Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
Ben ikimizin de yerine 1 olurum

Elleme o kus bana

Oyle bi kural yok twiti mesela ben de canim cekene verdim oyumu
Ellemem gardaşım sessiz sessiz bekliyor heralde hırs yaptı heralde küsmemiştir herkes herkese takılıyor

Ellemem gardaşım sessiz sessiz bekliyor heralde hırs yaptı heralde küsmemiştir herkes herkese takılıyor
Canim sonuçta yarışma bu küsecek birsey yok bak benim sesim çıkıyor mu pırasam 7 de kaldı hele pancarlımı hiç sorma ilerlemiyor .. Burda yarışmak çok güzel bence sizleri tanımak

Kusmus iste
İyiki pastayıda ben yapmamışım bak az oy aldı
Cok da guzel yapmisti halbuki
Ne pansiyonu bildiğiin apart yemeğimizide kendimiz yaptık

Hırs mı hiç tarzım değil o yüzden sinirliyim
Opem de barisakhem ben seni tutuyorum mamalarda biliyorsun
Artık uzatmayın canım büyütecek bir konu değil kapatalım artık ayrıca gerçek manada hırs hiç sevmem
Ben biliyorum seni hep o uykusuzluktan yoksa sen seversin beni
Gunaydin canim aksama Hercai var

Ey ALLAHIM! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin) hayırlı cumalar.....

Canim sonuçta yarışma bu küsecek birsey yok bak benim sesim çıkıyor mu pırasam 7 de kaldı hele pancarlımı hiç sorma ilerlemiyor .. Burda yarışmak çok güzel bence sizleri tanımak
Canımsın Reyyanım naif güzelim benim ❤❤

Kusmus iste

Uzatmayın dedi yarışmacı arkadaş, gardaşım

Kusmus iste

Ya ben anlatamıyorum sanırım.neden bu kadar uzatıyorsunuz ki herkesin şaka yapmaya üstüme gelmeye hakkı var ama benim sinirlenmeye hakkım yok öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…