- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
5,5 aylık hamileyim tekmelerini hissetmeye başla o zaman annelik duygun bebeğine sevgin oluşur dediler ama ben hala anne gibi hissetmiyorum onun için yemem gereken şeyleri yiyorum nasıl uyutmalıyım ilk aylar neler yapılır ek gıdada neler yemeli neler yapmalıyım öğreniyorum gerek kişisel gelişimi gerek fiziksel gelişimi için ama içimde bi sevgi heyecan annelik duygusu oluşmadı anne olacakmışım gibi gelmiyor bile normal miyim doğumdan sonra da oluşmazsa bebeğimi sevemezsem napıcam
(çok sevgi yumağı biri değilim bu arada annemden sevgi görmedim hiç çocukken de ergenlikte de o yüzden kimseye kalpten sevgi bağı kuramıyorum ben) belki yorum için fikir olur
Bir deHerkeste oluşuyorsa bu bebeğini çöpe atan vs anneler neden yapıyor kıyıyor bebeğine
(çok sevgi yumağı biri değilim bu arada annemden sevgi görmedim hiç çocukken de ergenlikte de o yüzden kimseye kalpten sevgi bağı kuramıyorum ben) belki yorum için fikir olur
Bir deHerkeste oluşuyorsa bu bebeğini çöpe atan vs anneler neden yapıyor kıyıyor bebeğine