız sen caresız ne olacak böyle. Nihayetınde doktor öneriyorsa kullanmaktan cekınmeyeceksın

Öneri yapmaya da gelmiyor arkadas, bız de kullandık, bebek caresız sen caresız ne olacak böyle. Nihayetınde doktor öneriyorsa kullanmaktan cekınmeyeceksın
Gaz damlasına direnenleri anlayamıyorum ben zaten. Zararlı olsa bu kadar çok ne üretilir ne satılır. Bebek gazdan çığlık atacak ben dirençli olsun diye ağlamasına izin vereceğim. Ya da bağırsak tembelliği yapma gibi bir şehir efsanesine inanacağım.(doz aşılırsa yapabilir ona diyeceğim yok, ama aşmayın dozu bir zahmet) Yok arkadaş benim çocuğum dirençsiz olsun ama ağlamasın dedim hiçbir kaybım da olmadı çok şükür. İkisi de misler gibi büyüdü.

10 aylık bebeğim var. ilk 4 ay gündüz 2 de başlardı ağlamaya gece 2 ye kadar. Kolik bir bebekti. Yemek yemeye zamanın olmazdı. Eşim işten gelince yerdim. Doktorum sütümün artması için sadece bol bol su içmemi söyledi. Sütü arttıran tek şey sudur. Çok yorgunsun anlıyorum benim yanımda 1 Allah'ın kulu yoktu. Sabah bazen eşim yumurta haşlardı sadece onu yerdim. Kucağımdan asla indirmedim. Annesi sana ihtiyacı var. Kucağında dursun. Sling kullanabilirsin. Kucağa asla alışmaz. Şu an peşinde geziyorum kucağıma gelsin diye :) gece sinir krizi yaşayıp kendimi dövdüğümü bilirim :)) 4.aya girmemizle beraber her şey düzeldi. Size tavsiyem kundak yapın. uykusu düzelir, kendini güvende hisseder. yapamıyorsanız yan yatış yastıkları var onlardan temin edebilirsiniz.
Kafasını tutmaya başladıysa gün içerinde 5 dk ile başlayarak yüz üstü yatırın. Hem gaz çıkışı kolay olur hem de kasları gelişir. Hiçbir şey yapamıyorsanız kovanın içine ılık su doldurup tabiki ağzına kadar değil :) içine ayakları bükülecek şekilde topluyor ya ayaklarını öyle koyarsanız rahatlayacaktır. Anlatacak daha çok şey var ama sayfayı meşgul etmek istemedim :)
Allah yavrunuzu size bağışlasın :)

geçmiş olsun, yazılmış bir çok şey. yanınızda birileri yok mu size yardımcı olacak
memede süt birikmesini beklemeyin, sıktikca gelir, hatta o boş memeden yavaş yavaş gelen yağlı süt hem bebeğinizin kilo almasina yardımcı olur hem de sindirimi kolaylastirir. bebisiniz kolikse ne yazık ki 4. aya kadar diğer bebeklerden biraz daha zorlayıcı olabiliyor, ama unutsuzluga düşmeyin, whit noise benim bebeğimi sakinleştirmede çok işe yarardı, bebek arabasını temizleyip evde sürerdim yine süpürge sesi eşliğinde, kendinize yakın tutun, teni teninize degsin emzirirken. lohusalik zor, hatta çocuk bakımının psikolojik olarak en zor olduğu dönem bana göre, sizin neredeyse bitmiş :) inşaallah yakında tüm sıkıntılarınız biter, Allah gücünüze güç katsin

bir de eğer tiroid gibi ya da başka bir hormonel sorununuz yoksa emin olun sütünüz bebeğinize yeter. tabi kilo alımını takip edin, yeterli beslenin ve dinlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…