annelik duygusunu hissettim(mükemmeldi)

ertesigxuxn

doğa'nın annesi
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
916
2
arkadaşlar iki gün önce rüyamda çocuğum olmuş ve onu kucağıma alamadan benden ayırmışlar çok etkilendim ama bir yandan da annelik duygusunun nasıl birşey olduğunu anlar gibi oldum hala daha etkisindeyim içimde tuhaf adlandıramadığım bir duygu var çok istiyorum bu ay hamile kalayım o kadar güzel ama bi o kadarda üzgün bir rüyaydı etkisi beni bırakmıyor bir türlüsenağlama

Ertesigüncüm, bende hamile olduğumu bilmeden önce rüyamda erkek bebeğim olduğunu görmüştüm ve şimdiki sonuç hamileyim.
Rabbim sana da bu güzel duyguyu hissettirmiş.
İnşallah tez zamanda da hayırlısıyla yaşatır.

canım belkide bu bir uyarı hamile kalacaksın hadi bekleyip görelim tüylerim ürperdi vallahi..
inşallah iyi haberlerini alırız bu ay tatlım

kızlar nasıl bir duygu anlatamıyorum umarım iyi haberler alırım size haber veririm içimde hep çocuğumuz olmıyacak korkusu var umarım bu rüya da hamile olduğumun resmidir:asigim:

Ertesigün yaşın daha ufak anne olmak için ama sizin kararınız tabii.
Allah gönlüne göre versin.

bende 34 gün önce rüyamda gördüm.oğlum olmuştu.hemde kendi kendime doğurdum yanımda kimse yoktu.çok korktum ama oğluşumu emzirince herşeyi unuttum...kızlar harika bişeydi..şaşkınlık mutluluk karışık duygular...Allah hiçbirimizi bu duyguları tatmak için geç bırakmasın...

allah gönlüne göre versin canım...inşallah herşey yolunda gider ve sende anne olursun...

canım senin eşinle zaten aran iyiydi.yanlış mı hatırlırlıyorum aynı benim gibi habersiz iş yapamıyordun sadece.ama daha yeni evlisin sanırım biraz bekle istersen.ben bazen çok pişman oluyorum 1,5 yıllık evliyim şimdi herşey bebek oldu.hayat tamamen değişiyor

buyuk ihtimal bilinçaltından kaynaklanıor.ben de defalarca oglum oldugunu olacagını gordum ruyamda.ultrasonda gördüm,kucagıma verdiklerini gördüm....hatta geçen gün rüyamda kapımda mavi çok güzel kıyafetler içinde çok güzel bir erkek bebek buldum Allahtan baska sey ıstesem olcakmıs dedim hemen kucakladım içeri aldım içerde daha büyüktü 1.5yaslarında filandı.Allah hayra cıkarsın.ruya bile olsa güzel.inşallah gerçek olur birgun bu ruyalar........

insan çok etkileniyor allahım hayıra çıkarsın rüyan çok güzel ve anlamlı öğrenip sana yazacağım:)

canım senin eşinle zaten aran iyiydi.yanlış mı hatırlırlıyorum aynı benim gibi habersiz iş yapamıyordun sadece.ama daha yeni evlisin sanırım biraz bekle istersen.ben bazen çok pişman oluyorum 1,5 yıllık evliyim şimdi herşey bebek oldu.hayat tamamen değişiyor

mavilim bende kararsızım bi istiyorum yarın bakıyorum biraz daha gezelim tozalım acelesimi var diyorum çok kararsızım

oluruna bırak diyeceğim ama ben oluruna bıraktım 8. ayda hamile kaldım.tamam gerçekten güzel bir duygu kabul ediyorum ama evlilik de çok güzel bişey eşinle başbaşasın şu an bebek olunca çok azalacak bu zaman.rabbim hakkında hayırlısını versin canım...sen istediğin kadar beklesende bebekler kendi istedikleri zamanda geliyorlar canım benim....inşallah senin gibi güzel bi kızın olur zamanı gelince...(içimden kız demek geldi )

oluruna bırak diyeceğim ama ben oluruna bıraktım 8. ayda hamile kaldım.tamam gerçekten güzel bir duygu kabul ediyorum ama evlilik de çok güzel bişey eşinle başbaşasın şu an bebek olunca çok azalacak bu zaman.rabbim hakkında hayırlısını versin canım...sen istediğin kadar beklesende bebekler kendi istedikleri zamanda geliyorlar canım benim....inşallah senin gibi güzel bi kızın olur zamanı gelince...(içimden kız demek geldi )

geçengün eşimle bebek arabalarına biberonlara baktık görümcemin doğacak bebişi için öyle içim gitti ki anlatamam.aslında haklısın bu veletler canları isteyince geliyor.allah hayırlı evlatlar nasip etsin ayrıca sağlıklı kuzum ne yalan söyliyim allahın işine karışılmaz ama bende hep kızım olacakmış gibi hissediyorum eşimle şimdiden isimler bulduk hergün yeni bi isim veriyoruz çocuklarımız:roflol:

inşallah canım bende arada görüyorum kucagıma hep bebek veriyolar emzirdim bile erkek ti kısmet hayırlısı olsun canımmm

saopl canım bekliyom adetim bu ayın 24 ünde az kaldı ama daha belirti yok bakalımmm kısmet sana inşallah canımm

X