- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 30
- Konu Sahibi Alittlesunshine
Şuan gezdiriyoruz bunu okuduktan sonra :)Tabi ki bebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan gezdiriyoruz bunu okuduktan sonra :)Tabi ki bebek
Dik tutun gezmese bile bel cukuruna avcunuzun iciyle vurun ama cani acir pit pit diye degil biraz sert vurun karga gibi gaklayip rahatlamasi lazim bebegin.. 3 oğlan anasindan kolayliklar selamlarŞuan gezdiriyoruz bunu okuduktan sonra :)
Oyyy daha 40 günlük tadını cıkarınMerhaba arkadaşlar. 40 günlük bebeğim var çok seviyorum canımı veririm ama.. Ağlama krizleri ve meme bağımlılığı beni mahvetti. Sürekli emmek istiyor bunu yadırgamıyorum ama kalkıp yemek bile yiyemiyorum sütüm de olmuyor mecbur günde bi kere mama veriyorum 60 cc ams ondan sonra yine ağlıyorbir de meme de çok sinirleniyor akşamları ağlama seansları başlıyor muhtemelen sıkıntı gaz.. Yediğim şey sayısı çok az ne dokunabilir bilmiyorum.. Bi de huysuz bebişimm gazını çıkarmams bile izin vermiyor ya ağlıyor ya emiyor.. Ne yapmalıyım?
Tomrisin emzirme notlarini okuyabilirsiniz. Fikir olur size deŞuan gezdiriyoruz bunu okuduktan sonra :)
Anne olduysan hiçbir şeyden yakınamazsın, hemen bu ne şükürsüzlük.Zaten insanı o dönemde en dibe çeken de bu daha iyi günlerin diyen tayfadır. İlk sene en zoru bence. Gram mutluluk yoktu içimde fotoğraflarıma bakıyorum da ordan bile belliymiş.
Büyük ihtimalle gazı var. Gazı oldukça sıkıntılanıp emmek istiyordur. Gaz masajı ve doktor önerisiyle gaz damlası kullanabilirsinizMerhaba arkadaşlar. 40 günlük bebeğim var çok seviyorum canımı veririm ama.. Ağlama krizleri ve meme bağımlılığı beni mahvetti. Sürekli emmek istiyor bunu yadırgamıyorum ama kalkıp yemek bile yiyemiyorum sütüm de olmuyor mecbur günde bi kere mama veriyorum 60 cc ams ondan sonra yine ağlıyorbir de meme de çok sinirleniyor akşamları ağlama seansları başlıyor muhtemelen sıkıntı gaz.. Yediğim şey sayısı çok az ne dokunabilir bilmiyorum.. Bi de huysuz bebişimm gazını çıkarmams bile izin vermiyor ya ağlıyor ya emiyor.. Ne yapmalıyım?
Mama vermek istemiyorum ama emdikçe ağlıyor doymadığı hissini veriyorÇok küçük olduğu için mama daha fazla gaz yapabilir. Midesi küçücük zaten doyuyordur. Gaz damlası işe yarar bence.
Çok tatlı evet :) ama yerinde durmuyor gaz çkmartnama bile izin vermiyor fındığım..Oyyy daha 40 günlük tadını cıkarın
Dinlenme süt yapıyor azıcık uyusa İkiniz de rahat edersiniz. Gaz için ben damla veriyordum.
Sürekli aglamasından iyidir.
Sling alacağım sanırım normalde hep tufah geliyordu bana ama herşeyi yaparım yeter ki ağlamasınArkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar; biogaia doktorunuz önerirse tavsiyemdir, ayşe öner gaz masajı ve kesinlikle sling... sling aldığınızda daha önce almadığınız için pişman olacaksınız öyle söyleyeyim... anne-bebek bağlanmasına da yardımcı hem![]()
Merak etmeyin, geçecek...
Harika bilgiler :) hepsini tek tek okudum puset olayı mantıklı çok.. Altı açık üşümez değil mi? Bir de bende kendimi çok ihmaş ettim resmen zombi oldum kaç gündür enerji kalmayınca da insan ilgilenemiypr bebekle doğal olarakBana o zamanları özleyeceğimi söyleseler gülerdim kesin. Bebegim şimdi sakin bir bebek, ama o mini mini halleri sinirli meme emmeleri falan nasıl özledim :)
- Portatif ana kucakları var, bebeğinizi yatırıyorsunuz ufak ufak sallıyor, onlardan edinebilirsiniz. Hafifçe sallanmak gaz konusunda da rahatlatıyor bebekleri. Bununla bebeğinizi mutfağa yanınıza alabilirsiniz, yemek işini halledersiniz. Ben pusetle alıyordum, sallarken yemek yiyordum veya emzirirken.
