- 18 Temmuz 2016
- 341
- 1.041
- 36
- Konu Sahibi pyromaniac
Bebeğini hiç emzirememiş bir anne olarak düşünüyorum ve diyorum ki ateş'i oldu mu sabaha kadar başındaydım, gece yarısı kalkıp bazı anneler uykusunda emzirmeye devam ederken ben suyu ısıt mamayı hazırla derecesi olmuş mu olmamış mı kontrol et çocuğun başında bekle biberon tut, gelişim takibini iki doktorla yürüttüm sırf emzirmediğim için, kilo takibi devamlı yaptım, bağışıklığı güçlü mü değil mi tahliller, ek gıdada her anne gb çılğınlar gb araştırma yapıp devam ettim, en sevdiğim Kendime bile vakit ayıramadım bakıyorum şimdi kendime diyorum ki Anneliği hakkıyla yapan insana deseler ki sen emziremedin anne değilsin uzun uzun güler cevap dahi vermem. Annelik emzirmekle olsaydı ooo ne devlet yurtlarımızda çocuklarımız, ne akran zorbalığı yapan çocuklarımız, nede ilğisiz sevgisiz çocuklarımız olmaz, üstüne dünyanın en mutlu ülkesi olurduk. O yüzden yetememek duygusunu hissetmeniz normal ki bu bile olmamalı ama anneliğin her döneminde bu duygu olacak, hiçbir zaman aaa tamam olduk biz diyemeyeceğiz. Çocuğun mamayla büyümesi Anneliğinize baglayıp en güzel zamanlarınızı yazık edip kendinize suçlamanız kendi hakkınıza girmek olur.