annelerimizin evhamları

gazel123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
95
2
33
arkadaşlar burda annelerimizin evhamlarından söz edelim,ilk ben başlayayım
doğum günümde arkadaşım bir parfüm hediye etmiştikaydirigubbakcemile2 akşam parfümü anneme gösterdiğimde ilk sözü şu oldu:bence kullanma ya içine bir şey katmışlarsakafamçokkarıştı
sıra şimdi sizde:icecream:

:) Canım burda da vahim bi öykü var...

Eve bulaşık makinası almıştım, annem sakın teknik servistekilere telefon numaranı verme demişti.
Arar, rahatsız ederlermiş.

Eeee anne, adres veriyoruz adamlara? kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
anneler gerçekten çok tuhaf acaba biz de böyle mi olacağızCADIARZU

benimki oğlumla ilgili acayip evhamlı.
sokağa çıksa aman düşer,aman o küçük onu düşürürler.aman atlama, aman zıplama
abim 10 dakika gecikse aman bişiymi oldu,tel 2 defa çalıp açmazsam çocuğamı bişiy oldu felan bir sürü bizimle ilgili evhamları var.ben 28, abim 30 yaşında bu arada
bununla ilgili dr gitmeye bile başladık panik atak'tan kaynaklanıyormuş evhamı umarım en yakın zamanda düzelir.çünki kendide memnun değil bu durumdan sürekli aklı bizde:çok üzgünüm:

bende cocuklu bir anne olarak oglum antalyada tatille gitti 20 defa demisim denize cok girme güneste cok durma derine dalma tanimadigin kisiyle samimi olma
cocukda diyor anne 20 yasindayim yter diyor ama tabiki bende telde aynen davam oglum yarin geliyor sükürrrrrr

bende üniv. yillarımda her gün kaç kez annemlen konuşurduk telefonda zaten
bide özellikle her akşam mutlaka bidaha arar eve geldinmi, yemek yedinmi, ocağını sakın açık unutma pencereleri kapat, kapını kitledinmi diye hergün mutlaka ama mutlaka sorardı kafamçokkarıştı
bende bi zaman sonra otomatiğe bağladım o sormadan cevapları sıralıyordum hihoyyyt
bide özelikle yok anne kapımı kitlemedim dişarda evsiz insanlarda gelsin kalsın diye diyordum çıldırıyordu bu seferde zilli annenlen dalgami geçiyorsun, seninde ilerde çocuğun olsun görürüm seni vs. vs

Annem taksilere takmış, taksiye binmemi istemiyor kafamçokkarıştı

Birşey duymuş, bir köyden gelin alıyorlarmış taksiyle diğer köye gideceklermiş...
Taksici gelini gözüne kestirmiş... Sonra araba bozuldu ittirmek lazım diye durmuş...
Arabadaki herkes başlamış ittirmeye tabi gelin kalmış içerde...
Onlar ittirirken taksici gaza basmış gitmiş kafamçokkarıştı

Sürekli bunu anlatır bana :roflol:

Şehrin göbeğindeyiz, tüm taksicilerde beni kaçırmak için bekliyordu sanki kaydirigubbakcemile

annemde 40 ına geldi ama hala tek başına taksiye binmeye korkuyorşutarafagitti

Apartmanin bodrum katina yalniz indirmez hic bir zaman.
Biri birsey yapar diye.
E anne diyorum 4 ay boyunca sizden uzak ingilterede yasadim ya tek basima.
Olsun diyor, sen yinede inme:))

Bana da tnımadığın kimseden şeker alma derlerdi.Ben de kızıma her gün"aman kızım karşıdan karşıya geçerken dikatli ol" derim mutlaka...

Yooo...ben annemi tek gecerim....görev yaptigim bi okulun karsisi cezaeviydi...annem sürekli boş vakitlerde okuldaki camlarin önünde durmamami,oradan ateş edebileceklerini,yada duruyorsam sinifin tüllerini cekmemi söyleyip duruyodu.....tül en azindan hedef sasirtirmiş....

:roflol:bu çok iyiydi yha..
benimki de takmış asansörlere :1ninca:
sakın asansörle çıkma yukarı dio,dışardan görürler takip ederler asansörde sıkıştırırlarmış-tatlicadiarzu- cümle alemde beni bekliodu şu kısı asansörde yakalasam diekaydirigubbakcemile3

BENİMKİ DE EVDE AEROBİK YAPARKEN FALANkaydirigubbakcemile2 KIZIM Bİ TARAFIN YIRTILIR YAPMA ŞUNU DİYE SÖYLENİRDİ hihoyyyt

sırnaşık şeysırnaşık şey

Annem her defasında dışarıda açık bişeyler içmememi tembihler durur içilicekse kapalı kutuda olması lazımmış gerçi şimdi de şırıngayla kapalı kutularada koyuyolarmış en iyisi sen hiç içme kızım diyor-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…