Sizin çocuğunuz var mı ? Ayrıca öyle bir bahsetmişsiniz ki sanki çocuk vahşeti yapmışım kızımı koruyorum zaten kolundan tutmakla ölesiye dövdüm mü yazdım sizde aynı tarz cahilce bi yargılama içerisindesiniz. Hamileliğimi evet biliyorum ve yaşayamıyorum 1 saat bile yatamıyorum karnımdaki çocuk kilo almıyor anlatabiliyor muyum ? gayet güzel yönlendiriyorum merak etmeyin. İkincisi ben anneme devamlı çocuk bırakmak istemiyorum ya da devamlı arkadaşlarını gezeyim çocuğumu kenara atayım yapmıyorum bu ayda bir İki istek ve bununla da pozitif anne olabilmem için bana gerekli sonuçta insanız nefes almaya ihtiyacımız oluyor çünkü çocukla her yere gidemiyorum dışarıda çok hareketli ee karnımdan dolayı kucağıma alamadığımı da düşünebilirsiniz. Evet annem bakmak zorunda değil ama kendisi çocuk bakmak için taşındırttı Ve büyük nineler için haftada 2-3saat bakmak bir görev olmamalı zevk olmalı ben dadılık yapsın demiyorum. Ayrıca sorumluluklarını bilmediğim buradan mı çıkarttınız nasıl anne olduğumdan bahsetmedim illa yazmam mı gerekiyor kızımla şunları yapıyoruz diye.
Size kim ne soylese fayda vermez cunku siz kendinizi magdur yerine koymussunuz ,kusura bakmayin burada kimse sizi pislasmak icin yazmiyor ,sizin hosunuza gitmedi diye yazilan cahilce olmuyor,
Hamile olmak kisisel tercihiniz ,keske kucaginizdaki buyumeden ,hamile kalmasaydiniz ,kaldiramayacaginiz bir yuku almasaydiniz ,
Keske o cocuktan sadece kendinizin sorumlu oldugunu bilseydiniz ,
Annelik 7/24,nefes anca cocuk uyuyunca alirsiniz ,
Benim annem oyle bir kadindi ki,
Kardesimle benim icin isini gucunu birakti ,gunduz bizimle devamli ilgilenebilsin diye ,gece is yapardi ,
Ben anne degilim, iyi bir halayim ,annesi rahatsiz diye yegenime bakiyorum 40 gunluk hicde sorunum yok
Siz bir uzmasndan terapi alin ,desteksdiz zor atlatirsiniz