Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElAnnelerve kız bebekler için markalı ve çok temiz ciciler..
Hamilelik sürecinde beden değişikliği nedeni ile ya birkaç defa kullandığım ya da hiç kullanmak nasip olmayan cicilerimi bir araya topladım , fiyatlar gayet ucuz , siz beğenin anlaşacağımıza eminim :)
1-)emzirme önlüğü Mycey marka - hiç kullanılmadı 10 TL 2-)Chiclid marka kahverengi kapişonlu içi polar hırka hiç kullanılmadı 10 TL 3 ve 4-)Chiclid marka pembe elyaf dolgulu hırka hiç kullanılmadı 15 TL 5-)bej rengi kaşe kaban hamile iken 2 defa giyildi normal bedenin 38'i çok cici ve güzel ben 34 beden olduğum için giyemiyorum-20 TL 6-,7,ve Koton marka bordo renkli boru paça pantolon hiç giyilmedi paçası dahi yapılmadı-10 TL 9 ve 10-)Koton/Ole marka kot ceket 36 beden 1 defa giyildi çok temiz -15 TL 11 ve 12 -)T-Box marka deri ceket 2 defa giyildi 38 beden çok temiz -20 TL 13-nakışlı kot ceket 36 beden 1 defa giyildi -15 TL 14-LCW ayakkabı 37 numara 1 defa giyildi -10 TL 15 Polaris çanta hiç kullanılmadı -10 TL
merhaba canım cicileri çok beğendim gerçekten eşimle de konuşup akşam bir cevap vericem mutlaka.2-3 ürün dışında hepsini beğendim ve bedenleri de bana uygun hangi şehirde olduğunu öğrenebilir miyim peki
bej rengi kabanı beğendim ama emin değilim ben 36 beden giyiyorum ve biraz omuz fakiriym:) pantolon kaç beden peki.bu arada ben ankaradayım.çanta,pabuç,nakışlı kot mont,deri ceket,kaşe kaban ve pantolon için kargo dahil ne kadar fiyat veriyorsun canım akşam oan göre net bir şekilde konuşmak istiyorum
hepsi 85 TL tutuyor 80 TL'ye yollarım size , beğendiğiniz bebek ürünlerinden birini de seçin hediyem olsun , kaşe kabanın kalıbı güzel size olacaktır , pantolon 38 beden , kargo size ait olarak gönderirim PTT kargo 7 lira civarı tutuyor
bebek ürünleri hangileri ilk üç resim mi,kaç yaş için onlar? akşam net bir şekilde konuşup son kararı bildireyim ben sana çünkü benim toce biraz cinstir bu konularda:)
bebek ürünleri ilk 4 resimdeki , 1.deki emzirme önlüğü , 1yaşa rahatlıkla olur akşam bana dönersen sevinirim canım , özelden de yazıştıklarım var , senden haber bekliycem
teşekkür ederim canım akşam bir aksilik olmazsa haber vericem mutlaka,Bu arada eğer kesin almak isteyen olursa sen anlaşmanı yapabilirsin kimseye mani olmak istemem.kime nasipse güle güle kullansın.hayırlı işler dilerim