- Biogaia, Biogaia, Biogaia :)) Elbette mutlaka öncelikle doktorunuza sorup, öyle kullanın. Hemencecik bir etki beklemeyin, sabırla kullanmaya devam edin. Bana da doktorum söylemişti.
- Kendinizi aç bırakmayın. Çok bariz gaz yapan şeyler dışında normal yemenizi tavsiye ederim çünkü ben ilk başta sizin gibi yaptım, sonrasında stresle başa çıkamadığımı farkettim. Normal yemeğe dönünce psikolojim daha iyi oldu. Çünkü gazı bir araştırıyorsunuz, her şey gaz yapıyor oluyor, ne yiyeceksiniz bu durumda ? Bariz bilindik şeyleri yemeyin yeter bana kalırsa. Vücudunuz yorgun zaten daha da yorgun düşmeyin.
- Alt açma bezinin üstüne bebeğinizi koyun, altı açık dursun. Hem hava alsın altı. Hatta egzersizleri de altı açık yaptırın. Benim bebeğimde çok işe yarıyordu. Baya gaz çıkardığını bilirim o şekilde. Aynı şekilde yüz üstü de çok rahatliyorlar, o şekilde uyuması güvenli değil fakat zaman geçirmesi iyidir.
- Bebek uyuduğu her an uyumaya çalışmayın. Uzun uyku uyuduğu zamanlar bellidir muhtemelen, o zamanlar uyuyun. Çünkü diğer türlü 10 dk uyuyup kalkarsa size uyku sersemliği gelecek, zorlanacaksınız. Elinize bir içecek alıp boş boş duvara bakmak bile daha iyi gelecek emin olun. Ben başlarda hep uyumaya çalıştım zombi gibi oldum, sonrasında dediğim gibi yaptım. Sizin psikolojiniz için bu.
- Bebeginize oyun halısı alın. Ayak kısmında piyano olanlardan olsun. Gaz konusuna çok yardımı olacak, ilk koyunca anlamayabilir, sonradan oynamaya başlar. Unutmayın ne kadar ayak hareketi, o kadar kolay gaz çıkarma :)
- Beyaz gürültüyü biliyorsunuzdur bir de, onu da deneyin denemediyseniz. Benim en fayda gördüğüm pişpişli elektrik süpürgesi sesi oldu
Ve son olarak hepsi geçiyor. Bir gün bir bakıyorsunuz aaa gaz olayı gündeminizde yok. Sonra başka bir şey başlıyor, o da geçiyor sonra başka derken büyüyorlar bir anda. O kadar hızlı gelişiyor ki çocuğum 8 aylık olmak üzere, ben inanamıyorum. Daha dün "40ı çıkmasına daha çok var" diyordum sanki. Her şey iyi olacak, hepsi geçecek bir gülecek dünyalar senin olacak güzel anne![]()
Harika bilgiler :) hepsini tek tek okudum puset olayı mantıklı çok.. Altı açık üşümez değil mi? Bir de bende kendimi çok ihmaş ettim resmen zombi oldum kaç gündür enerji kalmayınca da insan ilgilenemiypr bebekle doğal olarak
Kilo almismi hic dogdugundan beri.Aslında isyan etmiyorum ama sütüm olmaması beni üzüyor yani aç mı kalıyor acaba
bunları hepimiz yaşadık. dışardan yemek getirtirim, onu bile 2 saat sonra yiyebilirdim.Merhaba arkadaşlar. 40 günlük bebeğim var çok seviyorum canımı veririm ama.. Ağlama krizleri ve meme bağımlılığı beni mahvetti. Sürekli emmek istiyor bunu yadırgamıyorum ama kalkıp yemek bile yiyemiyorum sütüm de olmuyor mecbur günde bi kere mama veriyorum 60 cc ams ondan sonra yine ağlıyorbir de meme de çok sinirleniyor akşamları ağlama seansları başlıyor muhtemelen sıkıntı gaz.. Yediğim şey sayısı çok az ne dokunabilir bilmiyorum.. Bi de huysuz bebişimm gazını çıkarmams bile izin vermiyor ya ağlıyor ya emiyor.. Ne yapmalıyım?