- 20 Eylül 2012
- 21.766
- 87.834
- 798
Herkese Selamlar Melek Anneleri,
Benim 5bucuk aylik bir oglum var.
Dogdugundan beri asit reflusu, gaz sancisi ve uykusuzluk problemleriyle basa cikmaya calisiyoruz.
Oyleki zombiler yanimizda halt etmis:)
Bebegimin bu saglik sorunlarindan ve kendi yumusak yuzlulugumden dolayi oglum dogumundan beri her istediginde kucagimda.
Aslinda oglumun bana ihtiyaci oldugunu, kucagimda mutlu oldugunu dusunerek zevkle kucakladim her seferinde.
Fakat simdi kucuk kucuk emeklemeye ve odalarin bir ucundan diger ucuna done done gitmeye basladi.
Bende onun kendi kendisine bu sekilde gecirdigi vakitlerinin olmasini istiyorum fakat o 5-10 dk sonra mizmizlanmaya ve aglamaya basliyor.
Devamli beni ya da babasini yaninda istiyor.Oyun oynarken, emeklerken..
Bu istegini yerine getirmezsekte numaradan aglamaya basliyor, yani tam bir iktidar mucadelesi veriyor bizimle:)
Onu aglatmamak icin yemegi o uyursa apar topar hazirliyorum, kendime ait bir zamanim yok, dusumu bile esim eve geldiginde alabiliyorum.
Temizlik, utu vs yine esim evdeyken haftasonlari yapiliyor.
Bunlardan sikayetci degilim fakat esimle artik hic vakit geciremez, iki lafin belini kiramaz, beraber yemek bile yiyemez olduk![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
4 yil boyunca her istedigimizi yapan bir ciftken simdi cift oldugumuzu unutup anne baba rollerinin disina cikamaz olduk.
Ve hem esim hemde ben bundan oturu ciddi anlamda bocaliyoruz.
Oyleki gecede defalarca uyanip, agladigi icin oglumuz, haftaicleri esim bir diger odada uyumak durumunda kaliyor.
Aksamlarida oglumuz 11den once pek uyumuyor ve o uyur uyumaz bizde hemen uyuyoruz.
Siz tecrubeli anneler de ayni durumda misiniz?
Bebeginizle ilgilenmekten esinize zaman ayirabiliyor musunuz?
Ya da bebeginizi kendi kendine zaman gecirmeye nasil alistirdiniz?
Bebekler yurumeye, kendi kendilerine birseyler yapmaya basladiklarinda anne babalar biraz daha rahatlar mi?
Sizlerin oneri ve tavsiyelerinizi merakla bekliyorum, meleklerinizle mutlu gunler gecirmenizi dierim:)
Benim 5bucuk aylik bir oglum var.
Dogdugundan beri asit reflusu, gaz sancisi ve uykusuzluk problemleriyle basa cikmaya calisiyoruz.
Oyleki zombiler yanimizda halt etmis:)
Bebegimin bu saglik sorunlarindan ve kendi yumusak yuzlulugumden dolayi oglum dogumundan beri her istediginde kucagimda.
Aslinda oglumun bana ihtiyaci oldugunu, kucagimda mutlu oldugunu dusunerek zevkle kucakladim her seferinde.
Fakat simdi kucuk kucuk emeklemeye ve odalarin bir ucundan diger ucuna done done gitmeye basladi.
Bende onun kendi kendisine bu sekilde gecirdigi vakitlerinin olmasini istiyorum fakat o 5-10 dk sonra mizmizlanmaya ve aglamaya basliyor.
Devamli beni ya da babasini yaninda istiyor.Oyun oynarken, emeklerken..
Bu istegini yerine getirmezsekte numaradan aglamaya basliyor, yani tam bir iktidar mucadelesi veriyor bizimle:)
Onu aglatmamak icin yemegi o uyursa apar topar hazirliyorum, kendime ait bir zamanim yok, dusumu bile esim eve geldiginde alabiliyorum.
Temizlik, utu vs yine esim evdeyken haftasonlari yapiliyor.
Bunlardan sikayetci degilim fakat esimle artik hic vakit geciremez, iki lafin belini kiramaz, beraber yemek bile yiyemez olduk
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
4 yil boyunca her istedigimizi yapan bir ciftken simdi cift oldugumuzu unutup anne baba rollerinin disina cikamaz olduk.
Ve hem esim hemde ben bundan oturu ciddi anlamda bocaliyoruz.
Oyleki gecede defalarca uyanip, agladigi icin oglumuz, haftaicleri esim bir diger odada uyumak durumunda kaliyor.
Aksamlarida oglumuz 11den once pek uyumuyor ve o uyur uyumaz bizde hemen uyuyoruz.
Siz tecrubeli anneler de ayni durumda misiniz?
Bebeginizle ilgilenmekten esinize zaman ayirabiliyor musunuz?
Ya da bebeginizi kendi kendine zaman gecirmeye nasil alistirdiniz?
Bebekler yurumeye, kendi kendilerine birseyler yapmaya basladiklarinda anne babalar biraz daha rahatlar mi?
Sizlerin oneri ve tavsiyelerinizi merakla bekliyorum, meleklerinizle mutlu gunler gecirmenizi dierim:)