Annelik estetiği

bakimmeraklisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
19
5
Merhaba hanımlar ben genelde bacak ve basenlerden kilo alıyorum 160 boy 70 kiloyum ama bu kilo bende katman katman duruyor 18 yaşımdan beri hiç dizüstü etek giymedim fiziğim iğrenç diyet spor başaramıyorum çok denedim ve herkes kilomu vuruyor yüzüme az bak kendine teyze gibi duruyorsun diyorlar ben de bıçak altına yatmaya karar verdim gözüm döndü artık internette gezinirken İzmir’de dr Sema özden İ buldum sayfasını inceledim annelik estetiği diye bişey var onu düşünüyorum daha önce kalım dolgun bacaklı olup estetikle suan incecik olan var. Mı ve bu doktora ameliyat olan var mı sizlerin de fikirlerini almak isterim

Eklentiler

• 375EB151-2AF8-4BF1-82AC-5912053FD748.jpeg
    152,2 KB · Görüntüleme: 225
Şu bacak popo o kadar seksi bulunan bi tarz ki ülkemizde... Ve 160a 70 kilo da hemen hemen ülkenin yarısından çoğunun normal kabul ettiği aralıkta. Ben gereksiz buldum durumunuzda estetiği.

Şu bacak popo o kadar seksi bulunan bi tarz ki ülkemizde... Ve 160a 70 kilo da hemen hemen ülkenin yarısından çoğunun normal kabul ettiği aralıkta. Ben gereksiz buldum durumunuzda estetiği.
Ülkede zayıflık algısı okadar yaygın ki önceden de zayıftım şimdi etrafımdaki herkes aşagılıyor artık dayanamıyorum metabolik problemlerim de var asla diyet ve sporla kilo veremiyorum artık açıkçası çok mutsuzum

Etrafınızdakilerden uzaklaşın. Bu kiloda ne kadar yağ olabilir ki hadi onlar alındı diyelim kaslara mı müdahale ettireceksiniz? Nasıl olacak? Gerçekten ameliyatlık bir şey yok.

Merhaba. Mutsuzsan yaptır canım. Ama kendin rahatsızsan yaptır. Başkaları için değil. Kilon boyuna göre bence fazla. Liposakşın kiloya çözüm değil. Ayrıca kilo vermen gerekiyor. Lipo sonrası diyet yaparsan ayrıca süratle kilo verirsin. Ama sürekli kilo almamaya dikkat etmelisin.

Öncelikle doğum yaptınız mı? Eğer henüz doğum yapmamışsanız bence bekleyin, doğru bir diyet ve spor yapmamış olabilirsiniz, ya da hormonlarla ilgili de olabilir. Mesela ben haşimato hastasıymışım yıllarca farketmedim. Ben 5 gün önce karın germe ve liposuction ameliyatı oldum. Ama 2 çocuk doğurdum ve maalesef başka çarem yoktu. İnan zor bu ameliyat süreçleri, liposuction olan yerlerim mosmor ve şiş, bu arada ben 3 yıldır sürekli araştırıyordum, bu forumdaki her yorumu tek tek okudum. İyice araştırmadan hızlı karar vermeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…