annelerrrr doğum belirtileriniz nelerdi,biraz yardımcı olurmusunuzzzz?

handerya

Zeytinim benim!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007
3.711
5
merhaba annişler doğuma çok az kaldı bizim ve dün gece çok ağrım vardı uyuyamadım karnım,belim ve kasıklarım çok ağrıdı... şimdi ise belime kramp giriyor ve vücudum elektrik çarpmış gibi oluyor sol ayağımın üzerine basamıyorum anlamadım bu doğum sancısımı acaba,özellikle belimin sol tarafı ince kramp şeklinde ağrıyor ve bir de bulantım var.. sizler doğum öncesi neler yaşadınız?

ben doğumdan bir gün önce çok iyi nerji doluydum.Doktorumla konuşup 10 nisana gün almıştık.1 nisan sabahı uyandığımda idara kaçırır gibi olmuştum ilk defa olmuştu ama gebeliktendir diye düşündüm:duşumu alıp dışarı çıktım ve ara ara devam etti sonra daha fazla su geliyordu şüpelenip konturole giderken bolca su boşaldı benden ve iki saat içinde sezeryanla bebeğim doğdu.iki saat çünkü yemek yemiştim o açıdan sürekli bebeğimin kalbini dinleyerek beklettiler.

bende dogum belirtileri önce koyu renkli akinti sonrasinda ara ara gelen sancilardi.kanaatimce seninde dogumun yakin.Allah bir avazda kurtarsin canim..

hayy sen cok yaşaa handeryacımm..
evet arkadaslar bızdee 40 haftamızı devırdıkk artık
bugun kontrolumuz vardı doktorum 1 cm açıklık oldugunu soyledı ama bende tık yokkk...
1 hafta daha beklıyelım sonra sunı sancı verelım dedı gelmezse eger.. (kı bunu ıstemıyorum ben)
1 cm açıklıkla ne zamana dogurrum ben ???? nst de dogru durust sancım çıkmadı .. of beklemek delırtıyor.. hiç bişey bilemeden beklemekkkk

handeryada doguma gıttı sanırımm.. bır ben kaldım zamanında doguramayann ..
yuruyorum sureklı ama o an kasıklarım agrıyor eve gelıp oturunca gecıyor.. anlamadım ben ne ış yaa
nasıl başlıcak bu dogum ne zamannn bılememek sınır ettı benı şeytan dıyor gıt sezeryan ol onada eşım musade etmıyor.. beklıyelım dıyor doktorum 1 hafta daha beklıcez dedı .. dogmazsa sunı sancı.. :S

merhaba annişler doğuma çok az kaldı bizim ve dün gece çok ağrım vardı uyuyamadım karnım,belim ve kasıklarım çok ağrıdı... şimdi ise belime kramp giriyor ve vücudum elektrik çarpmış gibi oluyor sol ayağımın üzerine basamıyorum anlamadım bu doğum sancısımı acaba,özellikle belimin sol tarafı ince kramp şeklinde ağrıyor ve bir de bulantım var.. sizler doğum öncesi neler yaşadınız?

canım ayagınada vurmus agrıların yakındır artık doğumun senın.benım kaburgalarım cok agrıyordu bir haftam vardı doguma oğlende hafif hafif sancım oldu toplam 50sanıye suren 3sancı ard arda onemsemedım aksam acıle gıttım kaburgamdakı agrı için 3santım acılma vardı doğuma aldılar.:nazar:

handeryada doguma gıttı sanırımm.. bır ben kaldım zamanında doguramayann ..
yuruyorum sureklı ama o an kasıklarım agrıyor eve gelıp oturunca gecıyor.. anlamadım ben ne ış yaa
nasıl başlıcak bu dogum ne zamannn bılememek sınır ettı benı şeytan dıyor gıt sezeryan ol onada eşım musade etmıyor.. beklıyelım dıyor doktorum 1 hafta daha beklıcez dedı .. dogmazsa sunı sancı.. :S

cemrecim 1santım acılmış zaten 3santım olunca alırlar doğuma aman sunı sancı vermesınler zor oluyo senı korkutmak istemem canım benım ama bence epıdural yap rahat rahat ne guzel bir daha doğurursam kesin sancısız doğum yaparım bir nefeste insallah. doğum kolay ondan korkma sancısı zor sadece.

doktorum p tesı gordu benı dun yanı.. 1 cm acıklık var dedı p tesı yanı 1 hafta sonra tekrar gelın dedı ama o sureye kadar agrı sancı olursa gelırısınız dedı..
zaten epidural düşünüyorum ..
1 cm açıklık ne zamann 3 olur bileniniz varmıı
bol bol yuruyen bırı ıçın..

doktorum p tesı gordu benı dun yanı.. 1 cm acıklık var dedı p tesı yanı 1 hafta sonra tekrar gelın dedı ama o sureye kadar agrı sancı olursa gelırısınız dedı..
zaten epidural düşünüyorum ..
1 cm açıklık ne zamann 3 olur bileniniz varmıı
bol bol yuruyen bırı ıçın..

cemrecim hiç acılmayabilirde bellı olmuyo catın genışşe acılır bir iki gun içinde

cemrecim bence 1 haftaya kalmaz senide doguma yollariz. Bence fazla kendini yorma doguma enerjin kalsin tavsiyem küveti sicak suyla doldur icine gir ve en az 15 dakika icinden cikma. Bunu gün icinde 2 3 kez tekrarla hem rahmin daha hizli acilir hem daha rahat dogum yapmani saglar. Ben iki dogumdada gas&air kullandim cok faydasini gördüm sanada tavsiye ederim hadi simdiden kolay gelsin bir avazda insallah.

ben burdayım hee hala dogurmadım kızlarrrr ....

bugun kuvete sıcak su doldurdum ıcıne gırdım köpurttumde baya kaldım 30 dk kadar ..
belkı yararı olurr ::)

X