- 27 Eylül 2007
- 916
- 2
-
- Konu Sahibi ertesigxuxn
Ertesigün yaşın daha ufak anne olmak için ama sizin kararınız tabii.
Allah gönlüne göre versin.
buyuk ihtimal bilinçaltından kaynaklanıor.ben de defalarca oglum oldugunu olacagını gordum ruyamda.ultrasonda gördüm,kucagıma verdiklerini gördüm....hatta geçen gün rüyamda kapımda mavi çok güzel kıyafetler içinde çok güzel bir erkek bebek buldum Allahtan baska sey ıstesem olcakmıs dedim hemen kucakladım içeri aldım içerde daha büyüktü 1.5yaslarında filandı.Allah hayra cıkarsın.ruya bile olsa güzel.inşallah gerçek olur birgun bu ruyalar........
canım senin eşinle zaten aran iyiydi.yanlış mı hatırlırlıyorum aynı benim gibi habersiz iş yapamıyordun sadece.ama daha yeni evlisin sanırım biraz bekle istersen.ben bazen çok pişman oluyorum 1,5 yıllık evliyim şimdi herşey bebek oldu.hayat tamamen değişiyor
oluruna bırak diyeceğim ama ben oluruna bıraktım 8. ayda hamile kaldım.tamam gerçekten güzel bir duygu kabul ediyorum ama evlilik de çok güzel bişey eşinle başbaşasın şu an bebek olunca çok azalacak bu zaman.rabbim hakkında hayırlısını versin canım...sen istediğin kadar beklesende bebekler kendi istedikleri zamanda geliyorlar canım benim....inşallah senin gibi güzel bi kızın olur zamanı gelince...(içimden kız demek geldi )
inşallah canım bende arada görüyorum kucagıma hep bebek veriyolar emzirdim bile erkek ti kısmet hayırlısı olsun canımmm