Anneliği sorgulamak..

En doğrusunu yapmışsınız.
Kendi adıma tek takip ettiğim hesap var ,oda kendiyle,anneligiyle çok güzel dalga geçen,müthiş ironiler yapan çok tatlı bir anne. Onun dışında samimi bulmadığım için kimseyi takip etmiyorum.
Yemek sunumları bile insanı çileden çıkarıp "bu ne yahu,her gün her gün böyle sofra mı donatılır"dedirtirken,mükemmel anneler hiç bana göre değil.
Mükemmel değilim zaten,olmak ta istemiyorum,sadece elimden gelenin en iyisini yapmak derdindeyim kendi adıma.
Her hangi bir kaygımda yok bu konuda.
Boşverin. Hepimizin şartları başka. Siz çocuğunuzu mutlu etmenin tek bir mutlak doğrusu olmadığını bilin yeter.

Gecenlerde bir kadın gördüm instagraamda sırf bebekbezi reklam uğruna çocuğunun uyurken bezden taşmış kakalı halini instagramda paylaşdı
Resmen ben utandım

bi üst postumda yazmıştım, valla takmamayı nasıl başarıyor anlamıyorum bi ara ben de bi msj attım nasıl bir terbiyesizlkle cevaplamıştı
Ben hayret ediyorum bu kadar olaydan sonra nasıl bu denli rahat davranabiliyor. Size nasıl cevap verdiğini tahmin edebiliyorum çünkü kadının huyunda terbiyesizlik var.

Vallahi ya ben selfi cekmeye utaniyorum millet ayni pozu 10 kere cekiyo. Olmadi boyle cek. Arkamdan cek falan.

O sosyal medya hesapları adamı bunalıma sürüklüyo resmen.Her daim bakımlı anlayışlı sevgi dolu mükemmel kadınlar orda.Onlarla kendimizi kıyaslayamayız.Zaten yansıttıkları çoğu şeyinde doğru olduğuna inanmıyorum.Herkesin hayat şartları aynı değil bizlerde robot değiliz. O yüzden yetersizim diye canını sıkma.Gayet insani tepkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…