Anneliğin Tatili Olmaz

Yaşşa bacım
Çok çok çok haklısın. Mamayla ve 10 bakiciyla olmuyor annelik....
Bebegi uykusunda nefes aliyor mu diye nefes almadan izliyor mu çocuğunu?
Ozledigi için uykudan uyansinda öpeyim diye gözünü kırpmadan bekliyor mu?
Sütten yavrusuna gecmesin diye en sevdigi yiyeceklere hasret kaliyor mu?
Biz iyi anne olalim da zayıf vücut orda kalsin?
Annelik kavramı da göreceli artik.....

Doğumla birlikte karınlarınıda mı gerdiriyolar acaba. Çatlakları hadi nemlendiriciyle falan önledi. Kilo da almadı peki ya potluk nerde? Balonu bile şişirip 5 dakika sonra havasını fısalttığında potlaşıyo inanmıyorum bunun sadece diyet ve sporla olacağına.

Valla onu bunu bilmem de gercekten bu normal degil bencede ben 7 ay oldu dogurali aynen sisirilip indirilmis balon gibi porsudum ki bu ikinci cocugu bide annem hem der bunlar hastaneden cikmadan oralarini buralarini toplattirip oyle cikarlar nasilsa hastanedeyiz diye kesin oyledir kesin

Hamileyken doktora gittim çatlamasin ne yapalim diye .Ne yaparsan yap catliycak dedi.pis doktor kandırıldım.

allahtan benim koca zayiflamami istemiyor. Valla ben bunlara hic takilmiyorum. Nasil olsa olamicam için catlaklarimla mutlu mesut hayatima devam edicegim

Aynen oyle be canim. "Donuk pudra"'nin dedigi gibi zayiflarlarda bakimda yaptirirlar. 2 ayda eski haline gelmis kadin ya. Icim gitti vallaha. Tabii yapi denilen lanet birsey de var. O d abir gercek

aynen canım bunların kendilerine bakmaktan başka sorumlulukları yokki, diğer bütün işlerini yardımcıları yapıyor zaten, bunların böyle olması normal, doğumdan sonra kendi ilgilensin bebekle,ev işlerini falan kendi yapsın bakalım sorumlulukları olsun böyle olabilecek mi,

Aynen aynen.. ok ok hatun hos, kilo vermis yada almamis olabilir.. ama gorduklerimiz fotograf ve photoshopa musait.. oynanmistir baska aciklamasi yok, tibben imkansiz gibi birsey bu goruntu :)

Aynen aynen.. ok ok hatun hos, kilo vermis yada almamis olabilir.. ama gorduklerimiz fotograf ve photoshopa musait.. oynanmistir baska aciklamasi yok, tibben imkansiz gibi birsey bu goruntu :)
7/24 fotoğraflanıyolar bunlar büyük ihtimalle bazı estetik operasyonlar geçiyorlar hastaneden çıkmadan..

Pehh..bende boyle oliciimmm hiihhhh
sinan akcilin ayip yani sarkisi fena gaz veriyor su an :)

Ayip yani
bende birsey mi eksik kiiiii
lalalaaaaa

o vucut ne of aglicam daha cocuk dogurmadıgım halde dana gibiyim

kadina degil de altta yazilan yorumlarina güldüm yaa keyfle okudum..
bende kıskanmadim degil..
özel bakımlari var onlarin tabi..
biz koh koh sisyoruzz la

Benim ablam 34 beden hamile kaldı normal doğumdan sonra 36 ydı. (Ben şu an onun hamile pantolonuna sığmıyorum zaten normalde 38 bedenim ) hamile olduğu arkadan asla belli olmazdı. Ama demem o ki ablam 36 beden olarak bu işin içinden Çıktığı halde karnı gevşedi, karnın alt tarafı Sünger gibi gözüküyodu.
Sonuç: bu sarı kadın o çocuğu neresinden çıkardı yaaaa

Ya karni gerdiriyorlar kesin bu butun unluler oyle yapiyor bence bir arkadasta demis kendi islerini kendilerimi yapiyorlar hakkatende oyle ben 3. Gun ciktim geldim evime yemek camasir bulasik utu emziriyordun birde bunlarin hepsi icin kan lazim can lazim e canda bogazdan gelir zaten emzirmek icin kim ne derse desin yemek gerekiyor sut uretmek icin bile vucudun belli bir kalori almasi gerekiyor bunlar vucutlari ile para kazaniyorlar dolayisi ilede dikkat ediyorlar operasyon o su bu sonuc sekil 1a ama ben takdir ediyorum hatun citir yani kimse inanmaz dogurduguna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…